cok iyi tavsiye ederrim ama ilk alınca vista yla gelio ve cok hayal kırıklığına uğruyosun ama XP yükleyince mükemmel bi performans kazanıo driver bulmakta zorluk cekebilirsin ama ben buldum tavsiye ederim herkese hem uygun hem güzel
Fena değil ancak üstüne 400 daha koyarsan imzamdaki laptopu alabilirsn memnunum tavsiye ederim
dostum bu makina resimdeki makina değil.onun üst modellerinden.resimde bir kandırmaca söz konusu.ayrıca işlemciside core duo değil.pentium dual core işlemcisi var.yani sanal çift çekirdekli.içinde bir işlmci var ikincisi sanal olarak var.ben bu makinadan alacaktım ama sırf bu yüzden almadım.asus f3fm modelide aynı paraya.sana şiddetle tavsiye ederim.ben bu toshibanın yerine asusu aldım ve harika bir bilgisayar çıktı.birde toshibada vista home basic var.vistadan soğuyabilirsin bu yüzden.ama asus da home premium var.vista gerçekten müthiş.
Ewt 1 hafta önce benimde kuzenm aldı bizim ewde kalıodu bi süre için bnde bol bol kurcaladm tabi çok güsel bi alet tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme