Şimdi Ara

Bu otomobili 13.400 YTL'ye aldım. Allah olmayanlara nasip etsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sharkemre

O GAZ TENEKELERİNE BIRAK 13 BEN 10 BİLE VERMEM GİDER MAREA VEYA MEGANE 1 ALIRIM DAHA İYİ

Tenekemi dediniz yapmayın abicim bu accentler mareadan daha kaliteli gibi yav hem accenteler mareadan daha çok tutuldu...
  • kesinlikle alınmaz çok hem çok pahalı hem de o bahsettiğin fiyata daha güzel bi araba alabilirsin focus,astra 98-99 felan
  • kardeş ben bir ay önce 2003 modelini o fiyata aldım siz hesabını yapın gls modeli bilen bilir zaten gl değil gls
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

O GAZ TENEKELERİNE BIRAK 13 BEN 10 BİLE VERMEM GİDER MAREA VEYA MEGANE 1 ALIRIM DAHA İYİ

Tenekemi dediniz yapmayın abicim bu accentler mareadan daha kaliteli gibi yav hem accenteler mareadan daha çok tutuldu...

teneke demek yanlıs olur ona bişey diyemem. ama accentide mareadan kalıtelı yaparsan orada dur derim.

bir arabanın tutulmaması veya az tutulması onu kalıtesiz yapmaz...

renault laguna
    ford mondeo
    fiat stılo
    rover
    vs vs
    bunlar kalıtesiz olduğu içinmi tutulmadı

evet dersen sen araban anlamıyorsun demektir.

accenti savunman güzel bir sey saygı duyarım ama.accenti savunurkende baska arabalarada çamur atamayalım.dünya malı dunyada kalır.

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

http://www.sahibinden.com/eee_bu_kadarda_olmaz_!_!_!_!WQQaXQQ5050777WQQpXQQdisplayitem
    keşke böyle bişey alsaydın

bu arada lıktekı arabada dehsetmiş

• 13500 focus bul haşat olmamıs ben hemen alıyım sacmalamayın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadjimurat

13500 focus bul haşat olmamıs ben hemen alıyım sacmalamayın artık

bana kalırsa sen saçmalıyorsun 1400 e ben sana 50 tane mis gibi focus bulurum
  • ghia biraz zor bulursun comfort belki bile diyemiyorum 99 150000 km de arabayı nekadar temiz dersin o senin sorunun
  • sallayan sallayana..14 e focus bulunmaz..Belki sınırlı sayıda sedan bulunabilir bunlar da komple boyalı, donanımsız ya da bakım isteyenleridir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

sallayan sallayana..14 e focus bulunmaz..Belki sınırlı sayıda sedan bulunabilir bunlar da komple boyalı, donanımsız ya da bakım isteyenleridir..

aynen kardesim araba fiyatlarından haberleri bile yok 10000 ytl desen bunlara 8500e 10 tane bulurum dicekler
  • Bu araba guzel gibi, ama 2000motormalesef vergi yakıt,

quote:

Orjinalden alıntı: brawa

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

http://www.sahibinden.com/eee_bu_kadarda_olmaz_!_!_!_!WQQaXQQ5050777WQQpXQQdisplayitem
    keşke böyle bişey alsaydın

bu arada lıktekı arabada dehsetmiş

• dünyanın hiç bir yerinde 2700 mtorluk accent yok burda salak değiliz
    2.0 cc den büyüğü yok kanıtla bakem
  • Bana biraz pahalı gibi geldi.O fiyata aynı yıllarda opel corsa bile alınabiliyor.(aksesuar olarak daha zayıftır ama opeldir)
  • 22 Kasım 2007 tarihi yani dün itibariyle otomobili aldım. 13.400 YTL otomobil, 156 YTL Noter, 160 YTL Sigorta, 120 YTL Trafik Ruhsat(Otomobil Ankara tescilli, ben Diyarbakır'dayım; takipçi ve ruhsat değişimi), 200YTL Eksper alım masrafı ve genel bakım derken Toplamda 14036 YTL vermiş bulunmaktayım... Araştırmalarım neticesinde bu tarz otomobil (güvenlik paketli, kazasız, darbesiz ve boyasız) 13.000-13.500 YTL arasındaymış. Aldık bakalım...
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun o paraya alınabilecek en iyi araba accentir.
  • hayırlı olsun demek düser bize fiyat yinede yüksek gibi ama bunlarla aklını karıstırmaya gerek yok artık kazasız belasız bin arkadasım...
  • hayirli ugurlu olsun

kazasiz belasiz surusler
  • almışsın artık.aslında 12,000 ytl eder o araç full ve 2001 model bir araç.ama yapılcak bişey yok hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: xessey06

2001 model Hyundai Accent 1.5 GLS 16V; Beygir:102 HP, Tork:136nm, ABS, Çift Hv.Ys, İmmobilizer, 4 cam otomatik, Merkezi Kilit, Otomatik Anten, 82.000 km'de, darbe, değişeni ve boya yok. Sizce bu paraya bu otomobil alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.