Şimdi Ara

bu oyunu bitirene yemek ısmarlicam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi cok sacma ya bu oyunu 30 saniyede biteren adama bi de bn yemek ısmarlıcam bu ne bole yaw

imkansız ya walla 30 saniyede hayatta bitmes
  • yuh! birde zaman sınırı var
  • hadi arkadaslar hediyeyi kim veriyodu yemegi kim ısmarlıyordu cok konusmustunuz ne oldu ????
  • oha helal olsn
  • offffffffff olmıyo 2 dönemeci gecemedim
  • biri yapmıştı bu sitede bunu

• YAPTIM AMA RESİM KOYAMIYORUM SEN OYUNU BİTİR AMA RESİM KOYAMA YUH BANA ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns -- 1 Eylül 2006; 10:17:27 >
  • OLDUMU Kİ :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ns

OLDUMU Kİ :d

muhteşemsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolsm

quote:

OLDUMU Kİ :d

muhteşemsin

Tesekkürler..
  • bni bulursan ısmarlarım hehe
  • fazla söze gerek yok ns arkadaşımızın fotoşop olabilir ama bunun fotoşop olabilmesi için gerçekten oyunu bitirmek gerekir
  • çok zor
  • kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

fazla söze gerek yok ns arkadaşımızın fotoşop olabilir ama bunun fotoşop olabilmesi için gerçekten oyunu bitirmek gerekir

Photo Shop degil istersen 2,dkka içinde farklı bir yere gelip bırakayım , sadece mouse ve klavye birazda zeka nı kullanma becerin varsa cok zor degil
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

fazla söze gerek yok ns arkadaşımızın fotoşop olabilir ama bunun fotoşop olabilmesi için gerçekten oyunu bitirmek gerekir

Photo Shop degil istersen 2,dkka içinde farklı bir yere gelip bırakayım , sadece mouse ve klavye birazda zeka nı kullanma becerin varsa cok zor degil
    arkadaşım yalan söylemeye gerek yok 2 imizde bunun yolunu biliyoruz çünkü ikimizinde bitirdiği rakam benimki 2400 seninki 2100 bu kadar kısa sürede oyunu başladığında sol click yaparsın sonra bitiş yerine tıkladığında oyun biter

• bittttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    !

desem yalan olur ne zor beah
  • 24,57 sn.ye kala bitti istiyene kanıtlaya bilirim Resim burda photoshop değil kanıtlamak için tellede çektim ama görüntü fazla net değil....Bu arada başarımı zekama borçluyum dünya rekoru kırdım 24.57 sn.ye kalaYemek istemiyorum bu arada çünkü hafif hile var ama phtoshop yok emin olun....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.