Şimdi Ara

Bu Oyunun Adını Bilen Var Mı?(Buldum abi; King's Quest VIII: Mask of Eternity)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun RPG'ydi. Bir barakanın yanında başlıyordu. Soldan tepeye çıktığımızda sisli dümdüz bi yer vardı, oraya çıkınca bi daha inemiyoduk ve ortada gelin - damat resmi vardı. Neydi bu oyunun adı bu kadar hatırlayabildim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 24 Kasım 2009; 13:50:31 >

• Icewind Dale 2 diyesim geldi ama?
  • Up
  • Biraz daha açıklayıcı olsan daha çok yardımcı olabilirim. Hangi yıl oynadın? Oynanış izometrik 2d'miydi, yoksa TPS kamerası mıydı? Bir grubu mu yoksa tek kişiyi mi yönetiyorduk? Kaç cdlik bir oyundu, yoksa dvd mi? Savaşlar sıra tabanlı mı, yoksa gerçek zamanlı mıydı, yoksa diablo tarzı aksiyon muydu? RPG olduğuna göre kesin oynamıyımdır ama verdiğin bilgilerle söylemem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Biraz daha açıklayıcı olsan daha çok yardımcı olabilirim. Hangi yıl oynadın? Oynanış izometrik 2d'miydi, yoksa TPS kamerası mıydı? Bir grubu mu yoksa tek kişiyi mi yönetiyorduk? Kaç cdlik bir oyundu, yoksa dvd mi? Savaşlar sıra tabanlı mı, yoksa gerçek zamanlı mıydı, yoksa diablo tarzı aksiyon muydu? RPG olduğuna göre kesin oynamıyımdır ama verdiğin bilgilerle söylemem mümkün değil.

hatırladım King's Quest VIII: Mask of Eternity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 24 Kasım 2009; 13:50:45 >
  • Ben oynamıştım Kings Quest 8'i. Sanırım 1998'de çıkmıştı piyasaya (99'da olabilir). Lisedeydim hey gidi günler, o zamanlar cdcilere orjinal gibi kaliteli baskı cdler gelirdi kitapcıklı onlardan almıştım. RPG'den ziyade action adventuredı. Ama o zamanlar bir action-adventure'da exp ve level kazanmak pek görülmemiş birşey olduğundan hemen RPG kategorisinde değerlendiriliyordu. Önceki 7 oyun icon adventure'dı, bu oyunda ondan aldığı miras gereği pek çok bulmaca içeriyordu. Kimileri beğendi, kimileri beğenmedi. Benim için ise ortalama bir oyundu.

Oynamak isteyip de linklerini bulamazsan pm at. Yardımcı olurum.
  • ben bu oyunu oynadığımda 9 yaşındaydım. 99 yılıydı evet. Oynadığım ilk PC oyunuydu. Kuzenimden başka kimsede PC yoktu o zamanlar sülalede Şimdi tekrar oynamak istemem çünkü HD oyunları oynadıktan sonra buna dalarsam hayal kırıklığına uğrayabilirim. Onun için en güzel anılarla hafızamda kalsın bu oyun başka birşey istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.