Şimdi Ara

Bu Pc Gta 5 Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zaten başlıktan da anlamışsınızdır Ben bir bilgisayar topluyorum ve gta 5 oynamak istiyorum toplayacağım sistem

Anakart: Msi B150m Bazooka B150, LGA 1151, DDR4-2133 MHz
    Ekran Kartı: MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming, GTX 750 Ti, 2 GB, GDDR5, 128 Bit,
    Ram: 4x4 (8gb)
    İşlemci: Intel Core i2 Duo(TM) CPU E7500 @ 2.93ghz 2.94GHz

• Güzel kardeşim o işlemci o anakarta takılmaz ki

elinde o işlemci varsa ramlerinde ddr2 veya ddr3 tür senin takamazsın o anakarta.

elindeki parçalardan bir yol olmaz anlaman gereken sıfırdan her gerekli parçayı almak gerekecek
  • OyunKralıYoutube kullanıcısına yanıt
    Sistem patlar.
  • Parçaları uyumlu almak lazım. İşlemci, ekran kartı ikilisinin performansına aşağıdaki videodan bakabilirsin. İşlemci darboğaz yapıyor ama biraz overclock ile performans artıyor. Biraz da gpu overclock yapınca 1080p orta ayarlarda fena olmayan performans alınır gibi. Çözünürlük daha düşükse ve overclock yapabilirsen rahat oynarsın.

Gta 4 optimizasyon özürlüsü bir oyun. Oynatmazsa şaşmam. Böyle bir şey alacağına toplamaya yönel.
  • Hocam 16 gb ram r7 265 ekran kartı ve 3.6ghz bir işlemcinin gta 5i oynatması gerekmez mi yanlışlıkla 4 yazmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    geçen ay açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    5i açar, full hdde kasmadan oynatır mı onu bilmiyorum. 4 çok sıkıntılı bir oyun ondan öyle söyledim:)
  • Açarsın ama 1080p de sıkıntı yaşayabilirsin.720p medium oynarsın sanırım.Gta 5 te işlemci çok önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.