Şimdi Ara

Bu paketi alacak KERİZ Bekleniyor '25GB Kota 47TL' 2 yıl taahhüt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paketi alacak KERİZ Bekleniyor "25GB Kota 47TL" 2 yıl taahhütlü

Evet arkadaşlar nasıl bir kafayla yaptılarsa böyle bir paket yapmışlar, birazdan kaldırırlar mı bilemiyorum ama ben paylaşayım afişi.

Bu paketi alacak KERİZ Bekleniyor "25GB Kota 47TL" 2 yıl taahhüt

Ekleme:

Daha da fenası varmış beyler. 5GB kotalı internet 42TL inmayan baksın.

İndirme Hızı Yükleme Hızı Kota Fiyat Ek Kullanım Ücreti Maksimum Ücret
    10 Mbps'e kadar 1 Mbps'e kadar 5 GB 25,99 TL/Ay 2,00 TL/GB 129,99 TL

Analog KabloTv Kanalları
    15,99 TL

Kaynaklar:
    1-https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,522,sinemali-tv-internet-kampanyasi
    2-https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
    3-https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Tarifeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Mayıs 2017; 12:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 27 Nisan 2018; 23:33:5 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihaz fiyatlarını gördünüz mü bu arada?
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,522,sinemali-tv-internet-kampanyasi
    En sağda cihazlar kısmında... HD kutu 144 tl, modem 240 tl olmuş! Nerdeyse 2 katı zam gelmiş! Niye cihaz kiralama getirdikleri belli oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paket TÜRKİYE'NİN en alınmaz berbat paketi durumundadır.25 gb,2 yıl,kotayı aştın mı her gb 2 tl bir de kazık fiyat.Bu paketi 1 kişi bile almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 1 Mayıs 2017; 9:26:13 >
  • Hayatında internet görmemiş birine tarife yaptırsan heralde bu kadar saçmalayamazdı. :D
  • İnanilmaz bisey heralde bu seyde kurumsalda sadece e devlet e imza falan kullanan ucuz arayan tiplemeler icin.

• Birde sinema paketi demiş,

5 filmle biter zaten o paket

düşünsene bırak interneti 5tane filmi 25 liraya izleyeceksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3+9 Ay Taahhüt Kurnazlığı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha da fenası varmış beyler. 5GB kotalı internet 42TL inmayan baksın.

İndirme Hızı Yükleme Hızı Kota Fiyat Ek Kullanım Ücreti Maksimum Ücret
    10 Mbps'e kadar 1 Mbps'e kadar 5 GB 25,99 TL/Ay 2,00 TL/GB 129,99 TL

Analog KabloTv Kanalları
    15,99 TL

Kaynaklar:
    1-https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
    2-https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Tarifeler

• Eksi nerde eksi... VVV

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir-bir-kul

Birde sinema paketi demiş,

5 filmle biter zaten o paket

düşünsene bırak interneti 5tane filmi 25 liraya izleyeceksiniz

Sinema paketini internetten değil, TV'dan veriyor. Kotayla ilgisi yok.

Zaten son dönemlerde MH'lerine ne zaman işim düşse Sinema paketi satmaya çalışıyorlardı, şimdi Kampanya içine koyup zorla satıyorlar.
    Ben de geçenlerde aboneliğimi yenilediğimde mecburen pakete dahil ettikleri bu sinema paketini alıp hiç izlemeyeceğim sinema kanallarına fazladan para vermiş oldum.
  • Bir de kablo tv 16tl olmuş telekomun yaptığı gibi sabit ücretten geçirme dönemi bunlarda da başladı

• Kablonet kendini bitirmek istiyor apaçık belli. Bu tarifeleri 5 yaşında çocuk yapmaz. Benim üzüldüğüm şey ise cahil insanların bu paketleri taahhütlü alacak olmaları. Keşke onları uyarabilsek.
  • Diğer bir başlığa yazdığım buraya da ekliyoru.

Komplo teorilerini kenara bırakırsak bu saçma tarifelerin 2 farklı sebebi olabileceğini düşünüyorum:

1- İşten anlamayan bir yönetici.("BTK AKK kalkacak dedi biz de AKK'leri kotalıya çevirelim." Diyebilecek kadar bu işten anlamayan, sınırlı tarife ile sınırsız(AKK) tarife arasındaki farkı ve AKK'nin ne olduğunu bilmeyen, aynı pakete ödenecek miktarın %200 ve üzerinde artabileceğini tahmin edemeyen birileri.)

2- Yeni müşteri almama ve şirketi küçültme politikasına geçmek için BTK kararlarlarını kullanarak ve üstteki olasılığı düşündürüp(saf ayağına yatıp) fahiş zamlar yapmak ve şirketi küçültmek.
  • sıcak fırsat
  • Keriz paket fiyatlarında güncellemeye gidilmiş, daha önce paylaştığım 5GB kota 42TL güncellenmiş ve 10GB kota 40TL yapılmış ama hala bu paket açık ara lider konumda.
  • bunlar biz sıçtık zaten sıvayanı bekliyoruz diyor resmen.
  • Turkcell'den beklenen hareket geldi. "Ne olsun" denilir bilemedim şimdi...
  • O keriz benim.

Son gelişmeler nedeniyle Türksat'a tepkiliydim. Tam da o günlerde taahhüdüm bitince Kablonet'i iptal ettim.

Yeni bir İSS firmasından 50 gb AKK 16 mbps ADSL'ye başvurdum. 3 gündür aldığım maksimum hız 3,5 mbps. Apartmandaki Telekom tesisatında sorun varmış. Yapabilecekleri bişey olduğunu sanmıyorum. Yine mecburen Türksat'ın kucağına düşecez. Başka seçenek yok.

• Bu paket günümüz şartlarında mobil için bile komik sayılacak neredeyse, lakin gelin görün ki adamlar masaüstüne satmaya çalışıyor. Biz ttnet batacak sanırken, meğerse kablonet batmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

O keriz benim.

Son gelişmeler nedeniyle Türksat'a tepkiliydim. Tam da o günlerde taahhüdüm bitince Kablonet'i iptal ettim.

Yeni bir İSS firmasından 50 gb AKK 16 mbps ADSL'ye başvurdum. 3 gündür aldığım maksimum hız 3,5 mbps. Apartmandaki Telekom tesisatında sorun varmış. Yapabilecekleri bişey olduğunu sanmıyorum. Yine mecburen Türksat'ın kucağına düşecez. Başka seçenek yok.

Hocam arıza kaydı bırakın ev içi tesisatınız da ek vs olmasın varsa orda yapar geçmeyin kablo internete ekmeklerine yağ süreceksiniz ve pişman olacaksınız çünkü kotalı adamların paketleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.