< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 27 Ağustos 2024; 9:5:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 27 Ağustos 2024; 9:5:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ben kaktüs adam oynardım |
LY203 Productionsyoutube Math Blaster 9-12 Playthrough
Part 2: Encountering the Terrible Monkey King
Blasternaut, GC, and Spot crash into an unknown desolate planet, where their ship has been sabotaged. Together they must find a way to get off this planet. They do it by solving many problems and facing monkeys by getting the medallion so they can bring it to the Terrible Monkey King. https://www.youtube.com/watch?v=8N8xJPjmjMA&ab_channel=LY203ProductionsAha bu tüplü bilgisayarlarda oynardık ! Vay be ilkokul yıllarıma götürdü beni. |
Order Ops adlı bir oyun mu acaba? İnternete ''saving people in dungeons using math game'' yazınca karşıma çıktı. Youtube üzerinden baktım oynanışına Greg Nussbaum (muhtemelen oyunu yapan/yayınlayan kişi) diye bir kanal video yüklemiş. Oyun işlem önceliğini öğretme amaçlı gibi :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 27 Ağustos 2024; 8:46:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu oyunu oynayan golddur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |