Vodafone Taahhüt Yenile Teklifi hk.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır evde 100 mbit fiber vodafone kullanıyoruz. 87 TL ödememiz vardı bu ay taahhüt bitiyor. İki ay önce aradıklarında 115 TL bir yıl yapalım önerdiler dedim mevcut taahhüt sonrasına ekleyelim olmaz dediler. Şimdi aradılar tam bir ay kaldı ilk üç ay 115 TL sonrası 130 TL derler bir de bu fiyat bugün yarın değişebilir diyorlar. Bir öneriniz olur mu? Oturduğum bölgede fiber Vodafone ve TTnet var.
Merhaba Arkadaşlar,
//Forum altbölümünde ekleyebileceğim bir başlık olmadığı için Netflix altına ekledim. Platform olarak Diğer veya Trtizle açılabilirse/oraya taşınabilirse iyi olur. Hatam oldu ise af ola.
www.trtizle.com hakkında size biraz bilgi vermek istiyorum. Bu web sitesine üyeyim, evde ise mi tv box a programını kurdum. Ücretsiz bir platform. Tüm TRT İçeriği mevcut(en azından benim arayıp da bulamadığım olmadı). Üye olduktan sonra nerede olursanız olun, izlediğiniz yapımları kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Şimdiye kadar hiç reklama denk gelmedim. Biten bölüm arkasına sonraki bölüme geç, tanıtımı atla seçenekleri aktif. Aile ile izlenebilecek onlarca yapım var; Gönül Dağı, Yunus Emre gibi yanında geçmiş bir çok yapım mevcut. Güncel diziler yayın ardından platforma hızlıca yükleniyor. Ayrıca belgesel içerikleri, çocuk içerikleri harika. Netflix, Amazon aboneliği olmasına rağmen bu platformda bu ara çokça vakit geçirmeye başladık. Sizde istifade edin. Takılma vs yaşamıyorum.
Trendyol Tüketici Hakem Heyeti Süreci
Trendyol üzerinden hatalı bir açıklama bilgisi ile aldığım semaveri alış amacıma uygun olmadığı için iade etmek istedim. Trendyol müşteri hizmetleri ürünü bir kez kullandığımı ve açıklamasında ifade edilen özellikleri karşılamadığını bildirip iade talebi ilettiğimde "elbette iade edebilirsiniz Trendyol sizin yanınızda vs" söyledi. Aldığım ürünü satıcısına iade ettim. Ancak satıcı kullandığı için tekrar satış uygun değil diye reddetti. Ürün tarafıma geri geldi. Trendyol'a Tüketici Hakem Heyetine başvuracağımı söyledim elbette hakkınızı arayabilirsiniz vs dedi. THH başvurdum yaklaşık 2 ay sonra THH başvurumu muhatap satıcı, trendyol değil deyip reddetti. Akabinde satıcıyı THH şikayet ettim. Bir aydır netice bekliyorum.
Sözün özü Trendyol da satılan ürünlerde, hatalı ürün bilgisi ile bile satılsa Trendyol hiç bir şekilde insiyatif almıyor, doğru bilgi ile yönlendirmiyor. Cilalı sözlerle size ancak vakit ve para kaybettiriyor. Yaşadığınız olumsuz ve haklı olduğunuz Tüketici Hakem Heyetine taşıyacağınız bir alışveriş olursa karşı muhatap olarak mutlaka satıcıyı işaretleyin. Satıcıdan fatura gelmedi ise öncellikle fatura peşine düşün.
Trendyol Hızlı Market Firmanın Kurnazlığı
Merhaba,
Dün akşam Trendyol üzerinden hızlı market ile un sipariş vermek istedim. Bulunduğum lokasyon da İştegelsin ve Migros Sanal Market hizmet veriyor. Sinangil Un 5 Kğ ikisinde fiyat 49.95 TL bende erken teslim olacak diye İştegelsin üzerinden sipariş verdim. Saat 20:00-21:00 arası teslim olacak dendi. Saat 19:43 de yola çıktı dendi. 23:00 e kadar bekledim, ağaç olduk ne gelen var ne giden. Ne de Trendyol dan net bir cevap. Ertesi gün baktım ürün 64.95 TL ye çıkmış ve sizi mağdur etmemek için ücret iadenizi yaptık diyor. Çok küçük hesapların firması Trendyol hadi daha çok kazanacağım dedin neden beni 3-4 saat ha geldi ha gelecek diye beklentiye soktun. Bu marka ile alışveriş yaparken iki kere düşünün arkadaşlar.
Bilgi amaçlı paylaşıyorum.
Cam Folyo Yapışkanı Temizleme hk.
Arkadaşlar,
Aracı aldığımda 6-7 sene öncesi arka cam da sökülen folyodan kaynaklı yapışkan kalmıştı. Ara ara bir kaç kez temizleteme girişimlerim oldu ancak bazen çok yüksek fiyat bazen de rezistanslara zarar verebiliriz demeleri nedeni ile yaptıramadım. Nihayetinde geçtiğimiz hafta aseton ile deneyeyim dedim. 200 ml aseton ile cam ter temiz oldu. Belki benim cam da söküm işi üzerinden çok zaman geçtiği ve güneşin etkisi ile bu iş umduğumdan kolay oldu orasını bilmiyorum. Sadece biraz yorgunluk ve vakit aldı. Umarım benzer sorunu yaşayanlara bir faydası olur.
Bilginize...
Google Play Hizmetleri Hatası Please complete action required by ...
Realme 7 Pro mu? OnePlus Nord mu?
Merhaba Arkadaşlar,
Çift hatlı bir telefona ihtiyacım var, bir süredir araştırıyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Teknik özellik olarak OnePlus inceliği ile de beraber bana bir tık daha yakın ancak, yurt içi resmi satışı olmayışı, garanti ve yasal riskler ile korkutuyor. Sizlerin de değerli fikirlerini almak için danışmak istedim. İki telefon arasında hangisini tercih etmeliyim?
Çok teşekkürler.
Plaka tanıma sistemleri üzerinden hız testi yapılacak!
11 Eylül 2020 Perşembe 17:25
İçişleri Bakanı Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını söyledi. Soylu, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet karayollarında başlatılacak." dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da katıldığı Trafik Birim Amirleri 2'inci Etap Koordinasyon Toplantısında bu açıklamaları yaptı. "Aracın görüldüğü iki nokta arasındaki mesafe ile geçen zamanı hesaplayarak hız denetimini planlıyoruz" dedi.
Soylu, ortalama hız koridoru uygulanan bölgelerde sürücülerin hangi hızda seyretmesi gerektiği gibi konularda uyarılacağını belirtti. Böylece aşırı hızlı olup kontrol noktalarına yaklaşınca hızını düşürenler tespit edilecek. İlk uygulama ise Ankara etrafındaki karayollarında başlatılacak.
Haber Kaynak; https://www.ntv.com.tr/turkiye/noktaradar-yerine-ortalama-hiz-tespiti-geliyor,VIBdd01QwEirVs16DbHDXQ
Bayram Dönüşü Sivas Ankara Güzergah Önerisi
|
|
Meslek: Reklam
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 693
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 26.047 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar