Bildirim
Bu oyuncakları hatırlayan liseli değildir! (İçeri giren ağlıyor) (48. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alejandro01
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.
ben kaybettim maalesef
Çocukken bu tırı her gördüğümde bende olmadığından dolayı içim gidiyordu. Şuan bende hâlâ yok hâlâ içim gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: engincheats
Nikita'lar unutulmasın beyler
999999999999999999999999999999999999999999999999 in 1
Dünyanın en büyük yalanı kanka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.
quote:
Orijinalden alıntı: engincheats
Nikita'lar unutulmasın beyler
999999999999999999999999999999999999999999999999 in 1
Dünyanın en büyük yalanı kanka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.
quote:
Orijinalden alıntı: alejandro01
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.
ben kaybettim maalesef
Çocukken bu tırı her gördüğümde bende olmadığından dolayı içim gidiyordu. Şuan bende hâlâ yok hâlâ içim gidiyor.
Buydu galiba yada başka bir modeli Açılınca benzin istasyonu oluyordu.
Kaybedince üzülmüştüm.
-
Bizimkiler Dizisi
-
Ortaokulda din dersinde atmıştım sınıfa, başka sınıfta işlemiştik dersi bilen bilir ne olduğunu
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
Ortaokulda din dersinde atmıştım sınıfa, başka sınıfta işlemiştik dersi bilen bilir ne olduğunu
Bunun yüzünden 2 arkadaşım disiplinlik olmuştu ortaokulda. Hoca herkesi sınıfa çıkarmıştı ben kantine kaçıp kurtulmuştum.
-
Off bende hatırladım çocukluk yıllarımı.İt peşinde koşardık mahalledekilerle paso.Bir de Heidi dizisini çok severdim ben.Beni alır başka dünyalara götürürdü.Büyük baba,Büyük baba'nın iri köpeği,şirin keçiler ve yemyeşil muhteşem güzelliğiyle alpler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Monsteray.
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
Bunun yüzünden 2 arkadaşım disiplinlik olmuştu ortaokulda. Hoca herkesi sınıfa çıkarmıştı ben kantine kaçıp kurtulmuştum.
nerden bulabilirizi bunu elden ?
-
-
http://www.ucelgidakimya.com.tr/urunler_misircerezleri.asp
Onları hiçbiryerde bulamıyorum -
İLK BİSİKLETİM PİNOKYO
-
Konuda baya orjinal şeyler var.... -
quote:
Orijinalden alıntı: JETMANDER
İLK BİSİKLETİM PİNOKYO
Arızalı kilit mekanizması + pinokyo = kırık bacak Giderken katlandıydı arkadaşınki
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Byfe
ilk bu aklıma geldi.
panpa karne parası hey gidi nesrin hoca
lem şifresini kırdık alfebesinden 3 .harfe 14 kere bas bütün futbolcular şelale şutu hopa şenlik var
panp doritoslardan buda dönüş süresi 2.28 dk mahallede beyblade kalmadı dağıtmadığımız be mert saolsun a...
pokemon tasoları kökerdik panpa
oynardık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The little General -- 12 Eylül 2011; 19:17:18 >
-
Eskiden telefon tuşlarını kullanarak yapılan kodlar vardı..Bu kodlar sayesinde şarkılar oluşturuldu hey gidi hey kodları ezbere bilirdim
daha dün annemizin
2 2 9 9 # # 9
kollarında yaşarken
6 6 3 3 2 2 1
çiçekli bahçemizin
1 1 9 9 # # 9
yollarında koşarken
6 6 3 3 2 2 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 12 Eylül 2011; 19:03:58 >
-
Transformersın lego gibi birleştirmeli robotları vardı, transformersa benzeyen siyah gene birleştirip robot yaptığımız vardı onlar mükemmeldi 5 6 tane ayrı robottan büyük robotta yapıyorduk .eskiden gazeteler kuponla tam takım tabak setleri filan veriyordu fransız marka almıştık biz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X