Şimdi Ara

BU OYUNA NOLMUŞ LA BÖLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ESKİ OYUNDAN ESER YOK Bİ ÇOK ŞEY DEİŞMİŞ NE SET BULABİLİORUM NEDE ARTI BASMAK İÇİN ELİXİR BULABİLİYORUM HİÇBİŞEY YOK NASIL YENİ ÇAR YAPIP SET DÜZEBİLİOSUNUZ ARTEMİSTE OYNUYORUM YARDIMCI OLABİLİCEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN Bİ YARDIM

• HERKESTE +7 +10 LAR VAR BU KADAR KOLAYMI ARTIK ARTI BASMA HERKES OYUNDA SÜPER OLMUŞ NASIL OLDU BUNLAR
  • Hocam silkroad artık o eski silkroad değil çok değişti parası olan konuşuyo artık iğrenç bir şeye döndü artık oyun
  • oyundan soguttular carida satayim mi oyniyimmi bilemiom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keas79

oyundan soguttular carida satayim mi oyniyimmi bilemiom

sat kurtul isro daha fazla oynanmaz
  • D1-D8 arası SoS item'leri NPC'den ücretsiz alabilirsin. 70 level'a kadar pot, arrow-bolt, pill, return scroll tarzı şeyler ücretsiz.

Millet artık düşük level'da item yapmakla uğraşmıyor. Çünkü kasacak birileri varsa, kısa sürede 101 olunuyor ve D11-D12-D13-D14 setler giyilebiliyor. Şahsen benim 3 adet yüksek level char'ım vardı. 8'li parti yapmayı kafama koymuştum. Clientless phBot'a geçtim bu yaz, temmuz ayında 5 tane daha char açtım. Şu anda o char'lar 122-123 level.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

D1-D8 arası SoS item'leri NPC'den ücretsiz alabilirsin. 70 level'a kadar pot, arrow-bolt, pill, return scroll tarzı şeyler ücretsiz.

Millet artık düşük level'da item yapmakla uğraşmıyor. Çünkü kasacak birileri varsa, kısa sürede 101 olunuyor ve D11-D12-D13-D14 setler giyilebiliyor. Şahsen benim 3 adet yüksek level char'ım vardı. 8'li parti yapmayı kafama koymuştum. Clientless phBot'a geçtim bu yaz, temmuz ayında 5 tane daha char açtım. Şu anda o char'lar 122-123 level.

nasıl hala isroda oynamaya devam ediyorsunuz ben olsam kafayı yerdim oyunu iğrençleştirdiler isro şu an bana gram zevk veremez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevk aldığımı söylemiyorum zaten. 8'li partim Bağdat'ta kasıyor 7/24. Ben stone satıyorum, gold'ları sitelere satıp TL'ye çeviriyorum, bot'a para vermiyorum, silk almıyorum. Kullandığım bot clientless, bilgisayarda hiçbir şey açık değilmiş gibi. Masrafım sıfır; yine de belirli bir gelir elde ediyorum. iSRO'nun halen çok sayıda oyuncusu var. Siz her ne kadar "ölü" deseniz de; oyunculara bile para kazandıran bir oyun. Joymax'a eskisinden bile daha fazla para kazandıran bir oyun. Oyun alışveriş sitelerinde "En Popüler Oyunlar" başlığı altında ilk sırada yine Silkroad Online çıkıyor. Son 5 ayda oyundan kazandığım para yaklaşık 900 lira. İnanmıyorsan kanıtlarım resimlerle. Ben "hiçbir şey yapmadan" bu parayı kazanıyorum. Oyun içi yüksek artılı item'ler yapıp satanların kazandığı paraları siz düşünün.
  • Ya abi nasil 120 ye kasiyosunuz hicbi stallda ne set var ne silah ben anlamiorum hangi bolumde oynuyosun?

• Konsinye sisteminde istediğin her şeyi bulabilirsin. Jangan, Hotan ve Constantinople'de var bu NPC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 30 Mart 2015; 16:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Konsinye sisteminde istediğin her şeyi bulabilirsin. Jangan, Hotan ve Constantinople'de var bu NPC.

yav kardesim o kadar cok sacma sapan sey gelmiski oyuna neyin ne oldugunu bilmiorum ki ne bu konsinye olayi?

• Konsinye sistemi çok iyi. Eski stall network'un, online olma zorunluluğu olmayan hali. Yani konsinye sistemine 10'a kadar item koyabiliyorsun, 4000 küsür dakikalığına sistemde kayıtlı kalıyor. Sisteme item'i kaydeden char oyunda olmasa bile, item o süre boyunca satışa açık halde duruyor. Satılınca da paranı alıyorsun sistemden.

• bu cok uzun suredir var fie biliorum ben en son 2012 de oynamistim oyunu sanirim o zamanda vardi die hatirliorum

• Ben de başlasam mı başlamasam mı karar veremiyorum 3-4 sene oldu oyunu bırakalı sonrasında 1-2 sene pvp lerde takıldım son zamanlarda adını bile hatırlamazdım oyunun şimdi konuyu görünce özlediğimi fark ettim
  • Ben başlıycam fakat tavsiyem pvp serverları deneyin.
  • abi gidin başka oyunlar oynayın ama bu oyuna bulaşmayın ne servera girebilisun nede başka bişey herşey artık paraya bağlanmış oyunun iyice boku çıkmış yani kısacası :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: keas79

bu cok uzun suredir var fie biliorum ben en son 2012 de oynamistim oyunu sanirim o zamanda vardi die hatirliorum

Evet, 5 senedir var.
  • buldum buldum oh be sonunda set dizebildim arkadaş şimdi bişeye benzedi ama satmak için :D
  • sıfırdan başlanmaz kardeşim benim 108 çar var soyuk oynamıyorum toparlamak çok zor

• ben 3 sene önce 120 lvl karakteri delete yaptım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.