Bildirim
Bu oyun bana ne yaptı ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyuna başladığında böyle olabiliyor geçer 2-3 yıla dert etme. -
Ben o kadar rahat olamıyorum hocam 2~3 yıla o geçene kadar ben benden geçmesem bari :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bazen rüyalarıma giriyorquote:
Orijinalden alıntı: |DarkPassage|
Ben o kadar rahat olamıyorum hocam 2~3 yıla o geçene kadar ben benden geçmesem bari :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin
Benim bazen rüyalarıma giriyor
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=nude+league+of+legends
bunlar giriyorsa sorun yok. -
Haha çok güldüm ya :D
Ben daha rüyada görecek kadar ezberleyemedim ama telefonu ashe penta videolarıyla doldurdum iş aralarında izliyorum :p
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
quote:
Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin
Benim bazen rüyalarıma giriyor
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=nude+league+of+legends
bunlar giriyorsa sorun yok.
Bunlar girince çıkamıyolar
-
onlar çıkmasın zaten
Hocam bir hafta hiç durmadan 7/24 oyna sonra düzelirsinquote:
onlar çıkmasın zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Stell@
Hocam bir hafta hiç durmadan 7/24 oyna sonra düzelirsin
Bu gidişle şirketteki bilgisayarlarada kuracağım ve dediğin gibi olacak.
Pişmanıyım aslaaa !
Sakin olalım.quote:
Orijinalden alıntı: |DarkPassage|quote:
Orijinalden alıntı: Stell@
Hocam bir hafta hiç durmadan 7/24 oyna sonra düzelirsin
Bu gidişle şirketteki bilgisayarlarada kuracağım ve dediğin gibi olacak.
Pişmanıyım aslaaa !
Alıntıları Göster
-
Büyüyünce geçer.quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Sakin olalım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Sakin olalım.
Ok yaydan çıktı arkadaşıım dönüş yoook yarın ilk işim insan kaynaklarına çıkıp LoL talebimi bildireceğim.Büyük ihtimal yarından sonra daha çok LoL beni bekliyor ama evde
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Büyüyünce geçer.
Hangi hastane hocam ?
işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Büyüyünce geçer.
Hangi hastane hocam ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 1 Ekim 2012; 13:10:34 > -
Ne var bunda ben oyunu oynuyorum, oyun orada kalıyor. Ders çalışırken, başka oyun oynarken, arkadaşlarla takılırken, kız aradaşla takılırken hiç aklımda olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: xako
işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.
Alıntıları Göster -
quote:
işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.
Oyunlarımız sizin gibi oyunun çocuklar için olduğunu sanan insanlar yüzünden gelişemiyor.
Ne şartlarda,nerde,ne zaman ne yaptığım konusunda fikrinizi sormadım konum altına saçma mesajlar yazma hakkınızın olduğunu nereden çıkardınız bilmiyorum ama o saçma 'geri' düşüncelerinizide alıp gidin konumdan.
sizene adamın ne düşündüğünden büyüyünce geçer felan diyonuz? millet bu oyunu hayat olarak yaşıyor. adam sadece düşünüyorum demiş. bi de streamerları felan düşünün adamlar dışarı çıkmıyor hayatları bu oyun.quote:
Oyunlarımız sizin gibi oyunun çocuklar için olduğunu sanan insanlar yüzünden gelişemiyor.
Ne şartlarda,nerde,ne zaman ne yaptığım konusunda fikrinizi sormadım konum altına saçma mesajlar yazma hakkınızın olduğunu nereden çıkardınız bilmiyorum ama o saçma 'geri' düşüncelerinizide alıp gidin konumdan.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
hala yanıtlar çocukça büyünce geçer işte ne yaptığının sorusu oyna oyna sıkılırsın. hayır bende oynuyorum işim var gücüm var ama bütün zamanı buna ayırırsan o oyun gelir seni bızzıklar. abi tavsiyesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 1 Ekim 2012; 13:27:15 >
-
quote:
quote:
quote:
hala yanıtlar çocukça büyünce geçer işte ne yaptığının sorusu oyna oyna sıkılırsın. hayır bende oynuyorum işim var gücüm var ama bütün zamanı buna ayırırsan o oyun gelir seni bızzıklar. abi tavsiyesi.
Ben oyunu oyun gibi oynarım buda demektirki oyun zamanı oyun iş zamanı iş. Bu açıklamayı size yapma zorunluluğum olmadığı halde sırf belki birşey kaparsınızda önyargılarınızdan kurtulursunuz diye uğraşıyorum.
2. Olarak daha kendine çekidüzen verememiş nerde ne konuşmasını gerektiğini süzemeyen egoist abininde kardeşinde tavsiyesini dikkate almam.
Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qq ne demek
- lol sadece şampiyonları hedefle
- mmr nedir
- uyumlu sevgili nickleri
- shaco replikleri
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X