Şimdi Ara

Bu otomobili 13.400 YTL'ye aldım. Allah olmayanlara nasip etsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı olsun.. kazasız belasız binmek nasip olsun ..
  • hayirli olsun
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • hayırlı olsun aldın diye topiği bos bırakma lutfen.resim isteriz
  • hayırlı olsun...
  • öncelikle hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.

ama 15 gün önce iş yerinden arkadasım
    2005 accent admire 1.6(abs-hy-yolbilgisayarı klimalı) olan 26.000 km de olan aracı 15.900 e aldı.
    ona göre bir kıstas düşün..
  • hayırlı olsun

eh aslında bu topik kimseye araç aldırmaz. tüm araçlar pahalıdır burda ne sorarsan sor 3-5 altında fiyat söyler herkez

önemli olan senin aracı beyenmiş ve almış olman eh bizede hayırlı olsun demek düşer tekrar...
  • öncelikle hayırlı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. arkadaşlara katılıyorum. fiyat bana da pahalı geldi. 10,5-11 arası bir fiyat biçebilirim bende...
  • hayırlı olsun kazasız belasız günler inş
  • hayırlı olsun kardeş, Allah kaza bela vermesin...

bu saatten sonra fiyat vermek anlamsız arkadaşlar... aracı alan arkadaş sen de hiç takılma burda sölenen fiyatlara aracının keyfini çıkar bundan sonra... güle güle kullan keyifli sürüşler...
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kardeş

ama o paralara 2000-2001 306 sedan platinum alınabilirdi

mesela bu

sürücü yolcu yan hava yastıkları klima cam otomatigi abs sis farı

Bu otomobili 13.400 YTL'ye aldım. Allah olmayanlara nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 24 Kasım 2007; 21:16:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattapar

hayırlı olsun kardeş

ama o paralara 2000-2001 306 sedan platinum alınabilirdi

mesela bu

sürücü yolcu yan hava yastıkları klima cam otomatigi abs sis farı

Bu otomobili 13.400 YTL'ye aldım. Allah olmayanlara nasip etsin.

Amin...Güzel dilek, temenni ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle; Ben görevim(askeri personel) gereği Diyarbakır'dayım. Diyarbakır'da otomobil almak isteseydiniz, bırakın bu tarz otomobilleri; Doğan, Şahin, Renault 9, Renault 19'dan başkasını bulamazsınız. Ben bu aracı Malatya'dan meslekdaşım(otomobili alırken öğrendim) olan bir arkadaştan aldım. Netice itibariyle İstanbul piyasasına göre yüksek olduğu muhakkak. Ama 11-12.000 YTL olarak verilen fiyatlar bana göre uçuk kalıyor. "Yok daha neler" demek geliyor içimden. Neyse ben konunun özüne geleyim;

1.İstanbul piyasası ucuzdur, çünkü araç boldur, mutlaka bir kaç yerinde bir oynama veya boya vardır.
    2.Aracın km.'si ne kadar düşükse de İstanbul yaşamış biri olarak sen o km.'yi 1,5 ile çarpacaksın.Neden? Trafik yüzünden araç yolda beklerken bile motor hala çalışmaktadır.
    3.Bu karda kıyamette kim ola ki 1400 km. mesafede bulunan İstanbul' a gidecek, araca baktıracak, temizse yeniden 1400 km. yaparak Diyarbakır'a dönecek. Bu arada, bakacağın aracın dedikleri gibi temiz olup olmaması büyük bir risk. Dürüst insanımız sayısı azaldı.
    4.15.000 YTL'den yukarı bakmıyordum, çünkü elimdeki meblağ ancak ve ancak bu kadardı.
    5.Ben kesinlikle FRANSIZ(para milliyetçisi olduğum için SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI dilli bu milletten), ALMAN, İNGİLİZ, İSPANYOL, AMERİKAN otomobillerine garezim var. Tövbeliyim. Ömrüm boyunca boykot edeceğim. İsterim ki kendi otomobilimize vereydim bu meğlağı, ama o da yok!... Onun için Güney Kore, Japonya, Malezya, Çin'e gitsin param.Ne yapalım...

• Güzelş bir düşünce hayırlı olsun
  • hayırlı olsun...başka söze hacet yok.
  • Ya arkadaş almış artık arabayı. Arkadaşı pişman edecek mesajlar yazmayın bence artık. Bir de Deadlety arkadaşım senin tavsiye ettiğin araç tek kapılı ve de hatchback sonuçta. Arkadaşımın aldığı arabayla uzaktan yakından alakası yok sen keşke onu alsaydın diyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoy1905

Ya arkadaş almış artık arabayı. Arkadaşı pişman edecek mesajlar yazmayın bence artık. Bir de Deadlety arkadaşım senin tavsiye ettiğin araç tek kapılı ve de hatchback sonuçta. Arkadaşımın aldığı arabayla uzaktan yakından alakası yok sen keşke onu alsaydın diyorsun...

o hatcback veya tek kapı olmasın diye bi madde belirtmişse konusalım ...
  • hayırlı olsun kardeşim..
  • TEKRAR EDİYORUM ARKADAŞLAR!...

Öncelikle; Ben Diyarbakır'dayım. Diyarbakır'da otomobil almak isteseydiniz, bırakın bu tarz otomobilleri; Doğan, Şahin, Renault 9, Renault 19'dan başkasını bulamazsınız. Ben bu aracı Malatya'dan meslekdaşım(otomobili alırken öğrendim) olan bir arkadaştan aldım. Netice itibariyle İstanbul piyasasına göre yüksek olduğu muhakkak. Ama 11-12.000 YTL olarak verilen fiyatlar bana göre uçuk kalıyor. "Yok daha neler" demek geliyor içimden. Neyse ben konunun özüne geleyim;

1.İstanbul piyasası ucuzdur, çünkü araç boldur, mutlaka bir kaç yerinde bir oynama veya boya vardır.
    2.Aracın km.'si ne kadar düşükse de İstanbul yaşamış biri olarak sen o km.'yi 1,5 ile çarpacaksın.Neden? Trafik yüzünden araç yolda beklerken bile motor hala çalışmaktadır.
    3.Bu karda kıyamette kim ola ki 1400 km. mesafede bulunan İstanbul' a gidecek, araca baktıracak, temizse yeniden 1400 km. yaparak Diyarbakır'a dönecek. Bu arada, bakacağın aracın dedikleri gibi temiz olup olmaması büyük bir risk. Dürüst insanımız sayısı azaldı.
    4.15.000 YTL'den yukarı bakmıyordum, çünkü elimdeki meblağ ancak ve ancak bu kadardı.
    5.Ben kesinlikle FRANSIZ(para milliyetçisi olduğum için SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI dilli bu milletten), ALMAN, İNGİLİZ, İSPANYOL, AMERİKAN otomobillerine garezim var. Tövbeliyim. Ömrüm boyunca boykot edeceğim. İsterim ki kendi otomobilimize vereydim bu meğlağı, ama o da yok!... Onun için Güney Kore, Japonya, Malezya, Çin'e gitsin param.Ne yapalım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.