http://imageshack.us/ adresine gir, istediğin fotoğrafları seç ve siteye upload et daha sonra fotoğraflara ait direct link yazan adresleri kopyala ve
[image]link[/image]
olacak şekilde ekle.
dh nin kendi upload ını sormuşsun ama oda çok dandik yahu boyut kısıtlaması baya ufak, sanmam ki kabul etsin
o kadarını biliyoz pnapa..hata veriyor diyoz... o yüzden diyorum ki dh nın kendi resim yükleme sitesi vardı sanırım..oraya nasıl yüklerim diyorum...
cevapla de Tamam'ın hemen üstünde resim yükle var 1 mesajda en fazla 3 tane yükleyebiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85 o kadarını biliyoz pnapa..hata veriyor diyoz... o yüzden diyorum ki dh nın kendi resim yükleme sitesi vardı sanırım..oraya nasıl yüklerim diyorum...
görmemiştim hata veriyor yazdığını. mesaj yazdığın yerde solda altta resim yükle diye birşey var ona tıklıyorsun ve çıkan yerden seçiyorsun resimleri. yalnız 200 kb dan büyük resim seçemiyorsun. benim bildiğim başka bir yolu da yok dh ye yüklemek için, varsa bilen beri gelsin
ulen bütün paylaştığınız fotoların ayrı bir anısı var ya yapmayın bunu yapmayın
satanlar hatta bi leğenin içinde satardı ahh ahh..
quote:
Orijinalden alıntı: Schindler.
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Hatirliyorum.. Pil yetiştiremezdim şerefsize..
Ne kadar harçligim varsa gider pil alirdik oynardik eglenirdik... Onun tin tin gidişiyle bile sevinen bi çocukluk yaşamişiz işte..
Şimdiler Çoooooooook şansli hemde çok... Ps3'ler en ufagindan veletin evinde bilgisayari falan..
Yinede eski yillari 90'lari özlüyorum.
şanslı olan onlar değil biziz bence. biz sokaklarda büyüdük. şimdiki nesil evde kafede asosyal olarak büyüdü. hangimiz şanslı ?
Duruma o açidan bakildiginda, Evet malesef şimdi ki nesil beyin yikayan şeylerle çürümeye başlamişlar bile gerek ahlak gerek konuşma şekli olsun..
Özlüyorum 90'li yillari.. İnanin özlüyorum.. Tekrar dönebilsem o yillari yaşamak isterdim En baştan, Tekrar..
Her zaman diyorum yine derim, İnsanligin Son '' Çocuklugunu '' Bizler yaşadik işte..... Bizlerden sonraki neslin hali ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85 o kadarını biliyoz pnapa..hata veriyor diyoz... o yüzden diyorum ki dh nın kendi resim yükleme sitesi vardı sanırım..oraya nasıl yüklerim diyorum...
görmemiştim hata veriyor yazdığını. mesaj yazdığın yerde solda altta resim yükle diye birşey var ona tıklıyorsun ve çıkan yerden seçiyorsun resimleri. yalnız 200 kb dan büyük resim seçemiyorsun. benim bildiğim başka bir yolu da yok dh ye yüklemek için, varsa bilen beri gelsin
hızlı cevapla kısmında gözükmüyor bu yüzden görememiş resim yükle butonunu... birde bütün resimler +300 kb... ne sanssızmısım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 29 Aralık 2010; 1:57:59 >
sonunda bir site bulabildim... cocukluğumda sabah gazetesi muhtmelen..parca parca lego verridi. hiç kacırmazdım... hala duruyor...
beyzalar mika diyorduk.. 5 normal miskete denkti oyunda..
bu oyuncaklar belkide sitenin yaş ortalamasında daha yaşlı
konuda bahsi gecen oyuncak..sanırım pil taksamda calışmaz artık
+20 yasında...
eski paralar cıktı kutudan
taso döneminde o kadar popüler oldu ki farklı farklı versiyonları cıktı.. oynattıkca hareket eden versiyon mesela..
sabahın verdiği tarot kartları...gazeteler hergün birseyler verridi..annem tabak catal vesaire alıp dururdu
dönen tasolar...ilk önce cevirirdik sonra atardık...
futbolcu tasoları..futbolcu kartlarını da saklıyordumda bulamdım
blue jeans dergisini verdiği ekler..her ay bir ünlünün sarkı sözleri fotoları vesairesi olan kitapcıklar verirdi...cok eski değiller... 7-8 yıllık falandır..o zamnlar internet icat edilmemişti biizm için... ancak radyodan dinlerdik..ünlüleri bu dergi sayesinde tanırdık..yabancı müzik dinlememde büyük emeği olmustur..hala yayınlanıyormu aceb.
bu oyuncak en az 15 yasında... ran araba derdik..içinde bir motor var.. elinle hızlandırıp bırakıyorsun..hala calısıyor..lada sanırım modeli..
o zamanlar gülben ergen j-lo britney hayranlığım varmış..
içine su kouyorsun..düğmeye bastıkca alttan hava üflüyor ve suyun içindeki toplaru hipopatatım ağzına sokuyordu..
bunlardan bir cuval vardı..bütün mahalleyi yütüyordum... baska mahallelerden cocuklar geliyordu benmle kapışmak için...geriye cok az kaldı..cesit cesit tasolar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 29 Aralık 2010; 2:46:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
sonunda bir site bulabildim... cocukluğumda sabah gazetesi muhtmelen..parca parca lego verridi. hiç kacırmazdım... hala duruyor...
