Şimdi Ara

Bu oyun bana ne yaptı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayalı henüz 3 yada 4 gün oldu.1~2 saat önce ayrıldığım halde kız arkadaşımın yanında bile Ashe yi düşùnüyorum :D Eski lolculerden yardım bekliyorum bi panzehir falan. :D

Not : 20 yıldır sayısız oyun oynadım ilk defa böyle oluyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna başladığında böyle olabiliyor geçer 2-3 yıla dert etme.
  • Ben o kadar rahat olamıyorum hocam 2~3 yıla o geçene kadar ben benden geçmesem bari :D

• quote:

Orijinalden alıntı: |DarkPassage|

Ben o kadar rahat olamıyorum hocam 2~3 yıla o geçene kadar ben benden geçmesem bari :D
    Benim bazen rüyalarıma giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=nude+league+of+legends

bunlar giriyorsa sorun yok.
  • Haha çok güldüm ya :D
    Ben daha rüyada görecek kadar ezberleyemedim ama telefonu ashe penta videolarıyla doldurdum iş aralarında izliyorum :p

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=nude+league+of+legends

bunlar giriyorsa sorun yok.

Bunlar girince çıkamıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar çıkmasın zaten

• quote:

onlar çıkmasın zaten
    Hocam bir hafta hiç durmadan 7/24 oyna sonra düzelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Bu gidişle şirketteki bilgisayarlarada kuracağım ve dediğin gibi olacak.
    Pişmanıyım aslaaa !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Bu gidişle şirketteki bilgisayarlarada kuracağım ve dediğin gibi olacak.
    Pişmanıyım aslaaa !

Alıntıları Göster
    Sakin olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Sakin olalım.

Alıntıları Göster
    Büyüyünce geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Sakin olalım.

Ok yaydan çıktı arkadaşıım dönüş yoook yarın ilk işim insan kaynaklarına çıkıp LoL talebimi bildireceğim.Büyük ihtimal yarından sonra daha çok LoL beni bekliyor ama evde

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Büyüyünce geçer.

Hangi hastane hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Büyüyünce geçer.

Hangi hastane hocam ?

Alıntıları Göster
    işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 1 Ekim 2012; 13:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.

Alıntıları Göster
    Ne var bunda ben oyunu oynuyorum, oyun orada kalıyor. Ders çalışırken, başka oyun oynarken, arkadaşlarla takılırken, kız aradaşla takılırken hiç aklımda olmuyor
  • quote:

Oyunlarımız sizin gibi oyunun çocuklar için olduğunu sanan insanlar yüzünden gelişemiyor.
    Ne şartlarda,nerde,ne zaman ne yaptığım konusunda fikrinizi sormadım konum altına saçma mesajlar yazma hakkınızın olduğunu nereden çıkardınız bilmiyorum ama o saçma 'geri' düşüncelerinizide alıp gidin konumdan.

• quote:

quote:

Oyunlarımız sizin gibi oyunun çocuklar için olduğunu sanan insanlar yüzünden gelişemiyor.
    Ne şartlarda,nerde,ne zaman ne yaptığım konusunda fikrinizi sormadım konum altına saçma mesajlar yazma hakkınızın olduğunu nereden çıkardınız bilmiyorum ama o saçma 'geri' düşüncelerinizide alıp gidin konumdan.

Alıntıları Göster
    sizene adamın ne düşündüğünden büyüyünce geçer felan diyonuz? millet bu oyunu hayat olarak yaşıyor. adam sadece düşünüyorum demiş. bi de streamerları felan düşünün adamlar dışarı çıkmıyor hayatları bu oyun.

• quote:

quote:

hala yanıtlar çocukça büyünce geçer işte ne yaptığının sorusu oyna oyna sıkılırsın. hayır bende oynuyorum işim var gücüm var ama bütün zamanı buna ayırırsan o oyun gelir seni bızzıklar. abi tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 1 Ekim 2012; 13:27:15 >

• quote:

quote:

quote:

hala yanıtlar çocukça büyünce geçer işte ne yaptığının sorusu oyna oyna sıkılırsın. hayır bende oynuyorum işim var gücüm var ama bütün zamanı buna ayırırsan o oyun gelir seni bızzıklar. abi tavsiyesi.

Ben oyunu oyun gibi oynarım buda demektirki oyun zamanı oyun iş zamanı iş. Bu açıklamayı size yapma zorunluluğum olmadığı halde sırf belki birşey kaparsınızda önyargılarınızdan kurtulursunuz diye uğraşıyorum.
    2. Olarak daha kendine çekidüzen verememiş nerde ne konuşmasını gerektiğini süzemeyen egoist abininde kardeşinde tavsiyesini dikkate almam.
    Teşekkürler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.