Vay be. Babam, ben küçükken "Keşke çocuk olabilsem tekrardan." derdi. Ben de şaşırırdım, ne dediğinin farkında mı bu adam diye. Para kazanıyor ya, aklımca hiçbir emek vermeden doluyor o cep sanıyordum. Çocukluk işte.
Ama insan büyüdüğünde anlıyor küçüklüğün ne demek olduğunu, nasıl bir duygu olduğunu. Küçüklüğümü özledim bak şimdi.
Ha bir de, Pokemon Tasoları vardı. Çok oynardık onlarla da.
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
bende bundan vardı
babam ben ameliyat olduğunda almıştı 3-4 kutu araba. hatırlamıyorum marka model neydi çocukluk gerçi nerden hatırlayayım
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
mavisinden vardı bende.
bunu hatırlayan var mı
görünce hatırladım duygulandım o zaman için çok cezbediciydi
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
Lan Zamanında almanyadan gelmişti baya oynadıktan sonra kırdım bozuldu sonra bi arada içindeki motoru söktüm gitti rahmetli.
aynen almanyadan getiriyolardı panpa ya bi akrabada gelir yada bulursan şanslıysan bi seyyardan :D of of ne arabaydı ya çok severdim hala va rmavi kırık ama olsun ağlıcam
konuya bak bee özledim vallahi o yıllarımı
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
mavisinden vardı bende.
bunu hatırlayan var mı
yapma yaaa az balık tutmadım
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Abi naptınız siz ????? :(
'90 lardan tek yadigar, o yeşil BP tırım. Hala duruyor odamda.. He bide zamanında baya para bayıldığımız Porcshe araba..
Ben alamamışdım o tıtı fakirdim ühühühühü
Taso oynamaktan parmaklarım kan toplar, patlardı, top oynamaktan günde 3 kere üst baş değişirdim. Bisiklet sürmekten bilmem kaç şişe su içerdim. Babamdan günlük 1 milyon harçlık alırdım, dondurma + cips + çekirdek + içicek hepsini karşılardı. Betonlara oturup mahalle arkadaşlarıyla ve mahalle abileriyle maç sonrası sohbetler yüzünden hasta olurduk. Kar yağar, tüm sokağı kar kaplar, biz turuncu bi plastik top satın alır, üstüne yıldızlar çizer, şampiyonlar ligi maçı yaparcasına top oynardık.. Topu atan alırdı.. :( Kimsede ne internet ne de bilgisayar yoktu.. Ne zamanki, evlere girdi bunlar, hepsi bitti..
vay be.
Paylaştığınız oyuncakların hepsiyle oynadım ve ben bir "Liseliyim"
quote:
Orijinalden alıntı: Karameşe
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
Hadi bunu hatırlayan
Çok güzel paylaşımlar yaa gerçekten, insanın anıları nasılda depreşiyor.
Hala var evde canım sıkıldıkça atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Taso oynamaktan parmaklarım kan toplar, patlardı, top oynamaktan günde 3 kere üst baş değişirdim. Bisiklet sürmekten bilmem kaç şişe su içerdim. Babamdan günlük 1 milyon harçlık alırdım, dondurma + cips + çekirdek + içicek hepsini karşılardı. Betonlara oturup mahalle arkadaşlarıyla ve mahalle abileriyle maç sonrası sohbetler yüzünden hasta olurduk. Kar yağar, tüm sokağı kar kaplar, biz turuncu bi plastik top satın alır, üstüne yıldızlar çizer, şampiyonlar ligi maçı yaparcasına top oynardık.. Topu atan alırdı.. :( Kimsede ne internet ne de bilgisayar yoktu.. Ne zamanki, evlere girdi bunlar, hepsi bitti..
İzmir'deyim kar konusu dışında dediklerinin hepsini yaşadım.
yavaş yavaş inci sözlüğe benziyor burası biz de inci sözlükde yazıyoruz ama sözlüğü foruma taşımıyoruz
Eneeeeeeee hepsini hatırlıyorum yav bir hoş oldum
quote:
Orijinalden alıntı: djdistortion
yavaş yavaş inci sözlüğe benziyor burası biz de inci sözlükde yazıyoruz ama sözlüğü foruma taşımıyoruz
konuyla ne alakası var?
burada 90 lar topiğine dönmüş. ayak üstü resimlere bakıp nostaji yaptık iyimi :)
quote:
Orijinalden alıntı: erkayer62
burada 90 lar topiğine dönmüş. ayak üstü resimlere bakıp nostaji yaptık iyimi :)
Aynen (:
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: djdistortion
konuyla ne alakası var?
çünkü sevgili SellYourSoul inci sözlükde her açılan 100 başlıktan 10 tanesi "xx hatırlayan liseli değildir hatırlamayan liselidir " oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: pew
quote:
Orijinalden alıntı: Schindler.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.
bunun reklamı vardı çocuk uzaktan kumandalıyla kullanıyodu mutfağa sürüyodu anneside içine yemek koyuyodu çocuk geri getiriyodu filan. çok kıskanmıştım
bende var bundan hala durur ama uzaktan kumandalı değil bu. En azından bendeki öyle
Bende de var ve hala odamda duruyor.uzaktan kumandalısı yok diye biliyorum,ama içininin ışıkları ve farları yanıyor.Babam 6 milyona almıştı ozamanın parası BP den hiç unutmam..hey gidi günler..Gerçi burda resmi görünen tüm oyucaklardan vardı hemen hemen mıknatıslı balık tutma zımbırtısı ve o ilk resmi geçen araçta hala durur.oyuncaklarıma gözüm gibi bakarım ve hala hoşuma giden olursa alırım..alışkanlık işte