Şimdi Ara

bu paraya değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80 500 e anlaştık adamla, 2006 passat tfi otomatik, 230 binde, 4 parça boyalı 1 değişen bagaj kapağı

• Hayırlı olsun güle güle bin. Aldığında güzel bir bakım yap, bir kaç sene kullan ve hemen satma
  • arabayi daha almadim, sizce fiyat iyimi? açıkçası eylülde bir yerden para gelecek satmayı planlıyorum. kısa süreli alacağım ayağımı yerden kessin diye
  • Madem karar veremedin adami niye oyalayip anlasiyosun...

Ben satici olsam satmiyorum derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

Madem karar veremedin adami niye oyalayip anlasiyosun...

Ben satici olsam satmiyorum derim
    sizlere de danışmak istedim, fiyat iyimi diye?
  • 200bin daha ekle kilometreye öyle karar ver
  • cok yani
  • Eylüle kadar ayağını yerden kesecek başka araç bulsan? Çünkü bu araçla o zamana kadar bir arıza vs. olursa başına büyük işler açabilir.
  • uzun binmeyecekmişsiniz ben olsam almam, clio ayarında bir şeyler bakarım.
  • iyice baktırıp alırsan zarar etmezsin, motor şanzıman durumu çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

iyice baktırıp alırsan zarar etmezsin, motor şanzıman durumu çok önemli
    Fiyat olarak peki iyimi? yoksa kısa süre için başka arabamı bakılmalı, 2 ay kadar binip satmayı planlıyorum.
  • fiyat piyasaya göre normal
    üstteki arkadaşlara da katılıyorum daha basit bir motor ve düz vitesli araç da alınabilir, riske girmemek için
  • Ben 500 TL ye takıldım o 500 TL yi alacak adamdan inmeyen adamdan ben araba almazdım.
  • Geçen bende 2007 model 2.0tdi 130 binde ilk sahibinden bir Passat için 32 ye anlaşmıştım KKTC'de sonra gittim baktım.Halbuki arabada hoş(Gelmiş geçmiş en iyi Passat B6 kasa bence)Sırf bu vag kitlesi yüzünden vw den soğuduğumu farkettim birde dizel diye vergisi benzinlinin 3 katıydı vazgeçtim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.