ciddi bende bi bozukluk var hangi pcnin yanindan geçsem bozuluyo... benim pc msi kt4v kingston 512 ddr 400 mhz winfast a310 geforce fx5600 256 mb amd athlon xp 2500+ seagate 40gb 7200 rpm samsung synchmaster 753dfx aopen qf50
bu alette splinter cell en yalan grafik modunda kasım kasım kasılıyor sanki eski p3 500 le oynuyorum.. yani anlamiyorum ayni özelliklere sahip bi pc sahibi bu oyunu en yüksek grafik özelliklerinde kaymak gibi oynuyo bende kasıyo deli gibi herlade içimde statik elektrik santrali var böyle pcnin içine boşalmışım..fanlar çalışıyo hdd çalışıyo ama performans yok..of ya of yani içimdeki hisleri anlatamam sizlere
ilginç:) işlemci fanının kalitesi düşükmü? acaba yada virus filan mı var belkide oyunda bişi vAR işletim sistemi ile ilgili olabilir.
Detonator sürücülerindeki Texture Sharpening modunu filan açma. hepsi kapalı olsun, o zaman çok kastırıyor, hatta 3d mark'ta bayağı düşük sonuçlar alıyorsun bu sayede.
Twister ın söyledikleri doğru ancak arkadşaın sistemi Splinter Cell i yeterli bir çözünürlükte oldukça iyi grafiklerle oynamak için uygun büyük ihtimalle sorun sürücülerden dir....anakartınızın ve ekran kartınızın son sürücülerini indirip kurun öyle bir deniyin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme