Şimdi Ara

Bu oyuncakları hatırlayan liseli değildir! (İçeri giren ağlıyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
24
Favori
120.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi o zaman bi daha başlık açmadan önce sana danışalım da kalite kontrol yap.
  • Vaybe ne günlerdi duygulandım. Şimdiki çocuklar çok şanssız tamamen bilgisayar ve elektronik içinde büyüyorlar hele birde betonlaşmış mahallelerde ise tamam. Belki kırsal kesimlerde doğanlar şanslı biraz bu konuda. Ben klasik çocukluğumu yaşadım envai çeşit oyunla büyüdün ağaca bile tırmandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

mavisinden vardı bende.

bunu hatırlayan var mı
     Bu oyuncakları hatırlayan liseli değildir! (İçeri giren ağlıyor)

yaaaa yapma bunu yaaaaaa bana çocukluğumu geri verin

• Lise 2 deyim tüm oyuncaklari biliorum o araba hala var, o tir benimde efsanmdi xd o sümük gbi sey pislenince yikardik gene yapisrdi o pervane gelismis hali ben 2. siniftayken sakizla beraber verirlerdi o zamanlar sopasiyla beraber ucururduk xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

Hadi bunu hatırlayan

Ah, ah... En çok oynadığım oyundu bu

• valla koyduğunuz resimlerdeki çoğu oyuncak beni eskilere götürdü hele balık az oynamadık onunla solo test taso hey gidi be ne çabuk geçiyor bu zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 29 Aralık 2010; 0:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

hala varmı bunlar bilmem

ohaa takla atan araba lan çok severdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

2. resimdeki şeye fırfır derdik.Bi de hangimizin ki daha çok yükseğe çıkıcak diye ne modifiyeler yapardık onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: bu noğluyor?

o değilde bunu hatırlayan kesin liseli değildir

adaptörünü soğutmak için buzdolabına koyup bekletirdim

o değilde şunu hatırlayan var mı acaba? ne günlerdi lan, 8-10 saat başından kalkmazdık

• direkt olarak bu foruma nasıl foto ekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

oynaya oynaya rengi ağarırdı bunların...

bir keresinde en ufak paketten 5 tane çıkmıştı hatta içlerinden teki mega olanlardandı cipsten çok taso çıkmıştı paketten :)
  • biri yardım etsin de konuya foto eklim..hepsi yeni cekildi..cocukluğuma ait oyuncaklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

biri yardım etsin de konuya foto eklim..hepsi yeni cekildi..cocukluğuma ait oyuncaklar..

Şaka gibi.Abi yarbaysın,kıdemlisin,nası bilmezsin?
  • quote:

quote:

biri yardım etsin de konuya foto eklim..hepsi yeni cekildi..cocukluğuma ait oyuncaklar..

kıdemi midemi geç..daha önce bu siteye hiç upload yapmadım..diğer upload siteleride su an için calışmıyor bana..sürekli hata veriyor...
  • quote:

quote:

http://imageshack.us/ adresine gir, istediğin fotoğrafları seç ve siteye upload et daha sonra fotoğraflara ait direct link yazan adresleri kopyala ve
    [image]link[/image]
    olacak şekilde ekle.

dh nin kendi upload ını sormuşsun ama oda çok dandik yahu boyut kısıtlaması baya ufak, sanmam ki kabul etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 29 Aralık 2010; 1:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

hala varmı bunlar bilmem

bende bunun avrupa olan modeli vardı kasası daha güzeldi teyzemler Avusturya dan hediye getirmişlerdi

ne oynardım bea

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

quote:

http://imageshack.us/ adresine gir, istediğin fotoğrafları seç ve siteye upload et daha sonra fotoğraflara ait direct link yazan adresleri kopyala ve
    [image]link[/image]
    olacak şekilde ekle.

dh nin kendi upload ını sormuşsun ama oda çok dandik yahu boyut kısıtlaması baya ufak, sanmam ki kabul etsin

o kadarını biliyoz pnapa..hata veriyor diyoz... o yüzden diyorum ki dh nın kendi resim yükleme sitesi vardı sanırım..oraya nasıl yüklerim diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.

küçükken çok istemiştim bunu ama kızar diye anneme babama hiç söylememiştim
    halbuki ilk çocuk olmanın verdiği şımarıklıkla istediğim çoğu şey alınırdı neyin tribine girdiysem o yaşta

edit: popoye hocam cevap ver bölümünde aşağıda resim ekle yazıyor oraya basarsanız ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 29 Aralık 2010; 1:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bu noğluyor?

o değilde bunu hatırlayan kesin liseli değildir

adaptörünü soğutmak için buzdolabına koyup bekletirdim

bunda en çok oynadıgım boks oyunu vardı bırde uçak oyunu vardı devamlı fuel bıdonlarını alırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold Üye

o tarz anteni olan çarpışan otolarım vardı pistiyle birlikte

aynen. küçükken babam ankaraya gitmişti. ona bi adam aldıracaktım. o zamanlar meşurdu. aramış aramış bulamamış babam. eve bu dediğin arabalardan getirdi. 2 araba ve pisti var. ön taraftaki tekerler arabayı 360 derece döndürüyor. bende niye istediğimden almadın diye babama sinirlenmiştim. adamcağız da üzülmüştü bak duygulandım şimdi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.