Şimdi Ara

aracın yer döşemesi ıslak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arka tarafın sağ yer döşemesi ıslak elimi bastırınca su çıkıyor bi ara bez paspas vardı sadece malum kış ayı bundan dolayı olmuş olabilirmi şuan camları biraz araladım çözümü nedir lütfen acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Kapılardan alıyordur işiniz zor ,bu işlerden anlayan bulmak zor,kapı altlarında su tahliye tıpaları varsa sökün yine düzelmezse, hortumla su tutsun birisi dışarıdan,siz içeriden gözlemleyin geldiği yeri tespit edin.

• Araç on taraftan su alıyor olabilir. Sileceklerin olduğu yerlerdeki kanalları temizleyin suyun aktığı hortumu çıkartın içine bakın.

• Yağmur yağdığında aracın o kısmına birileri binip indiyse orası ıslak kalmış olabilir hemen kurumuyor çünkü suyu emdiği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 22 Şubat 2015; 22:52:43 >
  • Sadece bir yerde var kapılarda veya önde sorun olsa komple ıslanmazmıydı

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Abi hiç sorma arabaya pasta cila attırkdık adamlar paspasları karıştırmıllar sürekli yağmur yağıyordu ayakkabılar ıslak ıslak bindik o kısma ondan olmuş olabilirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu havada pasta cila neen yaptırdınız onu anlamadım. Ayrıca paspaslar ıslanında alt kısına su geçiyo ve o suyun kuruması zaman alıyo bu nedenle olabilir. Paspasları içeriye ıslak koydularsada olabilir.
  • araç nedir? bir döşemeciye gidip söktürmeniz gerekiyor zemini altında süngerler var ıslak kalınca çürür ve koku yapar döşeme sökülünce de su giderlerine bakılır tıkanma vs var mı diye
  • paspasları arabadan çıkarın sıcak bir yerde kurusunlar. sonra tekrar ıslanırsa kaynak arayışına girersiniz.
  • Modeli bilmiyorum ama taban çürüğü olabilir mi ?
  • Sorunu çözdüm kapılardan gelmiyor oto yıkamacıda kıruttular herkese teşekkürler

• Pas pas altında, sıcak soğuk farkından dolayı nemlenme, ayakkabıların bıraktığı kar ve su akıntıları yüzünden ıslak kalabiliyor. Kış aylarında pas pas altına bir kaç kat gazete koymak iyi olur, nem ve ıslaklığı büyük oranda alır. Mümkün olduğunca da bu aylarda güneş altına bırakın ve havalandırın aracınızı.
    Geçen sene arabaya bindiğimde hafif koku oluyordu, bu sene bunları yaptığımdan beri koku almiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.