Şimdi Ara

Bu oyun bırakılmalı mı ( Dedemin Cenazesine Gitmedim ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blood TR

quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Yaptığın mallığın farkında olup hala yapıyosan neden bize soruyosun

Tartışılır. Kodlar daha önemli cenazeden. O kodları belki daha bulamayacaktım. Ama dedemin mezarına ziyaret edebilirim daha sonra. Bence bakış açısı

Sen bu zihniyetle devam edersen senden dahada bisi olmaz sincap... Neyse oncelikle yasin kac okumadim ancak baska uraslar bul emin ol yasin 20 21 olunca hayat sadece bilgisayardan ibaret olmicak üniversite derdi para kazanma .....
    not: hem çalışıp hem okumak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlısı be gülüm sal gitsin
  • CSB .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raijinshuu

Kardes bence en iyisi manita yap oyunu sil manitadan kastim oyunu unutturacak bisryler bulman

Ben lol ü bırakmak değilde azaltmak istiyorum (her ne kadar günde 1 oyun atsam da) Günde 1 oyun ,ama çok uç saatler. Sabah 5 de kalktığım olur bazen. Şuan Assasin's Creed oynuyorum o biraz lol den soğutmaya başladı beni. Ama başka öneriler var mı manita dışında ?
  • Bende oynuyorum ama bu kadar bağımlı değilim ve okulu asmıyorum. Aynı olay 2 hafta önce bana da oldu. Halam vefat etti. Başın sağolsun
  • Çok belli ediyorsun be dostum ya.Neyse inanlar var yine de gj
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuspwnz

Bence yanlış değil yaptıkların, böyle devam etmelisin

katılıyorum hatta pc nin başında uyu
  • abi bende sabah akşam oyun oynuyorum ama böyle durumlarda kendime gelebiliyorum en azından bu tamamen irade meselesi Lol dedenden daha önemli ise kusura bakma ama sen insanlığını yitirmiş aciz bir insansın bukadar açık ve net hadi eyvallah
  • Bırak
  • lol ibretlik bölümü açılsın böyle konuları sürekli ekleyin.
  • Kusura bakmada

Vicdanına tükürebilirmiyim ?

• Bırak.

Edit: biri bırak yazmış ben de bırakma yazayım bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferula -- 25 Nisan 2014; 18:16:29 >
  • insansan cbs midir ne halttır işte ondan...
  • Csb değilse acınacak haldesin

• sığır..
  • Cidden üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. MMORPG'den çok daha güzel şeyler var ama insan bi saplandı mı hipnoz olmuş gibi ayrılamıyor. İşini, okulunu, manitasını, arkadaşlarını hatta akrabalarını kaybeden tanıdığım bile oldu. Çok boktan bi durum. Hepsinden önemlisi gençliğiniz boşuna gidiyor.
  • LOL oynayan herkes maldır. Bu da kanıtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyph

Çok belli ediyorsun be dostum ya.Neyse inanlar var yine de gj

Ty

% 70 inandırdım. Yazar olabilmek için kaça ulaşmak gerekiyor ? Baya eğlendim yorumları görünce. csb yazsam mı yine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood TR

quote:

Orijinalden alıntı: nyph

Çok belli ediyorsun be dostum ya.Neyse inanlar var yine de gj

Ty

% 70 inandırdım. Yazar olabilmek için kaça ulaşmak gerekiyor ? Baya eğlendim yorumları görünce. csb yazsam mı yine ?

kodla cenazeyi bir tutunca çok anlaşıldı. bide çok üstüne basa basa belirtmişsin "hep şu oyunalr yüzünden,şu oldu da gitmedim bu oldu da gitmedim." çok absürt olaylar söylemişsin o yüzden anlaşıldı kısa kesip çok olaylara değinmesen yutabilirdi herkes.

devam et bence güzeldi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.