Şimdi Ara

Bu Oyun Bilgisayarını Alıyorum Yorum Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun uğraşlarım araştırmalarım sonucunda ve en önemlisi sizinde yardımlarınız sonucunda kendime yepisyeni bi sistem topladım ve bu oyun bilgisayarını alıyorum 1 haftaya resimlerini atarım, sizlerden yorum bekliyorum daha da bi parçasını değiştirmeye dermanım kalmadı :) sadece yorum istiyorum F/P olarak bide uyumluluk sorunu var mı onuda öğreneyim.

http://imgim.com/8225incia8898530.png

fiyata aldanmayın vatanda haftasonu indirimi ile 2302 TL ye tekabül ediyor. :)

ha bi tek kasada kararsızım yeterli mi diye onun içinde düşüncelerinizi almak isterim teşekkür ederim şimdiden yorumlar için.

• ekran kartını 7870xt yapıpı işlemciyide i5 almanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongWind -- 14 Ağustos 2013; 23:13:46 >
  • Hayırlı olur inş . . .
  • 7870xt alırsan daha fp olur, ama sen bilirsin böyle de süper.
    Hayırlı olsun şimdiden
  • 787xt lerde coil whine gibi bir sorunla sıklıkla karsılasılırken o ürünün sürekli tavsiye edilmeside ilgiç gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: birincikinci

arkadaşlar uzun uğraşlarım araştırmalarım sonucunda ve en önemlisi sizinde yardımlarınız sonucunda kendime yepisyeni bi sistem topladım ve bu oyun bilgisayarını alıyorum 1 haftaya resimlerini atarım, sizlerden yorum bekliyorum daha da bi parçasını değiştirmeye dermanım kalmadı :) sadece yorum istiyorum F/P olarak bide uyumluluk sorunu var mı onuda öğreneyim.

http://imgim.com/8225incia8898530.png

fiyata aldanmayın vatanda haftasonu indirimi ile 2302 TL ye tekabül ediyor. :)

ha bi tek kasada kararsızım yeterli mi diye onun içinde düşüncelerinizi almak isterim teşekkür ederim şimdiden yorumlar için.

al tmm güzel sistem.

• şimdiden ho güzel sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.