Şimdi Ara

Bu oyun bana ne yaptı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ba dum tss
  • Kız arkadaşını bırak lole devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

bana draven geldi rüyada.

ba dum tss

İlginç.

Kıyamamki onada hocam.
    Bi Ashe bi o benim için

• Kız arkadaşına oyunu öğret.
  • Bu oyun bence bagimlilik yapabilecek son oyun ben max 2 oyundan sonra sıklıyorum hep ayni seyler paff pıff puff yani

• Ben de uyumaya yakın wukong olarak teamfight başlatıyorum. Tek başıma. Ölüyorum.
  • Hocam 6 7 ay oldu başlayalı hala geceleri gözümü kapatınca fightlara falan giriyorum tam uykuya dalarken

not:aşırı derece asosyalim ve söylediklerimin hepsi gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.

merhaba ''kocaman adam oldun hala oyun mu oynuyorsun?'' kabilesinin yeni uyesi hos geldiniz. kaydiniz ilgili departmanlarca incelendikten sonra durumunuz size e-mail yoluyla bildirilecektir tesekkur ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Kız arkadaşına oyunu öğret.

Çok mantıklı değerlendireceğim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Bu oyun bence bagimlilik yapabilecek son oyun ben max 2 oyundan sonra sıklıyorum hep ayni seyler paff pıff puff yani

Bünyeden bünyeye değişir hocam :)

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Ben de uyumaya yakın wukong olarak teamfight başlatıyorum. Tek başıma. Ölüyorum.

Oyundan böyle soğuyamazsın hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

Hocam 6 7 ay oldu başlayalı hala geceleri gözümü kapatınca fightlara falan giriyorum tam uykuya dalarken

not:aşırı derece asosyalim ve söylediklerimin hepsi gerçek

Sen aşmışsın hocam

quote:

Orijinalden alıntı: cursive

quote:

Orijinalden alıntı: xako

işimde gücümdeyim diyon aklın fikrin oyun hala ergenlik hat safada sanırım tedavisi ise yıllar ...yani büyüyünce geçer arkadaşın dedigi gibi.

merhaba ''kocaman adam oldun hala oyun mu oynuyorsun?'' kabilesinin yeni uyesi hos geldiniz. kaydiniz ilgili departmanlarca incelendikten sonra durumunuz size e-mail yoluyla bildirilecektir tesekkur ederiz.

Çekilişle 3+1 Mağara kazandı arkadaş bizden...

• quote:

Orijinalden alıntı: |DarkPassage|

Oyuna başlayalı henüz 3 yada 4 gün oldu.1~2 saat önce ayrıldığım halde kız arkadaşımın yanında bile Ashe yi düşùnüyorum :D Eski lolculerden yardım bekliyorum bi panzehir falan. :D

Not : 20 yıldır sayısız oyun oynadım ilk defa böyle oluyorum...

Biri seni pc nin başından zorla kaldırdıysa olur böyle bende arda Ireliayı düşünüyorum sonra sorakanın bacaklarla Taric in skini aklıma geliyor ve .....
  • Aynı ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Orijinalden alıntı: |DarkPassage|

Oyuna başlayalı henüz 3 yada 4 gün oldu.1~2 saat önce ayrıldığım halde kız arkadaşımın yanında bile Ashe yi düşùnüyorum :D Eski lolculerden yardım bekliyorum bi panzehir falan. :D

Not : 20 yıldır sayısız oyun oynadım ilk defa böyle oluyorum...

Biri seni pc nin başından zorla kaldırdıysa olur böyle bende arda Ireliayı düşünüyorum sonra sorakanın bacaklarla Taric in skini aklıma geliyor ve .....

Senin durum daha vahimmiş hocam

quote:

Orijinalden alıntı: osman96

Aynı ben

Yalnız olmadığımı bilmek güzel

• oyun sana hukmetmemeli sen oyuns hukmetmelisin. dizginleri eline al aklini basina topla oyunu sil.
    onceleri biraz ellerin titrer ruyana falan girer , sonra oynayanlari gordukce bi an kendini kaybedersin iste o an oyuna donmezsen kurtuldun demektir.

ya bide o kadarda bagimlilik yapilcak bi oyun degil. sen yeni basladin ama bi yerden sonra oyunun ve riotun tekrara bindigini fark edince insan oyundan soguyor.

• heroların hiçbirini bilmiyorken itemleri mepleri şu saçma salak metayı bilmiyorken çok daha zevkliydi oyun. Alırdık ashe master yiieh rasgele kafaya göre istediğimiz yere gider istedimize vururduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

oyun sana hukmetmemeli sen oyuns hukmetmelisin. dizginleri eline al aklini basina topla oyunu sil.
    onceleri biraz ellerin titrer ruyana falan girer , sonra oynayanlari gordukce bi an kendini kaybedersin iste o an oyuna donmezsen kurtuldun demektir.

ya bide o kadarda bagimlilik yapilcak bi oyun degil. sen yeni basladin ama bi yerden sonra oyunun ve riotun tekrara bindigini fark edince insan oyundan soguyor.

quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

oyun sana hukmetmemeli sen oyuns hukmetmelisin. dizginleri eline al aklini basina topla oyunu sil.

Durum sandığınız kadar ciddi değil hocam.
    Dizginler zaten bende yanlış anlamışsınız sanırım sadece Ashe'i özlediğimi söylemek istedim :) Kimi için sigara kimi için cep telefonu kimi için oyuncak ayıcık benim için Ashe

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

heroların hiçbirini bilmiyorken itemleri mepleri şu saçma salak metayı bilmiyorken çok daha zevkliydi oyun. Alırdık ashe master yiieh rasgele kafaya göre istediğimiz yere gider istedimize vururduk

Şuan o safhadayım sanırım.

• meh geçen reddit te hotshotgg şunu yaptı bunu yaptı konularına baktım , 3 kere adamın konusunu açtılar farklı play'lerinin

o gece rüyama girdi adamın stream'i, nidalee oynuyodu rüyamda :/

hayır streamer'larıda arada bi takip ederim ama hiçbişeyin fanı değilim

@Konuyu açan arkadaş

bırak herşey düşceği yere düşsün

benim hayat felsefem şu olmuştur her zaman:

'en sevdiğin aktiviteyi/aktiviteleri yapabildigin kadar çok yapmak'

lol mu lol, sigaramı sigara, dizi mi dizi...

yok bırakcam falan bu işler, meh. gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 1 Ekim 2012; 20:55:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

meh geçen reddit te hotshotgg şunu yaptı bunu yaptı konularına baktım , 3 kere adamın konusunu açtılar farklı play'lerinin

o gece rüyama girdi adamın stream'i, nidalee oynuyodu rüyamda :/

hayır streamer'larıda arada bi takip ederim ama hiçbişeyin fanı değilim

@Konuyu açan arkadaş

bırak herşey düşceği yere düşsün

benim hayat felsefem şu olmuştur her zaman:

'en sevdiğin aktiviteyi/aktiviteleri yapabildigin kadar çok yapmak'

lol mu lol, sigaramı sigara, dizi mi dizi...

yok bırakcam falan bu işler, meh. gereksiz

Bende aslında hemen hemen sizin gibi yaşarım hocam zaten çokta bi sıkıntım yok beni benden almaz sonuçta Ufak latifeler benimki sadece

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.