Bildirim
Bu Parçalar Toplam Ne Kadar Eder
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 9000 eder -
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum hocam.Oyun oynamak icin bu sistemi kullanirsam yazik olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalllbrother -- 29 Nisan 2018; 12:22:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok yazık olurquote:
Orijinalden alıntı: smalllbrother
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum hocam.Oyun oynamak icin bu sistemi kullanirsam yazik olur mu? -
Toplu halde satmayi deneyeyim ozaman.
tek satabilirsen daha fazla fiyata satabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: smalllbrother
Toplu halde satmayi deneyeyim ozaman. -
Tek tek satışa nedense sıcak bakmıyorum
Hocam dun saticaktim vazgectim cift 1180 alıp sli yapicam 2k 165hz ekran alip 2k oyun oynicam
Cooler Master H500M veya Nzxt H700i istiyorum.Alicam insallah.1 Tb hdd alicam hocam insallah
Hocam iyiki onerdiniz ben duz 1Tb seagate barracuda alcaktim
-
Ben ustede 2 tane 20lik rgb fan takicam sonra vurucam airflow ve performansın dibine .Kasa hava alma ve bosaltma konusunda on numara ve tasarimk çok şekil.Ben 1 ay daha beklerim eger cikmazsa h700i alicam.
Hocam second quarter deniyordu cikmasi lazim mayis sonunda haziran basinda bence
Onu aldiktan sonra gtx 1180 i beklicez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X