Şimdi Ara

Bu pc nasıl? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör tüplümü ? ekran kartı neydi bizim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Monitör tüplümü ? ekran kartı neydi bizim ?

yok LCD DVI girişi bulunuyor DVI ve VGA grişi mevcut 19'' 900x1440 bi ekran

Sapphire 7870xt
  • Tamam HD7870XT DVI çıkışı var DVI'dan bağla para biriktirmeye bak en kısa zamanda değiştir monitörü
  • quote:

Tamam HD7870XT DVI çıkışı var DVI'dan bağla para biriktirmeye bak en kısa zamanda değiştir monitörü

aynen :D şuan sistem 2034 tl diyor:D benim hesaplamaların üstünde aslında fakat toplu alımda düşme oluyormu ? parçaları %25 düşmüşken hesapladımda
  • %25 indirimle ne kadar tutuyorsa o kadar daha indirim yok ama çok saçma keşke peşin alanlara ek indirim olsa sonuçta PEŞİN adamların işine geliyor
  • quote:

%25 indirimle ne kadar tutuyorsa o kadar daha indirim yok ama çok saçma keşke peşin alanlara ek indirim olsa sonuçta PEŞİN adamların işine geliyor

yani :D bakalım zorlarsam zorlarım bide ben fan almayı düşnüyorum kasada 7 tane fan deliği varmış 3 ü kendisi veriyor ? ucuzb i fan ? nasıl olur
  • Kasamız neydi ? 300r idi sanırım yanda ve yukarda 2 tane fan yuvaları var 12/14cm takılıyor sanırım önde 14 cm zaten geliyor 2 tane arkada egsoz'da var 3 tane kasayla geriye yukarda ve yanda 2 tane olan yuvalar kalıyor onlarada 4 tane fan al istersen ledli hem akşam güzel olur ışık açmazsın ve tabiki hava sirkülasyonu 10 numara olur yan'a 2 tane taksan bile yeter veya yukarda sen bilirsin ben olsam her tarafına takarım
  • quote:

Kasamız neydi ? 300r idi sanırım yanda ve yukarda 2 tane fan yuvaları var 12/14cm takılıyor sanırım önde 14 cm zaten geliyor 2 tane arkada egsoz'da var 3 tane kasayla geriye yukarda ve yanda 2 tane olan yuvalar kalıyor onlarada 4 tane fan al istersen ledli hem akşam güzel olur ışık açmazsın ve tabiki hava sirkülasyonu 10 numara olur yan'a 2 tane taksan bile yeter veya yukarda sen bilirsin ben olsam her tarafına takarım

400r :D kasa,

edit: ne kadar eder bide 10 tl fanlar gördüm dediğin sirkülasyon ne kadar? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKILLET -- 23 Haziran 2013; 19:25:47 >

• 400r ? sistemi tam bi yazsana dediklerim 400r'da geçerli zaten ondada yukarda yanda ve arkada aynı fan yuvaları ama 7 değil 7 300r'da 400'da 9 tane var fan tavsiyemi istiyorsun ? bak şu var bende alacaktım sisteme nasip olmadı öneririm fiyatını hakediyor yorumlar biri kötü demişde 2 kişi + forumdan sordum iyi dediler...

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-xlf-f1455-xlf-serisi-140mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=50060#allImages

• quote:

400r ? sistemi tam bi yazsana dediklerim 400r'da geçerli zaten ondada yukarda yanda ve arkada aynı fan yuvaları ama 7 değil 7 300r'da 400'da 9 tane var fan tavsiyemi istiyorsun ? bak şu var bende alacaktım sisteme nasip olmadı öneririm fiyatını hakediyor yorumlar biri kötü demişde 2 kişi + forumdan sordum iyi dediler...

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-xlf-f1455-xlf-serisi-140mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=50060#allImages

İşlemci

Anakart

Ekran Kartı

Ram

Kasa

HDD

anakart sorun yaşatmazmı dminki konuda adamlar işlemcini fanı ramlere çok yakn bu nedenle titreme yapabilir ve ramlerin düzgün çalışmaması sebep oluyor diye bi yazı vardı ekran kartı sorunu olan kişi ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKILLET -- 23 Haziran 2013; 22:58:40 >

• Tamam sistem...İşlemci Soğutucusu yok burda ilerde alıcaktın galiba ? İşlemci Soğutucusu montajı zordur sen yapabilirmisin bilmem ama zordur ve yanlış takınca işlemci sıcaklık stok fandan bile kötü olur onun için ya bilen birine ya da vatana götür kasayı onlar yapsın aldığın zaman sor ama yinede bi yaparmısınız diye Sorun çıkmaz ekran kartı konusunu çözdük o dostun herkes birşey salladı ekran kartı bozuk dedim bozuk çıktı
  • quote:

Tamam sistem...İşlemci Soğutucusu yok burda ilerde alıcaktın galiba ? İşlemci Soğutucusu montajı zordur sen yapabilirmisin bilmem ama zordur ve yanlış takınca işlemci sıcaklık stok fandan bile kötü olur onun için ya bilen birine ya da vatana götür kasayı onlar yapsın aldığın zaman sor ama yinede bi yaparmısınız diye Sorun çıkmaz ekran kartı konusunu çözdük o dostun herkes birşey salladı ekran kartı bozuk dedim bozuk çıktı

