İyi günler arkadaşlar. Aşagıda Belirtecegım özelliklere uygun makine belirtebilir misiniz?
Çözünürlük :minumum 5.0 Megapixel Sensör boyutları : 1/2.5-inch Sensör tipi :CCD Optik Zoom :en az 3x (3x yetmez ama napalım) Manuel odaklama :elle ayarlanırsa iyi olur. Olmuyosa can sağlığı Makro odak uzaklığı :en fazla 10 cm olmalı.( 1 cm olursa harıka olur:) ISO oranı :auto, 50, 100, 200, 400 (400 yeterlı daha sonrası karlanır
bence) Diyafram önceliği :elle ayarlanırsa iyi olur. Geniş açı minimum diyafram :f2.6 civarlarında (pek anlamıyorum bu "f" leri) Telefoto minimum diyafram :f5 civarlarında Çekim hızı önceliği :elle ayarlanırsa iyi olur. Minimum çekim hızı (sn) :en az 2 saniye olmalı ( 4 ve katları daha iyi olur) Dahili flaş :olmalı Minimum video çözünürlüğü :640x480 Ses kayıt :olursa fena olmaz Optik vizör :bu da olursa fena olmaz LCD ekran boyutları :minumum 1.8-inch (ama özeliklere uyupta 1.5 varsa idare edebilirim) LCD çözünürlüğü (piksel) :minumum 115,000 pixels
FİYAT : en fazla 425 YTL olsun
Benim arştırdıghım kadarıyla bu özellıklere en uygun makine "Panasonic Lumix DMC TZ1". Ama
bunun fiyatı 620 YTL, almak ısterdım ama babamın koyacagı max. para 425 YTL. Uzun
incelemelerim sonucu bu özelliklere yakın modeller
En fazla 400-425 arası özelliklere uygun manuel ayarlara açık... Yardımcı olurmusunuz. Yardımcı olursanız yarın alabilirim. belirttiklerimin dısında sizin önerdikleriniz varsa lütfen yazın.Teşekkürler...Saygılar...