Şimdi Ara

BU OYUNUN SONU NE OLACAK ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani arkadaslar bukadar baglanıyorus oyuna adamlar bigün kapatırsa serveri ne olacak?

• dünyanın sonu degil ya be cocuk :)
    öyle bi soyledinki sanki ..... ehuehu
    quote:

Orjinalden alıntı: tam1manyak

Yani arkadaslar bukadar baglanıyorus oyuna adamlar bigün kapatırsa serveri ne olacak?
  • hehe :) bazıları bu oyuna fena kaptırıyo kendini .
  • quote:

Yani arkadaslar bukadar baglanıyorus oyuna adamlar bigün kapatırsa serveri ne olacak?

eger gercekten baglanmıssan kendince bi çözüm bulursun zaten:))

bu arada x1 girmio gene mesela bede arada aresden devam eresden giriş yaptım yani boş durmak yok :P
  • Myko a gecerim tabi daha iisi cıkarsa onu oynarım
  • allah seni bildigi gibi yabsın emi.. dur hele yeni ısındık uskoya. bu topic de ne bole.. senin yuzunden oyuna kusecem simdi ya kapanırsa die
  • :))))
  • yeni oyunlara adım atıcaksın veya kendini köprüden atıcak değlsin ya
  • onuda yaparlar ^_~
  • bazıları bu oyun için annesini babasını karşısına alıyoo ben tanık oldum fazla kaptırmayın benden demesi sonra böle olur
  • Bende İlk zamanlar Öyleydim yaa.. Okul falan Vız geliyodu bana yok lvl kasıcam.. Yok para kasıcam yani Fazla Kaptırmayalım..Arkadaşlar Bu Oyuna Kendimizi..
  • evet öyle bu oyuna milyonlar döken tanıdıklarım var bende dail :P
  • quote:

hehe :) bazıları bu oyuna fena kaptırıyo kendini .

Sen kaptırıyorsun ki bole bi topic acmıssın hehehehehe
  • bende de ondaki char olsa bende kaptırırdım :D :P

tam1manyak sen zekatını verdin mi hayır yani vermediysen yardım kabul edilir.. Hım Nebilim Shard İron Bow :PPPPP

şaka şaka :D sen macroculardan temzile server ı yeter :D adamlar savalara bile macroyla gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLack34gLe -- 13 Kasım 2005, 19:32:41 >
  • arkadaşlar nihayetinde bir oyun ve bunu yapanda sonuçta senin benim gibi bi insan ve her ne kadar sorunsuz çalışmasada serverlar herşeyin bi sonu olduğu gibi bununda elbet sonu olacaktır . ama bu 3 sene olur 5 sene olur bunu bilemeyiz.
  • sildim bilgisayardan...
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.