Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'de Düzgün VW Ustası Aranıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok şükür benim öyle çok büyük bir arızam olmadı ama tamir ettikleri başka arabalar vardı. Ben 2 kez triger seti değiştirttim. Birkez de radyotöre giden bir plastik dirsek çatlamış, su eksiltiyordu, onu değiştirdiler. Her işim halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırmasanız bile bi baksınlar, fiyat alın, piyasayı öğrenin. Gidince illa yaptıracak değilsiniz ya, keyfiniz bilir, işinize gelirse yaptırırsınız. Bence yaptırmadan önce 2-3 ustaya sormakta fayda var.

• Aynen katılıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlkay özel servis, yunuskentteki sanayide karakola yakın. Serdar bey

• 26king26 kullanıcısına yanıt
    Başkasının 250tl ye yaparım dediği işçiliği 800tl fiyat çekti hocam. Sadece işçilik.

• Bende seat icin servis ariyorum. Internette arastirdim baris oto ya da soner oto denilmiş. Fiyatlari nasildir. Agir bakimlari yaptıracağım. Bosch car servise gitursem cok mu pahali olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Bende seat icin servis ariyorum. Internette arastirdim baris oto ya da soner oto denilmiş. Fiyatlari nasildir. Agir bakimlari yaptıracağım. Bosch car servise gitursem cok mu pahali olur

Nihat Oto, en uygun fiyatı verir, başka bulamazsınız.

Şehir hastanesindeki yiğit hocamın selamı var deyin, beyaz golf ankara plaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 18 Şubat 2021; 17:46:11 >
  • Eskişehir de yaşayan forumdaşlarım için en iyi tavsiye edebileceğim usta , Cengiz (lakabı Çerkez) Ustadır. Bmw den mercedese, suzuki den opele volkswagen e her araçtan anlar ve hatasız çalışır. İsteyen olursa özelden numarasını gönderirim. Benim selamımı söylerseniz ilgi ve alakada sıkıntı yaşamazsınız. Fiyat da makul olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodik bakım için bile usta bulmakta bu kadar zorlanıyorsak vay bizim esnafımızın haline

• Arkadaşlar iki kez asil oto yetkili servise iki kez gittim. Sabah özellikle soğuk havada çalışma sorunu var gaz vermeden çalışmıyor araba benzinli tiguan 1.4 TSI 2012 manuel. 122 motor. Yetkili Servis bulamadı sorunu dediğim gibi. Hangi usta çözer bunu acaba. Youtube a da attım videoyu.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

Sebep?

• FaRCoN kullanıcısına yanıt

Enjektör işemesi ya da yakıt basıncı.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Dpymuşlar hocam işin tekeli olmuşlar Eskişehire gelen onları tavsiye ediyor işine gelirseci olmuşlar

Eskişehir de uzun süre yaşayıp, araciyla sürekli sanayiye giden birisi olarak şunu diyebilirim. Geçmiş olsun, genelde esnafın karnı doktur, çok fazla geçirmeye çalışır.

Hatta örneği de var şuan Antalya dayim.

Geçen aylarda Antalya da, özel servisleri tek tek aradım ve fiyat aldim ortalama aşağı yukarı hepsi ayni fiyat vermişti ve aracımın direksiyon kutusunu orijinali ile 1100 e değiştirdim, Eskişehir deki çok bilinen bi fiat ve ford özel servisi var, orayı aradim 1800 lira parça 200 işçilik, 2000 olur ve parça için 3 gün beklersin dediler. Sadece fiyat almak için aradım, o esnada zaten değiştirtiyordum parçayı.

Geçmiş olsun tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 4 Mart 2021; 12:16:21 >

• cormen kullanıcısına yanıt

Enjektörleri temizlediler bujileri değiştirdiler, depoyu boşaltıp temizlediler yakıt filtrelerini falan, sensör uçlarını temizlediler, motor basıncını kontrol ettiler yine olmadı yine olmadı. Yabancı bir forumda adam emme anifolddu vakum contasi vardır onda sizdirma olabilir dedi ama ihtimal dahilinde mi bilmiyorum. Egr yle alakalı olabilir mi mesela.? Bunu sadece eksi derecelerde yapıyor ve bi kere çalıştı mi ikinciye yapmıyor aynı gün içinde. Servis nasil bulamaz bunu ben hala anlamıyorum. İki hafta uğraştılar

Beceriksizler çünkü.  

• cormen kullanıcısına yanıt
    Kime gitcez o zaman
  • Arkadaşlar cidden bu yukarda bahsettiğiniz kişiler hariç tokatci olmayan dürüst işinden anlayan bi usta varsa tavsiye ederseniz sevinirim

Eskişehir Dizel Servisi | Özen Dizel
    (0222) 228 10 11
    eskişehir dizel servisi | özen dizel · 75.yıl mahallesi (sultandere)11229.sokak no:71, 26250 odunpazarı/eskişehir
    Eskişehir Dizel Servisi | Özen Dizel · 75.Yıl Mahallesi (Sultandere)11229.Sokak No:71, 26250 Odunpazarı/Eskişehir
    https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x14cc3bf6d077adbd:0xc17d175731f2ccb1?utm_source=mstt_1&entry=gps&lucs=swa

Benim selamımı söyleyin şehir hastanesinden yiğit hocam deyin.

Çözememe imkanları yok.

• shakircan kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim. Ama adı üstüne acaba dizel araçlara mi bakiyolar hepsine mi? Benim benzinli ya

• Eskisehirde dogru duzgun oto sanayi yokki vw ustasi olsun. tanidiklarim geneldr bursaya gidiyor bakima
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.