Şimdi Ara

bu oyunun amacı ne????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunun temeli job dur. thief-hunter-trader üçgeni yani. ilk çıktığında böyle olmuştur. 3-4 sene önce oynayanlar bilirler o zmanki big trader leri guild war gibi olurdu. o zmanki sistemde bikaç sorun vardı ama iyi sayılırdı. ya şimdi. resmen job diye bişey kalmadı. job dw east gate de pvp yapmak değildir. eskiden 1 tane önde 10 tane ona trace atmış öküz 30-40 hunter vs 30-40 thief olurken şimdi 4-5 tane thief sabah akşam gezseler 1 tane trade zor bulurlar. zaten dışardan res olayı bitiriyor işi. job lar arası dengesizlikte var. kazanç sıralamasına bakın. hunterlar her hafta 10-15m - traderler 10-15m thiefler 3-4m bune şimdi. 3-4 m benim bir günlük pot param. adam gibi kazanç olmayınca jobdanda soğuyor insan çünkü hiçbir amacı yok. pvp downhang dada var.
    job lvlleri hiçbir işe yaramıyor. 7 lvl olsan nolcak 1 lvl olsan nolcak. special job kıyafeti giysen nolcak 10k lık job kıyafeti giysen nolcak (special job kıyafetlerinde 2 tane macig options var ama kullanılamıyor)
    halbuki honor buff tarzında her lvle bir buff olsa son lvllere doğru çok güzel buflar verse ama atlamak çok zor olsa (botta kullanamassınız) kıyafetler job lvline göre olsa ve lvle göre def verse. haftalık kazançlar 50-100m olsa thief içinde hunter içinde trader içinde. bakın o zman serwer job job diye yıkılmıyormu...
    bana hiç "şimdide job yapılıyor sen görmüyorsun" demeyin. bu sadece sizin oyuna para yatırdığınız için kendinizi kandırmanız.
    eskiden jangan limanlarının orda nasıl savaşlar olurdu. oyun mazisi 1-2 sene olan adam bilemez tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

quote:

Orijinalden alıntı: JiiLeT

Adam size oyunun amacını sormuş, siz soru hariç herşeye cevap vermişsiniz. Neden kervanı atlıyorsunuz anlamıyorum. 30 LvL i geçince cape alıp Semerkand'ın önüne geçen insanlara zaten hiç hak veremiyorum. Bu oyunun esas zevkli yönü emin olun kervan çekmektir. Meslekler konusuna oyuncular yeteri kadar ilgi gösterirse anlaşılacak ki kervan çekmek pvp den daha zevkli. DW'nin önünde PvP yapmaya çalışırken 100 LvL bi charın attack skillerinden birinin sekmesiyle ölüp sonra o chara küfür etmekten daha çok zevk alınacağını düşünüyorum. Hiç 2-3 PT halinde kervan çekmeye çalışıp 10-15 tane thief ile yolun ortasında karşılaştınız mı? Yada iddaası olan bir guild ile kale savaşına girdiniz mi? Bunları yaşayın ondan sonra gelin burada bu oyun da 100 LvL olduktan sonra yapacak birşey yok diye yakının. 100 LvL olabilirseniz tabii...

saçma

bu dedikleri 2 sene önce vardı.

şimdi sabah akşam gezsen 1-2 tane kervan zor bulursun.

zaten dışardan resçiler bitiriyor işi.

job sisteminin acele değişmesi lazım.

kimse job yapmıyor.

Sen okuduğunu anlamadın sanırsam. Bende onu söyledim. İnsanlar oyundan zevk almayı bilmiyorlar diyorum. 1-2 sene önce vardı diyorsun. Ok. işte o sistem oturmalı diyorum bende...

• Theif bence mükemmel zevk verebilir Yüksek level olmak lazım tabi bunun içinde o yüzden +++++ kasıyoruzzz full timeeee
  • (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

böy
  • @MetalWave

Söylediklerinden sadece gelir konusuna katılıyorum. Evet kervan hiçbir kazanç sağlamıyor. Ama arkadaş zaten oyundan nasıl keyif alabileceğini sormuş. Sen kervandan elde ettiğin parayla elbette +5 itemler yada +7 silahlar alamazsın. Pot parasını karşılamıyor demende ok diyelim o konuda haklısın diyelim. NPC thieflere gelince bunlar elbette ki olacak. Videonu izleyemedim çünkü %20 sini yükledi. Başını izledim sadece. Karşıma oyuncu thief çıkmadı demişsin yazında. Kervan çeken oyuncular karşısına bir Thief PT çıkıp mallarını alınca globallerde anasından girip bacısından çıkarlarsa tabii ki kimse thief olmak istemez. Şu an yeni kurduğumuz guildi thief yapalım dedim ama bazı arkadaşlar biz hırsızmıyız gibi garip bir yaklaşımda bulund. Üstelemedim bende. Fakat konumuza dönecek olursak yine söylüyorum adam keyif alabileceği şeyleri sormuş ve bu oyundan keyif almanın yolları kervan, FW, uniqe vs.. türü aktivitelerden geçer... Şunu da merak ettim. 1,5 m para kazanıyoruz demişsin. Ortalama sence ne kazandırması lazım?

• YA MADEM BU KADAR NEFRET EDİYORSUNUZ NE DİYE OYNUOSUNUZ YANİ MADEM ÖLE NEDEN MİLYONALR OYNUO OYUNU
    ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

oyunun amacı joymax i zengin etmek

Komiksin ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

tihef tihef tihefff ilhan nerde ilhan

Benide alın aranıza Ne iş olsa yaparımBende tiif olmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Bombastic

En kıl oldugum şey böyle kötüleyecilir konusmalar kardesım bu kadar zararın farkındaysan neden oyun oynayıp hala bu forumda gezıorsun aklı basında olan bı kısı zevkınıde alır oyununuda oynar zararlıya bırdahada bu foruma takılma ama bırakamıosun dımı ^^

Allaha şükür bıraktık SRO yu 1 sene önce.Arkadaşların da bu mereti bırakmaları için çalışıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 16 Eylül 2009; 18:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurjojuq

YA MADEM BU KADAR NEFRET EDİYORSUNUZ NE DİYE OYNUOSUNUZ YANİ MADEM ÖLE NEDEN MİLYONALR OYNUO OYUNU
    ??

1. oynamıyoruz

2. milyonlar falan oynamıyor. botlar banlanınca (şuan gir oyuna boş) gerçek kullanıcı sayısıda ortaya çıktı zaten

bu oyunu geçindirenler macig popçular
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiiLeT

@MetalWave

Söylediklerinden sadece gelir konusuna katılıyorum. Evet kervan hiçbir kazanç sağlamıyor. Ama arkadaş zaten oyundan nasıl keyif alabileceğini sormuş. Sen kervandan elde ettiğin parayla elbette +5 itemler yada +7 silahlar alamazsın. Pot parasını karşılamıyor demende ok diyelim o konuda haklısın diyelim. NPC thieflere gelince bunlar elbette ki olacak. Videonu izleyemedim çünkü %20 sini yükledi. Başını izledim sadece. Karşıma oyuncu thief çıkmadı demişsin yazında. Kervan çeken oyuncular karşısına bir Thief PT çıkıp mallarını alınca globallerde anasından girip bacısından çıkarlarsa tabii ki kimse thief olmak istemez. Şu an yeni kurduğumuz guildi thief yapalım dedim ama bazı arkadaşlar biz hırsızmıyız gibi garip bir yaklaşımda bulund. Üstelemedim bende. Fakat konumuza dönecek olursak yine söylüyorum adam keyif alabileceği şeyleri sormuş ve bu oyundan keyif almanın yolları kervan, FW, uniqe vs.. türü aktivitelerden geçer... Şunu da merak ettim. 1,5 m para kazanıyoruz demişsin. Ortalama sence ne kazandırması lazım?

bizim guild küfür etmez. eden zaten ahlaksızdır. npc thief çıksın ama çok abartı. çok sık çıkıyorlar.
    8li party ile hotan dw arası 700k getiriyor. 350k giderler, çekme süresi 20dk.
    cons hotan arası 1,5m 4 lvl kervancı ile çekiliyor. silkle aldığınız beygirle çekebilirsiniz. onlarında yattıkları zamalar var. 750k civarındada pot vs harcama yapıyorsun 750k falan kalıyor. 1 saatten fazla zaman harcıyorsun. arada oyun hata veriyor, dc olabiliyorsun.

daha fazla kazandırmalı ve npc thieflerin azaltılması yada daha seyrek çıkması lazım. 3 ünden biri yeterlidir. aslında bu job hakkında çok fazla düşüncem var yapılsa bu oyun onlinelar başında 1. sıraya yükselir.

• Kardeşim akıllı konular açınız adı üstünde oyun ne beklersin sevk için oynayan var
    O senin tercihin biraz sert olduysam kusura bakma seviyesi düşük konular açmayınız.
  • Şimdi, 4 yıl boyunca üst düzey KO oynamış ve ara ara SRO oynamış biri olarak;
    Oyunun amacı seviyeni geliştirip meslegini secip bu meslek ile para kazanmak karakterini güçlendirmek. Sp kasarakda skillerini en güçlü hale getirmek. Düşük seviyede iken ve paran varsa zevkli bir oyun, botsuz kasması her yiğidin harcı degil. Ve bence pvp si o kadarda zevkli degil. Şehirin onune cıkıp sadece tuşa basıp karsındaki adamı oldurmeye calısıyorsun yani herhangi bir şekilde ozel yetenek, oyuncu tecrubesi ( karakter yapılandırma dışında ) gerektirmiyor. Skill tuşuna basman yeterli.
    Özellikle Türk oyuncular KO,SRO,WoW gibi oyunlarla kısıtlıyorlar kendilerini halbuki bir çok farklı online oyun var Age Of Conan, Aion Online (cıktı sanırım) bunlar gibi hem oyun içerigi daha geniş ve biraz daha oyuncu tecrubesine ve yetenegine dayalı oyunlar daha cok zevk verir diye düşünüyorum.
  • Oyunu bi amaç için oynamazsın.. Ne olursa olsun oyun oynarken herşey eğlenmen için bi araçtır.. Küçükken saklanbaçı arkadaşını yakalamak için mi oynuyodun?? Yoksa arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek için mi oynuyordun?? Bi amaç doğrultusunda oyun oynamaz insan eğlenmek hoş vakit geçirmek için oynarsın??

Lafım odur ki; oyunun amacı eğlenmektir, Boş vaktini en güzel şekilde geçirmektir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.