Şimdi Ara

BU PC NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-casper-intel-i7-3770-3-4-ghz-8-gb-ddr3-ram-1-gb-ekran-karti-98317437/detay BU PC ALMAYI DUSUNUYORUM 1 AYLIK DIYOR ARICAM INDIRIMDE BULUNMASINI ISTICEM SIZCE ALMALIMIYIM

• ekran kartını değiştiririm diyorsan alabilirsin.
    baban toplama bilgisayara karşı değilse sistem tavsiyesi yapılır.
  • sakın alma
  • hocam o değilde neden sakın alma dedıns en almıcanmı ben ıyı bır pc ıstıyorum oyunda da yuksek olsun normal dede ıslemcısı super dedıgım bılgısayarın ama ekran kartı paylaşımlımı deılmı anlamadım bu pc neden sakın alma dedın senmı alıcaksın ben almayı dusunuyorum ama alamıcam galiba D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya012

hocam o değilde neden sakın alma dedıns en almıcanmı ben ıyı bır pc ıstıyorum oyunda da yuksek olsun normal dede ıslemcısı super dedıgım bılgısayarın ama ekran kartı paylaşımlımı deılmı anlamadım bu pc neden sakın alma dedın senmı alıcaksın ben almayı dusunuyorum ama alamıcam galiba D:

neden sakın alma dedın senmı alıcaksın ben almayı dusunuyorum ama alamıcam galiba D:

• GRAFİK TİPİ ATI HD6510
    bu nerde satılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-casper-intel-i7-3770-3-4-ghz-8-gb-ddr3-ram-1-gb-ekran-karti-98317437/detay BU PC ALMAYI DUSUNUYORUM 1 AYLIK DIYOR ARICAM INDIRIMDE BULUNMASINI ISTICEM SIZCE ALMALIMIYIM

güç kaynagı ekran kartı ve monitör alırsan bilgisayar bir şeye benzer belki ama karar senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartına ne dıyorsunuz ekran kolay bulurum ben kazık yemeyi istemiyorum hiç kimse istemiyor ondan burdayım bu pc kazık dıyorsanız soyleyin yada bir pc önerin intel 3770 yada k sı bu fiayata aynı sekılde sıfır bulabılırmıyım
  • kullanım amacın oyun ise bu işlemciye gerek yokki senin bütçen ne kadar?

• dc unıverse online oyunu oynıcam bilirmisiniz bide pes 2012 yani takılmak amacıyla eve ıstıyorum ve en az beni 2 yıl idare etsin 1500tl bu dedim pc hakında ne dıyorsun hızlı bir pc dersen seviniirm bütce yetmez dersen anlarım
  • Ekran kartı dandik oyun oynayamazsın düzgün imzamdaki sistem ondan daha ucuz ama çok daha iyidir yani oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır toplama al.
  • hocam en uygununu arıyorum bakacam baska neler diecekler
  • Kasa: Aerocool Sixth Element 550W Mid Tower Siyah Kasa - 88,78$ - 162,02 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: INTEL Core i5-2320 LGA 1155 6MB 3GHz Dört Çekirdek İşlemci - 212,40$ - 387,63 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: MSI Z77A-G43 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (G3) (Ivy Bridge) - 128,40$ - 234,33 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: GSkill Ripjaws Performance Serisi 4GB DDR3 1600Mhz CL9 PC Belleği - 33,71$ - 61,52 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Powercolor ATI HD7850 PCS+ 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (AX7850 2GBD5-2DHPP) - 276,66$ - 504,90 TL (KDV Bizden!)
    HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) - 85,68$ - 156,37 TL (KDV Bizden!)
    Optik Sürücü: SONY AD-5280S-0B DVD-RW 24X SATA (Kutusuz) - 25,55$ - 46,63 TL (KDV Bizden!)

TL TOPLAM: 1553.40 TL

• o parcaları nasıl alıcam ısım zor onları kım bırlestırecek sımdı dıeceksın onlarıdamı bılmıyorsun bılmıyorum dedım gıbı kazık yemeyı ıstemıyorum hazır pc hakkında yorum yaparmısınız
    dırek pesın para
  • arkadaşım sen birleştirmiyorsun merak etme onlar cüzi bir rakama birleştirip test edip gönderiyorlar.sende takıp kullanıyorsun

• quote:

o parcaları nasıl alıcam ısım zor onları kım bırlestırecek sımdı dıeceksın onlarıdamı bılmıyorsun bılmıyorum dedım gıbı kazık yemeyı ıstemıyorum hazır pc hakkında yorum yaparmısınız
    dırek pesın para

Genelde bütün firmalar toplayıp veriyorlar. Siz sadece firmaya gidip bu parçaları almak istiyorum diyorsunuz. Hazır sistem önerilmemesinin tek sebebi bulabileceğin en kötü parçaları (anakart,kasa,ram,psu gibi) koyup işlemciyi abartıp size satmaya çalışmalarıdır. Yukarıda ki arkadasın önerdiği sistem işlemci bazında düşük gibi gözükse de oyun bazında çok daha performanslı olacaktır.
  • imis ozaman
  • intel i7 3770 k yada 3770 yada 3820 yanına sistem çözebilirmiyiz tekno biyotikten olsun dedim büçeye uygun bula bilirmiyim kusura bakmayın bu ıslemcılere kafa yı taktık
  • sadece oyun için mi?i7 3820

• quote:

o parcaları nasıl alıcam ısım zor onları kım bırlestırecek sımdı dıeceksın onlarıdamı bılmıyorsun bılmıyorum dedım gıbı kazık yemeyı ıstemıyorum hazır pc hakkında yorum yaparmısınız
    dırek pesın para

Sen ilk önce babanla konuş.Toplama sisteme izin veriyormu,internetten siparişe yada diye babanla konuş.Daha sonra tavsiyeleri iste derim.Çünkü hiçbir bilgin yok.Bizde yol gösterelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.