Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'de Düzgün VW Ustası Aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işin ehli düzgün esnaf bir usta arıyorum ne yazık ki bir ton yer gezdim ama bulamadım. Var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer?

• Küçük Sanayideki Barış Oto'ya gittiniz mi?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Gittim yüzüme bile bakmadılar. Esnafçılık yok onlarda...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Gittim yüzüme bile bakmadılar. Esnafçılık yok onlarda...
    Ben 6 sene önce gittiğimde gayet ilgilenmişlerdi, işten de anlıyorlardı. Demek ki değişmişler zamanla.
    Dpymuşlar hocam işin tekeli olmuşlar Eskişehire gelen onları tavsiye ediyor işine gelirseci olmuşlar

• quote:

Dpymuşlar hocam işin tekeli olmuşlar Eskişehire gelen onları tavsiye ediyor işine gelirseci olmuşlar
    Sizin aracın sorunu neydi hocam?
    Genel bakımdı hocam

• quote:

Genel bakımdı hocam
    Hocam bakım için bile usta tavsiye edemiyorum, durum o kadar vahim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilgaz oto rs servis özellikle murat usta. Teksana giderken sağda. Önce fiyatları sor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas_ismail -- 25 Mayıs 2019; 19:45:58 >
  • dadas_ismail kullanıcısına yanıt
    Biraz kazık diyorsun yani

• Hocam eskisehirden afyon a gelme imkaniniz varsa zengin auto var gazi usta wolsvogen grubunda afyonda tek secenektir tavsjye ederim.

• Sadece bakım ise küöük sanayide uysallar oto var. Ali osman ve isa usta. Kardeşler. Brn onlara yaptırırım. Üçkağıt olmaz onlarda. Güvenerek gidebilirsiniz.

• Saol hocam. Bakım haricinde parça değişim vs. nereyi önerebilirsin?

• Gündoğdu otomotive git uzun süredir orada yapıyorum bakımları , genel bakim dediğiniz zaten filtreleri sok yenisini tak yağı değiştir bunun için beklentinin nedir ki ?

• Disk, hidrolik, körük, balata, burc vs. Sadece yağ filtre değil hocam. Ayrıca mekanik problemler çıktığında da sorup adam gibi bilgi alabileceğim usta arıyorum.

• quote:

Disk, hidrolik, körük, balata, burc vs. Sadece yağ filtre değil hocam. Ayrıca mekanik problemler çıktığında da sorup adam gibi bilgi alabileceğim usta arıyorum.
    Gündoğdu Ramazan ustaya gidin aracı gösterip fiyat alın hocam , size ucuz yapacağının garantisini vermem ama olması gereken fiyata gerekli işlemleri yapar. En azından mekanik arıza olduğunda arar sorup öğrenirsiniz, benim telefonuma tatildeyken bile cevap verip şunları şunları yap demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 26 Mayıs 2019; 9:29:47 >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam imkaniniz varsa ankaraya gelin buranin ustalari iyidir ozellikle sasmaz sanayi memnun kalirsiniz.

• Hocam benim ustam ankara da zaten kendisinden o kadar memnundum ki (tevfik oto). Arabamı götürürüm kız gibi yapar verirdi. İşini çok çok iyi bilen birisi. Çokta uygun ücretlere yapardı sağ olsun daha çok kazansın. Hala arar sorarım kendisine gitmesem de yardımcı olur. Eskişehir e geldim elimin altında bir ustam daha olsun diye arıyorum ama malesef böyle usta yok.
  • Eskişehirde oturan birisi kesinlikle Ankaraya gelmeli.
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Hocam dalgami geciyosunuz ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.