dünyanın hiç bir yerinde 2700 mtorluk accent yok burda salak değiliz 2.0 cc den büyüğü yok kanıtla bakem
Bana biraz pahalı gibi geldi.O fiyata aynı yıllarda opel corsa bile alınabiliyor.(aksesuar olarak daha zayıftır ama opeldir)
22 Kasım 2007 tarihi yani dün itibariyle otomobili aldım. 13.400 YTL otomobil, 156 YTL Noter, 160 YTL Sigorta, 120 YTL Trafik Ruhsat(Otomobil Ankara tescilli, ben Diyarbakır'dayım; takipçi ve ruhsat değişimi), 200YTL Eksper alım masrafı ve genel bakım derken Toplamda 14036 YTL vermiş bulunmaktayım... Araştırmalarım neticesinde bu tarz otomobil (güvenlik paketli, kazasız, darbesiz ve boyasız) 13.000-13.500 YTL arasındaymış. Aldık bakalım...
hayırlı olsun
Hayırlı olsun o paraya alınabilecek en iyi araba accentir.
hayırlı olsun demek düser bize fiyat yinede yüksek gibi ama bunlarla aklını karıstırmaya gerek yok artık kazasız belasız bin arkadasım...
hayirli ugurlu olsun
kazasiz belasiz surusler
almışsın artık.aslında 12,000 ytl eder o araç full ve 2001 model bir araç.ama yapılcak bişey yok hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: xessey06
2001 model Hyundai Accent 1.5 GLS 16V; Beygir:102 HP, Tork:136nm, ABS, Çift Hv.Ys, İmmobilizer, 4 cam otomatik, Merkezi Kilit, Otomatik Anten, 82.000 km'de, darbe, değişeni ve boya yok. Sizce bu paraya bu otomobil alınır mı?