diğer donanımları fena değilde bu ekran kartı sizi yarı yolda bırakabilir
quote:
Orijinalden alıntı: 1907sefa1907
ne öneriyorsunuz hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: SKILLET
quote:
ne öneriyorsunuz hocam ?
o fiyata eğer illaki laptop istemiyorsanız çok iyi bir toplama kasa yapılabilir zaten forumum donanım bölümünde o bütçeye uygun toplama kasalar yapıldı ve denendi donanım bölümüne bi göz gezdirin derim
quote:
quote:
quote:
ne öneriyorsunuz hocam ?
o fiyata eğer illaki laptop istemiyorsanız çok iyi bir toplama kasa yapılabilir zaten forumum donanım bölümünde o bütçeye uygun toplama kasalar yapıldı ve denendi donanım bölümüne bi göz gezdirin derim
he siz şey diyorsunuz laptoptan bahsediyorsunuz yukarıda toplattım hocam bakın isterseniz ben onu kötü dediniz sandım
quote:
quote:
quote:
quote:
ne öneriyorsunuz hocam ?
he siz şey diyorsunuz laptoptan bahsediyorsunuz yukarıda toplattım hocam bakın isterseniz ben onu kötü dediniz sandım
pardon üsttekini görmemişim toplattığın donanımlar gayet iyi seni 3, 4 sene oyunlarda takılmadan götürür
Iyı Fıyata toplamıssın hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: HUNTER.
Iyı Fıyata toplamıssın hayırlı olsun
teşekkür ederim
@Kartal_vatan
hocam şimdi meraktan bir şey sormak istiyorum bu ramler ddr3 fln anakarta uygun olsun diye isimlendirilmiş ? öyleyse ekran kartında ddr5 yazıyor ? o nasıl oluyor uygun oluyormu anakarta ? anlamadım orayı
DDR3 zaten şu anda en son ram teknolojisi DDR4 gelince ona uygun anakart alman lazım...GDDR5 ekran kartının Ram'i yani VRAM ekran kartlarında 1 GB- 2 GB falan onlara deniyor ekran kartının Ram'inin ismi VRAM denir o ayrı konu şu anda bütün anakartlar destekler GDDR5 falan
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
DDR3 zaten şu anda en son ram teknolojisi DDR4 gelince ona uygun anakart alman lazım...GDDR5 ekran kartının Ram'i yani VRAM ekran kartlarında 1 GB- 2 GB falan onlara deniyor ekran kartının Ram'inin ismi VRAM denir o ayrı konu şu anda bütün anakartlar destekler GDDR5 falan
hee tamam hocam anladım ya şimdi bende 900x1440lı bi monitör var bozulana kadar almak istemedim bu nedenle DVI ve VGA girşi var ekranda DVI mı VGAmı daha iyi alacağım ekran kartı DVI mi VGA mı ?:D veya hiç biri :D