+20 yasında...
taso döneminde o kadar popüler oldu ki farklı farklı versiyonları cıktı.. oynattıkca hareket eden versiyon mesela..
hocam sende baya aşmışsın hala mı saklıyorsun
nasıl çocukmuşsunuz siz arkadaş, çocuk dediğin kırar, bozar çok oyuncak geçti elimden ama malesef pek sağlam kalan olmadı. görünce imrendim şimdi.
çocukken atari biraz kalitesiz kalıyordu o zaman ki fiyatla bir ps3 veya xbox 360 kadar değerliydi parasıda öyle
Oha fotoğrafı görünce birden kalbime bişey saplandı sanki.Anılarım şahlandı.
Hey gidi günler hey. Kim ne derse desin en güzel çocuklugu biz yasadık beyler. Zamane veletleri bilgisayar basında vakit öldürürken ben sokaktan eve gelmemek için bi taraflarımı yırtardım. ''Atan alır'', ''Koşu Yoluma At'' , ''Basarsan alırsın '' Sonra maç cıvıyınca topu uzaya dikerdik,top sahini topun pesinden giderken biz de evlere dagılırdık.
Meybuz'un zararlı oldugunu bile bile alırdık. Çizgi filmlerimiz bile daha güzeldi. Hele o atari kasetleri yok mu oof oof. Ve Lcw'nın simgesi olan maymun Atilla Taş,Hamçökelek ve niceleri.
Bana kaybolan yıllarımı verin hemen
önce hüplet sonra gümlet caprisunın tadına varınca...
aslan kralda cok popülerdi cocukluğumuzda..
quote:
Orijinalden alıntı: EwOoS
Hey gidi günler hey. Kim ne derse desin en güzel çocuklugu biz yasadık beyler. Zamane veletleri bilgisayar basında vakit öldürürken ben sokaktan eve gelmemek için bi taraflarımı yırtardım. ''Atan alır'', ''Koşu Yoluma At'' , ''Basarsan alırsın '' Sonra maç cıvıyınca topu uzaya dikerdik,top sahini topun pesinden giderken biz de evlere dagılırdık.
Meybuz'un zararlı oldugunu bile bile alırdık. Çizgi filmlerimiz bile daha güzeldi. Hele o atari kasetleri yok mu oof oof. Ve Lcw'nın simgesi olan maymun Atilla Taş,Hamçökelek ve niceleri.
Bana kaybolan yıllarımı verin hemen
off abi capri yi görünce duygulandım. meybuzu ilk açtığımda tatı çok güzel olurdu. Sonradantadı giderdi. hep yarısında bırakırdım. bide leblebi tozu. agzım felan kururdu. yarım saat gitmezdi ağzımızdan mahalle maçları. off bide cam kırardık ama bi kere yakalandık sonra alayımız töbe etti. adam kardeşime bi tokat attı. kardeşim yuvarlandı takla attı 3-5 adet. sonra bizde mecbur geri
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
+20 yasında...
sabahın verdiği tarot kartları...gazeteler hergün birseyler verridi..annem tabak catal vesaire alıp dururdu
dönen tasolar...ilk önce cevirirdik sonra atardık...
futbolcu tasoları..futbolcu kartlarını da saklıyordumda bulamdım
blue jeans dergisini verdiği ekler..her ay bir ünlünün sarkı sözleri fotoları vesairesi olan kitapcıklar verirdi...cok eski değiller... 7-8 yıllık falandır..o zamnlar internet icat edilmemişti biizm için... ancak radyodan dinlerdik..ünlüleri bu dergi sayesinde tanırdık..yabancı müzik dinlememde büyük emeği olmustur..hala yayınlanıyormu aceb.
bu oyuncak en az 15 yasında... ran araba derdik..içinde bir motor var.. elinle hızlandırıp bırakıyorsun..hala calısıyor..lada sanırım modeli..
o zamanlar gülben ergen j-lo britney hayranlığım varmış..
içine su kouyorsun..düğmeye bastıkca alttan hava üflüyor ve suyun içindeki toplaru hipopatatım ağzına sokuyordu..
bunlardan bir cuval vardı..bütün mahalleyi yütüyordum... baska mahallelerden cocuklar geliyordu benmle kapışmak için...geriye cok az kaldı..cesit cesit tasolar..
vay be helal olsun gerçekten...
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
hala varmı bunlar bilmem
Bende de vardı yav. Sanırsam farları da yanıyordu bunların
Çocukluğumu geri verin tekrardan yaşamak istiyorum o masum günleri...