Şimdi Ara

Bu Oyunu Nasıl Daha İyi Oynayabilirim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Medic en favorim kitim,hiç kimseye yardım etmiyorum yani medikit atıp revive vs. yapmıyorum.Elimde ya M16A3 yada KH2002 Metro'da terör estiriyorum.Benim için inanılmaz bir zevk.Ama birisi kaldırmayınca fena ayar oluyorum.

Kusura bakma ama nefret ederim böyle oyunculardan assault olan adamın medkit atıp canlandırması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Medic en favorim kitim,hiç kimseye yardım etmiyorum yani medikit atıp revive vs. yapmıyorum.Elimde ya M16A3 yada KH2002 Metro'da terör estiriyorum.Benim için inanılmaz bir zevk.Ama birisi kaldırmayınca fena ayar oluyorum.

Haha istemsiz yere güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhterekli -- 10 Temmuz 2012; 1:23:51 >

• Konuyu güncel tutalım arkadaşlar.
  • Bugün oyunun %50 indirime girmesiyle direkt almayı düşünüyorum. Gerçi Origin USA'de 99.99$'a BF3+Premium+Ultimate Shortcut Pack bundle olarak satılıyor ama 182 TL'yi vermeyi gözüm kesmedi. 55 TL verip paşa paşa sade BF3 almak daha mantıklı geliyor. Sizce hangi sınıfla hangi haritalarda oyuna başlamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Temmuz 2012; 18:40:55 >
  • biraz recon ile taktik verirmisiniz boş metro mapında rush oynayarak m98b açtım ama kullanamıyorum doğru düzgün :D caspian border operation firestorm gibi maplarda 1-2 killden fazla kill alamadım şu ana kadar m98b ile :D kafasının biraz üstüne atıyorum mesafe olduğundan arada, ya yanından geçiyo ya da üstünden geçip gidiyo bi türlü tutturamadim bi taktiği yok mu şunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Bugün oyunun %50 indirime girmesiyle direkt almayı düşünüyorum. Gerçi Origin USA'de 99.99$'a BF3+Premium+Ultimate Shortcut Pack bundle olarak satılıyor ama 182 TL'yi vermeyi gözüm kesmedi. 55 TL verip paşa paşa sade BF3 almak daha mantıklı geliyor. Sizce hangi sınıfla hangi haritalarda oyuna başlamalıyım?

36 liraya rus keyi alabilirsin dostum.
    quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

biraz recon ile taktik verirmisiniz boş metro mapında rush oynayarak m98b açtım ama kullanamıyorum doğru düzgün :D caspian border operation firestorm gibi maplarda 1-2 killden fazla kill alamadım şu ana kadar m98b ile :D kafasının biraz üstüne atıyorum mesafe olduğundan arada, ya yanından geçiyo ya da üstünden geçip gidiyo bi türlü tutturamadim bi taktiği yok mu şunun

Recon, bana göre diğer kitlere nazaran biraz daha zor. Tabii sniper olmak için uygun silahları kullanacaksınız. Öncelikle mouse'un yanında çöp gibi kalıntılara yer vermemeniz ve raporları çok hızlı iletebilecek bir mouse kullanmanız Recon kiti açısından çok önemli faktörlerdir. Eğer mouse'unuz bir gaming mouse değilse ve bir gaming mouse almayı düşünüyorsanız Logitech G300 Gaming Mouse'u size önerebilirim. Bunun yanına ise sağlam bir mouse pad de koyduktan sonra, geriye kalan tek şey size ait olan yetenek oluyor. Bu yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanabilmek ise; birazcık oyun tecrübesi ve dikkat gerektiriyor. Unutmayın ki; bir sniper, bir ninjaya eşdeğer bir savaşçıdır. Asla ama asla görünmemesi gerekiyordur. Çok önemli noktalardan bir tanesi de; hiçbir zaman keskin nişancı tüfeğiniz ile etrafı aramayın. Yanınızda bir tabanca olmasına özen gösterin. Bu silah zaten otomatik olarak envanterinizde yer almaktadır. Etrafı keskin nişancı tüfeği ile aramamanızın sebebi ise; keskin nişancı tüfeğinin dürbünü oyuncuların gözlerine yansıma yapmaktadır ve bu yansıma ile çok kolay bir şekilde fark edilip, indirilebilirsiniz. Recon kiti için bir sürü taktik var. Tabii ben birçoğunu söyleyemedim şuan. Fakat ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı bir biçimde edindiğim bilgileri sizlerle paylaşabilirim. Şimdilik benden bu kadar, iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhterekli -- 14 Temmuz 2012; 19:45:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

Konuyu güncel tutalım arkadaşlar.

• Güzel bilgiler sağol bende bir kaç bilgi vereyim dedim.Ben genelde medic ve recon oynuyorum.

Assault için ve oyunda en iyi silah M16A3'tür.Yakından adam çıkarsa tarayın orta ve uzun menzilde 3 er 2 şer 1 er 1er(ama otomatik atış modunda hızlı hızlı) EN İYİ ATTACHMENT:KOBRA-REFLEX RED DOT SİGHT-UNDERSZLUNG RAİL+HEAVY BARREL

Recon için en iyi silah l96 dlc yoksa m98 bunun bir taktigi yok aggresive yapabilirseniz iyi ama acemi iseniz pusarak oynamanızı öneririm.Attachment Map in durumuna göre mesela çok küçük map noshahr tdm gibi maplerde rifle scope 8x laser straight bolt .Caspian cq gibi geniş haritalarda ballistic bipod laser sight.Yakın haritalarda sidearm olarak otomatik yarı otomatik tabancalar işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.O.D.O.K -- 20 Temmuz 2012; 9:23:03 >
  • Teşekkürler güzel paylaşım olmuş ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.