Bir sorum olacak ? Mesela 8'li partiyi oluşturmak için 3 char ile kasarken, düşük leveldeki charları
düşük leveli 100 levele gelenleri 106 - 107 level moblarda, 106- levele geldiğinde charı gidip 116 level Zealotlarda mı powerlevel yaptınız ? 119 level 'deki moblarda ayrıca Bu charları kasacak karakter 3 adet Wizard / Bard örneğin.
yani hangi levelde nerede kasmalı ? parti nasıl olmalı ? kasacak 3'lü nasıl olmalı ?
soruyu şu arkadaş daha iyi cevaplar
emrahceyE
kullanıcısına yanıt
Benimkiler 101 olduklarında, setleri giydirdim ve direkt olarak 109'lara kurdum partiyi. 105 oldular ve cave'e geçip SP kastım. SP işleri bittikten sonra, mirror'a 117'lere çektim partiyi. 110 olup, yeni noise açılınca, 118-119'lara geçtim. Orada 120 oldular zaten. 125 cap gelince, 121-122'lere geçtim, hâlâ da aynı yerde kasıyorum.
Benim attacker'larım; 2 wizard/bard, 1 wizard/cleric, 1 spear nuker, 1 archer. Archer 125 olduğunda, yedekte duran diğer spear nuker'ı alıyorum partiye. Yani attacker'larımın hepsi int diyebilirim. Diğer üçlüler; bard, cleric, warrior/cleric.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme