Şimdi Ara

Bu oyunun ömrü uzun olmayacak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- hile olayı. siz 1 ay günde 10 km yürüyüp kasmaya çalışın adamın teki sadece 1 günde sizin bir ayda kastığınızdan çok kasabiliyor. ve şu an buna bir çözüm bulunabilmesi imkansız.

2- evde ve işte oyun sıfır. devamlı dışarıda gezmek gerekiyor. hadi yazın neyse de kışın ne yapacak insanlar? karda yağmurda eline şemsiye alan 3 5 kafa kırık harici bir kış boyu oyundaki büyük çoğunluk (hile kullanmayanlardan bahsediyorum) oyuna bile girme ihtiyacı hissetmeyecek. hani oyunun olayı zaten bu diyenleriniz çıkacaktır ama haftada 5 gün hiç aömadığım veya açmaya ihtiyaç duymadığım bir oyunu neden oynayayım? çünkü 5 gün ya iş ya okul dışarıda fink atacak vakit yok. insanlar haliyle uzaklaşacaklar.

3- pokemon dağılımı.. merkezi yerler hariç şehrin diğer bölgelerinde pokemon çok az çıkıyor. hele ki şehrin dış mahallelerinde neredeyse sıfır. köyler felan zaten tümden sıfır. hani 300 500 metre ötede fırına gidecek oldun telefonu açıp oyuna gireyim belki pekomon denk gelir olayı olmuyor. çünkü denk gelmiyor :) yok.

4- pokestop ve gym ler. bu olay daha vahim. tümden sıfır :) ya şehrin merkezi beölgelerine gideceksiniz yada topunuz bitince para vereceksiniz vayahut oyunu kapatıp pokestop denk gelene kadar bi daha açmayacaksınız. kaldı ki hadi yanından geçiyorum diyip bir pokestopa denk gelseniz topu topu alacağınız 2 3 top o da yeri geliyor tek pokemonda tükeniyor.dönüp dönüp almanız veya oraya kamp kurmanız gerekiyor. gym ler de aynı durum. gerçi zaten şu yulkarıda yazılı sebeblerden kasamadığımız için gym ler sadece bizim için

"vaybe adamdaki pokemona bak veya adam iyi kasmış he" sözlerini sarf ettiğimiz yerler oluyor.

5- gym savaşları... cidden saçmalık :) yani bir zevki felan yok.

valla açıkçası daha sebelerde sayılabilir ama şunlar bile bu oyunun uzun ömürlü olmaması için yeterli sebebler bence.

• Merak etme senin düşünebildiğini firma düşünüyordur. Oyun şuan beta. Ülkemize gelmedi bile. O yüzden sakin ol klavyeyi yere bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun geliştirilmeye çok açık, eğer güzel güncelleştirmeler verirlerse ben oynamaya devam ederim. ve emin ol merkezi bir yerde olmak daha sıkıcı cünkü her porkemonu hemen yakalayabiliyorsun ve zevki kalmıyor. alsancakta porygondan tut dratini sine kadar çeşit çeşit pokemon yakaladım. iyi ki o kadar merkezi bir yerde degilim ve oyunu yavas yavas zevk alarak oynuyorum. kırk yılın başı farklı bi pokemon çıktıgında sevinebiliyorum.
  • Adam hala oyuna beta diyo 2 ay olacak nerdeyse çıkalı 2 yama geldi çıktığından beri ve hala "öyön bötö"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FinalFantassy kullanıcısına yanıt
    2 ay mı? Daha clash of clans yeni yeni güncellemeler getiriyor oyuna. Pokemon a daha yüzlerce güncelleme gelir merak etme. Oyun şuan betanında betası. Hiç bir şey oturmuş değil. Hileciler cabası. Ne olacak yani 2 ay geçti diye oyun baştan aşağı mı değişecek? Öyle kolay olsaydı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 31 Temmuz 2016; 13:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nüktedan_

2 ay mı? Daha clash of clans yeni yeni güncellemeler getiriyor oyuna. Pokemon a daha yüzlerce güncelleme gelir merak etme. Oyun şuan betanında betası. Hiç bir şey oturmuş değil. Hileciler cabası. Ne olacak yani 2 ay geçti diye oyun baştan aşağı mı değişecek? Öyle kolay olsaydı keşke.

Çıkan hileler de beta zati. Yakın zamanda oto pokemon farmlayan bot lar çıkar merak etme.

Kasacağın mekanı seçersin misal central park

Dolaşılacak mesafeyi seçersin misal ilk noktadan 10 km lik yarı çapta her yeri gez

Yakalananları oto transfer özelliği de olur zaten

Bir De isteğe göre ya tüm pokemonları yakalar ya da seçtiğin pokemonları

Oto gym oto pokwstop özelliği de olur

Ve bunu engellemeleri çok zor

• Şirket için milyar dolarlar kaybetmek demek. Oyuna gelecek yenilikleri göreceğiz. Uzun bir zamanı var. Bakalım bu hilelerin önüne geçilecek mi yoksa başıboş mu bırakılacak. Hile konusunda bir şey yapmazlar ise kimsenin oynamayacağı açık. Anlamsız bir şey olur. Onlarda bunu düşünüyorlardır. Engellemelerinin zor olduğunu nereden biliyoruz. Milyarlar kazanan bir şirket ve oyunun dünya çapında aşık bir kitlesi var. Ve hileyi engellemeyecekler öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 31 Temmuz 2016; 13:35:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu nasıl basaracaklar. Adam oyunu tek noktada başlatıyor hile ile. Ve atlamıyor başka yere. O bölgede de dolaşıyor.

Ha birden km lerce uzaklara gitse belki ama artık onu da çözmüşler. Bence çok çok zor yakalamaları

• Merkezi bölge diye ağlamış durmuşsun da farkında mısın zaten çoğunluk hedef kitlesi oralarda yaşıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

Bunu nasıl basaracaklar. Adam oyunu tek noktada başlatıyor hile ile. Ve atlamıyor başka yere. O bölgede de dolaşıyor.

Ha birden km lerce uzaklara gitse belki ama artık onu da çözmüşler. Bence çok çok zor yakalamaları

Onlar hala bir ban dalgası bekliyorlar. Gelebilir hiç problem değil, yalnız bot kısmına ve fake gps'e hiçbir şey yapamazlar maalesef...

Hangi oyun tutulduysa botu çıkmıştır. Silkroad ve Knight Online oynayanlar bilir, botsuz bıraktılar mı hiç adamları (Ücretsizi de vardı, paralısı da)...

Zaten adam akıllı güncellemeler gelmiyor, ne yapmaya çalıştıkları net değil.

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar, umarım yakın zamanda düzeltebilirler.

• aynen..biz ilk günlerde çok eğlendik.sahilde 5 adım arayla 5 pokestop vardı.hergün akşam gidip gidip geliyorduk orda.arkadaşlar edindik .hergün akşam saatinde orda toplanmaya felan başladık.oyun bizi kaynaştırdı..3 adım olayıyla ileri geri gidip geliyorduk.sonra 3 adım gitti .harita olayı çıktı..haritadan görüp koşarak süresi bitmesin diye elimizde telefonla gidiyorduk.sonra duyduk o da gitti.şimdi akşam olunca toplaşıp birbirimize bakıyoruz.rattata ve magicarp toplayıp offluyoruz..iki defa hile kullandım ama sonra etrafımdaki arkadaşlarımın kasarak kendi kendilerine hilesiz oynadıklarını görünce vazgeçtim.çünkü haksızlık yaptığımı anladım.aldığım fazladan 3 leveldi .çok sevdim aslında.yıllardır mahallemde olup hiç konuşma fırsatı bulamadığım yaşıtlarımla oyun sayesinde tanıştım..ama şuan hepimizin canı sıkkın.çünkü böyle giderse oynamayız diyenler başladı.oysa böyle devam etmemeliydi..dilerim ki ilk günki heycanı fazlasıyla alır.haritayı vs iptal etmek yerine, hileleri iptal etsinler..dışarı çıkkamadığımız zaman yan yana arkadaşlarımımzla savaşilmemiz bile eğlenceli olacaktır zaten

• ya arkadaş daha oyunun çıktığı bile yok neyin tribindesiniz durun bi hele bu kadar erken konuşmak yalnış (hele hele daha ülkende çıkmamış bir oyun için) hala geliştirme aşamasındalar elbet hepsi çözülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1- hile olayı. siz 1 ay günde 10 km yürüyüp kasmaya çalışın adamın teki sadece 1 günde sizin bir ayda kastığınızdan çok kasabiliyor. ve şu an buna bir çözüm bulunabilmesi imkansız.

2- evde ve işte oyun sıfır. devamlı dışarıda gezmek gerekiyor. hadi yazın neyse de kışın ne yapacak insanlar? karda yağmurda eline şemsiye alan 3 5 kafa kırık harici bir kış boyu oyundaki büyük çoğunluk (hile kullanmayanlardan bahsediyorum) oyuna bile girme ihtiyacı hissetmeyecek. hani oyunun olayı zaten bu diyenleriniz çıkacaktır ama haftada 5 gün hiç aömadığım veya açmaya ihtiyaç duymadığım bir oyunu neden oynayayım? çünkü 5 gün ya iş ya okul dışarıda fink atacak vakit yok. insanlar haliyle uzaklaşacaklar.

3- pokemon dağılımı.. merkezi yerler hariç şehrin diğer bölgelerinde pokemon çok az çıkıyor. hele ki şehrin dış mahallelerinde neredeyse sıfır. köyler felan zaten tümden sıfır. hani 300 500 metre ötede fırına gidecek oldun telefonu açıp oyuna gireyim belki pekomon denk gelir olayı olmuyor. çünkü denk gelmiyor :) yok.

4- pokestop ve gym ler. bu olay daha vahim. tümden sıfır :) ya şehrin merkezi beölgelerine gideceksiniz yada topunuz bitince para vereceksiniz vayahut oyunu kapatıp pokestop denk gelene kadar bi daha açmayacaksınız. kaldı ki hadi yanından geçiyorum diyip bir pokestopa denk gelseniz topu topu alacağınız 2 3 top o da yeri geliyor tek pokemonda tükeniyor.dönüp dönüp almanız veya oraya kamp kurmanız gerekiyor. gym ler de aynı durum. gerçi zaten şu yulkarıda yazılı sebeblerden kasamadığımız için gym ler sadece bizim için

"vaybe adamdaki pokemona bak veya adam iyi kasmış he" sözlerini sarf ettiğimiz yerler oluyor.

5- gym savaşları... cidden saçmalık :) yani bir zevki felan yok.

valla açıkçası daha sebelerde sayılabilir ama şunlar bile bu oyunun uzun ömürlü olmaması için yeterli sebebler bence.

bencede oyunun çok eksiği var. GYM savaşlarını daha canlandırmalılar ve batarya sorununa çözüm bulunmalı uygulama arka planda daha az tüketimle çalışmalı.
    Oyunun kendiside ayrı bir saçmalık içinde pokestoptan pokemon çıksın şehir merkezlerinede koyun bolca ama efsanevi pokemonlar dağda bayırda köyde çıksın. adam koca charlizard ı şehir merkezinde yakalıyor. var mı öyle dünya. koy kuşu böceği şehre. sokak aralarına magmaar koy ne bileyim olabilir. ama ormana yığacaksın pokemonu çünkü mantıken bunlar hayvan.
    herkez ormana gidemez diye pokestopların etrafına şimdiki gibi pokemonları koyun cigilipup dır pikaçudur bilindik zubat dır.

• haritalar çöktü.var mı bir gelişme.sadece pokedetector işe yarıyor ama yarım yamalak.sadece en yakın yani 1 ayaklık mesafeleri gösteriyor.3 ayak mesafesini göremiyoruz.pokevision iyiydi
  • quote:

Bunu nasıl basaracaklar. Adam oyunu tek noktada başlatıyor hile ile. Ve atlamıyor başka yere. O bölgede de dolaşıyor.

Gym sistemini değiştirmeleri yeterli olur. Hileciyi bulamıyorlar mı? Oyuna öyle bir sistem getirirsin ki hileci adam oyundan gram zevk almaz. Pvp sistemi geldi diyelim. Davet edip pvp teklifi atıyoruz varsayalım. Hile yaptığı açık olan adamla pvp yapar mı birisi? Verdiğim düz mantık en basit örnek. Oyunun sistemi değişir gerekirse. Zaten hile yapan adam oyundan bir an önce sıkılacaktır. Çünkü şuan sadece pokemon yakalayabiliyorsun e onunda kendi yapmayan adam 3 gün sonra çok sıkıcı oyun deyip silecektir.

• Yakinda kimse oynamaz

• www.pokeevolve.com
    işinize yarayabilir.
  • bu oyun bianda parladı bi anda yok oldu malesef ben pek birşey anlamamıştım zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42ED01C9A -- 5 Ağustos 2016; 21:05:37 >
  • pokemon go başta mantıklı geldi ama gittim bir markete gittiğim yol boyunca bulamadım ama çevremde evimde 3 pokemon bulmuşumdur rahat
  • Seneye kimsenin aklına bile gelmez duzgun güncellemeler olmazsa her yer hileli pokemon kaynıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.