80 500 e anlaştık adamla, 2006 passat tfi otomatik, 230 binde, 4 parça boyalı 1 değişen bagaj kapağı
Hayırlı olsun güle güle bin. Aldığında güzel bir bakım yap, bir kaç sene kullan ve hemen satma
arabayi daha almadim, sizce fiyat iyimi? açıkçası eylülde bir yerden para gelecek satmayı planlıyorum. kısa süreli alacağım ayağımı yerden kessin diye
Madem karar veremedin adami niye oyalayip anlasiyosun...
Ben satici olsam satmiyorum derim
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..
Madem karar veremedin adami niye oyalayip anlasiyosun...
Ben satici olsam satmiyorum derim
sizlere de danışmak istedim, fiyat iyimi diye?
200bin daha ekle kilometreye öyle karar ver
cok yani
Eylüle kadar ayağını yerden kesecek başka araç bulsan? Çünkü bu araçla o zamana kadar bir arıza vs. olursa başına büyük işler açabilir.
uzun binmeyecekmişsiniz ben olsam almam, clio ayarında bir şeyler bakarım.
iyice baktırıp alırsan zarar etmezsin, motor şanzıman durumu çok önemli
quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38
iyice baktırıp alırsan zarar etmezsin, motor şanzıman durumu çok önemli
Fiyat olarak peki iyimi? yoksa kısa süre için başka arabamı bakılmalı, 2 ay kadar binip satmayı planlıyorum.
fiyat piyasaya göre normal üstteki arkadaşlara da katılıyorum daha basit bir motor ve düz vitesli araç da alınabilir, riske girmemek için
Ben 500 TL ye takıldım o 500 TL yi alacak adamdan inmeyen adamdan ben araba almazdım.
Geçen bende 2007 model 2.0tdi 130 binde ilk sahibinden bir Passat için 32 ye anlaşmıştım KKTC'de sonra gittim baktım.Halbuki arabada hoş(Gelmiş geçmiş en iyi Passat B6 kasa bence)Sırf bu vag kitlesi yüzünden vw den soğuduğumu farkettim birde dizel diye vergisi benzinlinin 3 katıydı vazgeçtim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme