Şimdi Ara

oto döşeme sigara yanık tamiri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
10
Favori
121.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SANVER USTA

Ankara bayimizin tlf : 0555 458 98 68

izmir'de ustanızın telefonunu verir misinz?
  • Sigara yanığı için Eskişehir de arayan arkadaşlar varsa küçük sanayide AHSEN OTO Cemil Usta yı şiddetle tavsiye derim tam işinin ehli biri ben yaptırtım fark etmek çok zor işcilik bir yana kendisi de çok iyi biri üstelik hemşerim :
  • İzmir için tavsiye var mıdır
  • Ben de araştırdım ortada öyle abartılacak bir teknoloji yok, yapışkan dolgu maddesi üzerine renk tonu tutturulmuş kumaş lifi püskürtülüyor hepsi bu. Ülkemizde her şey gibi bu da çok abartılmış, ekipmanları ucuza satılsa herkes rahatlıkla yapabilir.

sanver usta bu işi iyi yapıyor fiyatı da makul buldum bi ara yaptıracağım ben de kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awrlord -- 13 Kasım 2016; 10:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten işe yarıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 14 Kasım 2016; 0:5:23 >
  • Sigara yanıgı tamiri 6 ay önce bir tane yaptırmıştım aracı aldıgımda vardı tamir yaptırdım ama begenmedim eski hali daha iyiydi bence biraz abartıyorlar konuyu görünce yazmak istedim
  • Demekki anlatıldığı gibi değil diyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 14 Kasım 2016; 15:14:24 >
  • abartılıyor bence de evet, yapışkan dolgu maddesi üzerinde kumaş lifi püskürtülüyor, kumaş liflerinin renk tonu birebir aynı dahi olsa doku olarak birebir olması imkansız, desen olan yerlere denk gelirse zaten desen yapmak mümkün değil, öyle bir iki yanık için dert etmeyin, çok dert ediyorsanız da çok güzel kılıflar var alın takın kardeşim. bir noktaya yapışkan sürüp üzerinde lif püskürtmeye 50 lira vermek bana akıl kârı gelmedi düşündüğümde, ha paranız çoktur sizin için dert değildir yaptırın sanver usta iyi yapıyor :D
  • daha önce benzer iş için sanayide biraz dolaştım. Döşemeciler tek parça kumaş değişimi için 80-150 tl arası para istediler. tabi Koltuk sökülecek, döşeme komple sökülecek ve yenisi yapılacak.

tamir olan yerler bazı döşemelerde belli olmaz iken bazı desenlerde daha kötü oluyor. Dolayısıyla döşemenize göre karar vermekte fayda var. 50 tl yerine 100 tl verip kumaşın değişmesi yüksek bir fiyat değil.
  • kocaelide kime yaptırabilirim bu işi?
  • Denizli'de yapan yer var mı

• konu eskide kalmış. güncelde usta tavsiyesi olan var mı?
  • Evet ,Istanbul'da sigara yanigi tamiri yapan usta ve servis onerisi olan var mi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcuabi

konu eskide kalmış. güncelde usta tavsiyesi olan var mı?
    sanver usta istanbul içinde halen daha hizmet vermekte, buradan ulaşabilirsiniz kendisine: 0535 826 09 92
  • quote:

Orijinalden alıntı: PNOUMA

Evet ,Istanbul'da sigara yanigi tamiri yapan usta ve servis onerisi olan var mi arkadaslar?
    üstte ki yorumda arkadaşa'da yanıt yazdığım gibi halen daha iş yapmakta buradan kendisine ulaşabilirsiniz: 0535 826 09 92
  • Ankara icin tavsiyesi olan varmı

• Merhaba, konuyu güncel hale getirmek istedim. Tüm İstanbul da ve 9 ilde bayiiligimiz ile sigara yanığı onarım hizmetimiz devam ediyor.
    Ayrıca Dudullu da boyasız göçük onarımı da yapıyorum. 15 yıl oldu başlayalı, tecbubemiz tartışılmaz.
    www.sanverusta.net. 05358260992 den ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.