:D o soğutucu gerek varmı dediğin ve ne kadar? :D

• İşlemci Soğutucusu şimdi anlatmıştım sanki ama neyse yine anlatayım

Şimdi Stok fan bir faciadır Sesi aşırı fazladır hele yük altında abovvv + OC yapacaksan stok fanla olmaz yani bi yere kadar FX 8350 4.0ghz stok fanla anca 4.4ghz çıkarsın ve tabi 4.4ghz'de sesi motor gibi çok sesli bunun için çoğu kişi İşlemci Soğutucusu alır OC yapacaksan birde sesten rahatsız oluyorsun İşlemci Soğutucu alırsın ha ses sorun olmazsa zaten almazsın ama OC yapacaksan mecbur almalısın ki buda baya OC yapacaksan 4.3ghz için falan alınmaz yani ama almak çok iyi neden;

-OC yapacaksan ilacındır FX 8350 mesela 4.7ghz falan çıkanlar ve daha fazlasını yapanlar var...(Her soğutucu böyle değil ama)
    -Sesten rahatsızsan bilhassa alırsın çok sessizdirler...(Yine her soğutucu için geçerli değil)
    -Kasada en çok ses çıkaran parça stok fandır işlemci soğutucusu aldığında soğutucudan soğutucuya değişir tabi sesten eser kalmaz...

Velhasıl İşlemci Soğutucusu candır tavsiyem ise tabik Cooler Master Hyper 212X söylemiştim zaten 1 sayfa falan önce

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212x-20pm-r1-hyper-212x-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=65848

Dolar yüksek diye fiyatı pahalandı normalde 94-96 TL arası

• quote:

İşlemci Soğutucusu şimdi anlatmıştım sanki ama neyse yine anlatayım

Şimdi Stok fan bir faciadır Sesi aşırı fazladır hele yük altında abovvv + OC yapacaksan stok fanla olmaz yani bi yere kadar FX 8350 4.0ghz stok fanla anca 4.4ghz çıkarsın ve tabi 4.4ghz'de sesi motor gibi çok sesli bunun için çoğu kişi İşlemci Soğutucusu alır OC yapacaksan birde sesten rahatsız oluyorsun İşlemci Soğutucu alırsın ha ses sorun olmazsa zaten almazsın ama OC yapacaksan mecbur almalısın ki buda baya OC yapacaksan 4.3ghz için falan alınmaz yani ama almak çok iyi neden;

-OC yapacaksan ilacındır FX 8350 mesela 4.7ghz falan çıkanlar ve daha fazlasını yapanlar var...(Her soğutucu böyle değil ama)
    -Sesten rahatsızsan bilhassa alırsın çok sessizdirler...(Yine her soğutucu için geçerli değil)
    -Kasada en çok ses çıkaran parça stok fandır işlemci soğutucusu aldığında soğutucudan soğutucuya değişir tabi sesten eser kalmaz...

Velhasıl İşlemci Soğutucusu candır tavsiyem ise tabik Cooler Master Hyper 212X söylemiştim zaten 1 sayfa falan önce

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212x-20pm-r1-hyper-212x-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=65848

Dolar yüksek diye fiyatı pahalandı normalde 94-96 TL arası

şimdi fan yerine bundan almak daha mantıklı diyorsun bana ? fanı sonra alsam ? veya bunu sonra alsam hocam şimdilik gider mi ?

• Dostum o sana bağlı OC yapacakmısın ve sesten rahatsız olmuyorsan alma tabiki ama OC yapacaksan ve sesten rahatsız oluyosan almalısın veya OC yapmayacam ama sesten rahatsızım o zamanda sana bağlı Fan sonrada alınır bence ilk etap soğutucuyu al sonra para biriktirir fanları alırsın 1'er 2'şer
  • quote:

Dostum o sana bağlı OC yapacakmısın ve sesten rahatsız olmuyorsan alma tabiki ama OC yapacaksan ve sesten rahatsız oluyosan almalısın veya OC yapmayacam ama sesten rahatsızım o zamanda sana bağlı Fan sonrada alınır bence ilk etap soğutucuyu al sonra para biriktirir fanları alırsın 1'er 2'şer

o.c yapmam 4.0 ghz ileride yaparım büyük ihtimal ama hani stock fan iyi soğutmuyor aşırıya gidiyor takılmalar resetlemeler yaşatacak ise alayım hocam hani adam 3.6 dan 4.0 fln yapıyor işine yarıor bende şu aralar işime yarar gibi :D ileride yaparım 100 tl büyük para değil ama 2 milyarın üstüne eklendikçe :D para büyüyor :D :D

• Eğer ilerde yapacaksan şimdiden al hem işlemci boşta 20-30 derece olur yükte'de 40-55 arası çok iyi değerler bunlar stok fanla yükte 70 geçiyor ve sesli sen iyisi şimdi al hem montajını onlar yapar sen uğraşmazsın hemde sesten ve ısıdan kurtulursun
  • quote:

Eğer ilerde yapacaksan şimdiden al hem işlemci boşta 20-30 derece olur yükte'de 40-55 arası çok iyi değerler bunlar stok fanla yükte 70 geçiyor ve sesli sen iyisi şimdi al hem montajını onlar yapar sen uğraşmazsın hemde sesten ve ısıdan kurtulursun

iyi bakalım :D 2150 :D pederin kalbine inmez inş. :) yalnız alabilirsem alırım hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKILLET -- 23 Haziran 2013; 20:14:21 >
  • @Kartal_vatan

hocam parça stoklarına baktım bi anakart bizim burda yok anakart olarak bunu seçtim nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235#allImages

yorumlar çok iyi deniliyor kötü yorum yapan yok bakın bi

edit hocam 8350yerine 8320 aldım kasa yerine bunu alıcam

Kasa Ve Güç Kaynağı

XILENCE XP700 GAMING EDITION 700W GÜÇ KAYNAĞI

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 500R MIDT ATX BEYAZ KASA

sistem toplam şuan işlemci soğutucusuz 2000 tl etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKILLET -- 24 Haziran 2013; 13:23:52 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.