Oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu. Rev6'da server'dakilerin itemlerine bakıyim dedim ama oyun çoşmuş. Benim oynadığım zamanlarda +7'si olan dua ediyordu. Şimdi bütün server'larda +9, +10, +11, +12 hatta +15 gördüm. Arkadaşlar, alchemy kolaylaştı mı artık? Yoksa yeni 'Item Mall' ürünleri mi çıktı alchemy'i kolaylaştıran? Birde 'Seal of Nova' çıkmış. SOS (+5), SOM (+10), SUN (+15) değerinde olduğunu biliyorum ama ben oyunu bıraktıktan sonra birde 'Seal of Nova' çıkmış. Bunun değerini de merak ediyorum açıkcası. Rev6'dan bulduğum ve sizlerle paylaşmak istediğim birkaç uçmuş char setleri paylaşmak isterim.
Oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu. Rev6'da server'dakilerin itemlerine bakıyim dedim ama oyun çoşmuş. Benim oynadığım zamanlarda +7'si olan dua ediyordu. Şimdi bütün server'larda +9, +10, +11, +12 hatta +15 gördüm. Arkadaşlar, alchemy kolaylaştı mı artık? Yoksa yeni 'Item Mall' ürünleri mi çıktı alchemy'i kolaylaştıran? Birde 'Seal of Nova' çıkmış. SOS (+5), SOM (+10), SUN (+15) değerinde olduğunu biliyorum ama ben oyunu bıraktıktan sonra birde 'Seal of Nova' çıkmış. Bunun değerini de merak ediyorum açıkcası. Rev6'dan bulduğum ve sizlerle paylaşmak istediğim birkaç uçmuş char setleri paylaşmak isterim.
11degreelere özel sos/som veya sun bulunmuyor. +6 değerinde Novalar bulunuyor.
hocam 2 yıl önce +9 basana ilah bözüyle bakılıyodu şimdi alchemy için astral var lucky özelliği var elixir B var varda var
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
hocam 2 yıl önce +9 basana ilah bözüyle bakılıyodu şimdi alchemy için astral var lucky özelliği var elixir B var varda var
Bug var, kanka türk Gm'ler var, para var
Türk GM'ler mi var?
Sadece ''PARA'' var.
Herkesi kendimiz gibi düşünmemek lazım,deli gibi para harcayan kişiler de var sonunu düşünerek ya da düşünmeyerek.Silkroad'dan zevk alabilirsin ancak her ay düzenli olarak ciddi manalarda cebinden para çıkarırsan.Adamlar da para bol kendilerini de bir şekilde tatmin etmeliler,öyleyse ne yapmaları lazım,deli gibi para harcıyorlar...
TheMassacre çok doğru söylüyorsun kardeşim. Her şey paradan geçiyor. Bilmem inanır mısın, hiç premium basmadan level 86 blader char yaptım. Baktım artık premium'suz ilerlemiyor level falan, bende param olmadığı için oyunu bırakmak zorunda kaldım. Silkroad'ı parası olandan daha iyi biliyordum, char yapılandırmam falan en üst seviyedeydi ama para olmayınca olmuyor işte. İnan Silkroad'ı parası olanlardan daha çok seviyorum ama oynayamıyorum. İlerde param olursa devam edecem inşallah...
eet adamlar bı muddet sonra pre yı basmassan oyun yok dıolar resmen bnlardan 2ornek maxı 76lwlden sonra pre şart ve sonra oyuna gıremıyorsun varda var
''UnHappyDevils'', ben level 76'dan sonra bile premiumsuz level 86 yaptım. Üstelik benim char full str blader'di. Level 1'den beri hiç premium basmadım. Toplamda 350 silk almıştım. 1 tane avatar item aldım, 1 tane sincap aldım ama premium hiç alamadım. Parasızlığın ocağı sönsün işte, sanal alemde bile para olmadımı bir şey yapamıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme