|
Bildirim
|
2001 senesinde kışın şehirler arası yolculuğumda bir kazaya tanıklık ettim. Mercedes sollama esnasında buzlanmanın etkisi ile yoldan çıktı ve sol taraftaki tepeye yanlamasına girdi.
Apar topar durup mercedesin yanına vardım, iki kişi idiler,karı koca... Adamda bişey yoktu, kadının suratı parçalanmıştı ama bilnci yerinde idi. Sanıyorum iç dikiz aynasına çarpmıştı. Kadın kemer takmamıştı, adam kemer taktığı için bişeysi yoktu. Adamın kemeri sıkışmıştı, zar zor çıkardım. Beraber kadıncağızı arabadan indirip benim arabaya almıştık. Dörtlüleri yakarak en kısa sürede en yakın hastaneye yetiştirdik. Sonradan duydum, kadıncağız yüzünden bir sürü operasyon geçirmiş. Yol boyuna kadıncağız kan kustu, sanıyorum dişleride dağılmış. Benim arka koltuk kan,kusmuk içinde kaldı. O lekeler için epey uğraşmıştım. Ama insan hayatı herşeye değer. Koltukları söküp yıkamıştım iki kez, anca çıkmıştı. Koltukları sökmek problem değil, vida sökme takma kabiliyetiniz varsa rahat rahat yaparsınız, korkmayınız... En temizi söküp temizlemek, arabanın üstünde olmuyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 3 Haziran 2010; 6:39:03 > |