bitiren bna yazsın bitiremieceiniz için yazamicaksınızı ama siz genede yazın http://www.jellygames2.com/game-WIREROOT.htm
Gıcık Oldum Lem Birde Kulaklıklar Kulağımda Hiç Ses Yok SAkin İlerledim Bir Anda Bir Yandım Ses çıktı Ödüm Koptu
quote:Orijinalden alıntı: .Uqu®.Gıcık Oldum Lem Birde Kulaklıklar Kulağımda Hiç Ses Yok SAkin İlerledim Bir Anda Bir Yandım Ses çıktı Ödüm KoptuBu ne be ilk dönemeci bile alamadım
quote:Orijinalden alıntı: _HobgobliN_Bu ne be ilk dönemeci bile alamadımAlıntıları Göster demiştim çok zor
quote:Orijinalden alıntı: nForcerBu zoeken değil, öyle mi? Alıntıları Göster bilmiyorum çünkü bnde geçemedim
quote:Orijinalden alıntı: fanfan14bilmiyorum çünkü bnde geçemedim Alıntıları Göster ne gıcık bişey bu böyle yaww adamı delirtir
quote:Orijinalden alıntı: tsuyoine gıcık bişey bu böyle yaww adamı delirtirAlıntıları Göster bu kdr oldu işte :D
quote:Orijinalden alıntı: fanfan14bilio msun nooluo sonundaAlıntıları Göster OOLULUM BEN BİTİRDİM OYUNU HADİ YEMEK ISMARLAYIN LE
quote:Orijinalden alıntı: tottergampOOLULUM BEN BİTİRDİM OYUNU HADİ YEMEK ISMARLAYIN LE Alıntıları Göster kanıtla
quote:Orijinalden alıntı: fanfan14kanıtla Alıntıları Göster fanfan14 sivil hayatta karşıma çıkma sinir oldum ya bu ne böyle
quote:Orijinalden alıntı: enihatfanfan14 sivil hayatta karşıma çıkma sinir oldum ya bu ne böyleAlıntıları Göster valla ucunda adam gibi bi ciddi bi hediye olsa uğraşırımda yaparımda ama salla gitsim:D
quote:Orijinalden alıntı: mellunBu mesaj silindi.Alıntıları Göster zoeken mi bu ya öyle olmadığını bilsem kasar yaparım.
quote:Orijinalden alıntı: RedDevil1905zoeken mi bu ya öyle olmadığını bilsem kasar yaparım.Alıntıları Göster zaman çok az yaw bi de...
quote:Orijinalden alıntı: freakismzaman çok az yaw bi de...Alıntıları Göster Uğraşsam yaparım gibi...
quote:Orijinalden alıntı: S!NS!Uğraşsam yaparım gibi... Alıntıları Göster bunu oyunu yapan adam bile bitirememiştir hatta yapan kişi salak 30 saniye veriyo bari sınırsız olsun ki insanlar uğraşsın :)