Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.
Çok isteyipde elde edemediğim oyuncaklardandır, bi akrabamda vardı gördüğümde saatlerce deli gibi oynamıştım, kaç sene öncesi ama hatırlıyorum işte..
Hocam ağlatacaksınız gece gece yapmayın bunu
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Orijinalden alıntı: Karameşe
Ben liseliyim ama dün gibi hatırlıyorum
Liseli olduğun için dün gibi hatırlıyosun işte
Hayır canım kardeşim, burdaki paylaşılan oyuncakların her biri benim çocukluğumun oyuncaklarıdır.Az önce konu dışının eskisi gibi olmadığına dair yazıların geçtiği bi konudan çıktım, tabiri caizse "dakka bir, gol 1".Yorum bile yapmıyorum insanı forumdan soğutuyosunuz..
Hadi bunu hatırlayan
Paletleri vardı bunların diye hatırlıyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Hatirliyorum.. Pil yetiştiremezdim şerefsize..
Ne kadar harçligim varsa gider pil alirdik oynardik eglenirdik... Onun tin tin gidişiyle bile sevinen bi çocukluk yaşamişiz işte..
Şimdiler Çoooooooook şansli hemde çok... Ps3'ler en ufagindan veletin evinde bilgisayari falan..
Yinede eski yillari 90'lari özlüyorum.
şanslı olan onlar değil biziz bence. biz sokaklarda büyüdük. şimdiki nesil evde kafede asosyal olarak büyüdü. hangimiz şanslı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bu noğluyor?
o değilde bunu hatırlayan kesin liseli değildir
adaptörünü soğutmak için buzdolabına koyup bekletirdim
Ulan zamanında peder beye bir türlü aldıramadıydık şundan, hep içimde bir ukde...
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
Bu pervaneler benim ömür törpülerimdi. Onla oynarken çok salak görünüyodum sanırım şimdi düşündüm öyle tombik bi eleman pervaneleri böle fıyttırıp uçurmaya çalışıyo fln diye ne salak bi çocuk görüntüsüymüş meğersem ama çok eğlenceliydi lan.
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
Hadi bunu hatırlayan
Çok güzel paylaşımlar yaa gerçekten, insanın anıları nasılda depreşiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
ben kaybettim maalesef
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Ben liseliyim ama dün gibi hatırlıyorum
Liseli olduğun için dün gibi hatırlıyosun işte
Hayır canım kardeşim, burdaki paylaşılan oyuncakların her biri benim çocukluğumun oyuncaklarıdır.Az önce konu dışının eskisi gibi olmadığına dair yazıların geçtiği bi konudan çıktım, tabiri caizse "dakka bir, gol 1".Yorum bile yapmıyorum insanı forumdan soğutuyosunuz..
Profilim açık "abi" Yaşıma bak,kayıt tarihime bak.3 Mayıs 2010 kayıtlı adama bak sen hele.
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
Hadi bunu hatırlayan
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
oha
Ben o arabanın lastiklerini cıkarırdım hep
quote:
Orijinalden alıntı: bu noğluyor?
o değilde bunu hatırlayan kesin liseli değildir
adaptörünü soğutmak için buzdolabına koyup bekletirdim
playstationda neymiş
Burdaki resimler genelde liselilere hitap ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
hala varmı bunlar bilmem
Wayy be mahallemizde bir çocukda vardı 93 yıllarında bir kum birikintisinin üstünde gidiyordu o yanan ışıkları aklımızı başımızdan almışdı ama pili çok çabuk bitiyordu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Schindler.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
bunun reklamı vardı çocuk uzaktan kumandalıyla kullanıyodu mutfağa sürüyodu anneside içine yemek koyuyodu çocuk geri getiriyodu filan. çok kıskanmıştım
bende var bundan hala durur ama uzaktan kumandalı değil bu. En azından bendeki öyle