arkadaslar bende amd athlon 3800+ x2 2.0ghz 1.0gb ram ve bide x550 ekran kartı var gecen gün arkadasla prince of persia aldık sok oldum simdige kadar hic bi oyunda takılmayan pc bu oyunu kasıyor sizce bu normal mi cd den mi kaynaklanan bi sorun bu?
arkadaşım aynı ekran kartını kullanmadım ama bir araştırdım ve yıkarıdaki test sonucuna bakarsan oyun amaçlı bir bilgisayara girecek en kötü kartlardan biri. kartını forumda satıp en azından 7600gs almanı tavsiye ederim.
peki radeon 9550 den de kötümü arkadasta ondan var ve bilgisayarı benimkinden dandik ama benden iyi oynuyor
Kişisel tecrübemi aktarayım;
Klasik bir driver uyumsuzluğu gibi görünüyor. Çok benzer sorun olmasa da örtüşüyor.
NFS Underground 2. nVidia FX 5200 ekran kartında hiç kasmadan oynatan driver TV-out'da sanki ekran kartı 16 MBmışçasına kasıyor. Farklı sürüm bir driver ile kullanıldığında ve aynı ayarlar uygulandığında bu sefer tv-out'da mükemmel oynuyor, monitörde kasıyor.
Bir farklı sürüm driver yüklendiğinde de her ikisinde de mükemmel oynuyor.
Driver bazen sadece görüntüyü aktarana kadar önemli gibi gelebilir. Ancak yazılım kartın nasıl çalışması gerektiğini her defasında gösteren birim olduğundan performansı sergileme adına çok önemlidir.
POP oynayacağınız zaman deneme amaçlı sitesinden farklı sürüm bir driver indirio kurmayı deneyin. Umarım ve sanıyorum sonuç beklediğin gibi olacaktır...
o kartın suçu yok bndede vr nsfmw yi tüm ayarlar sonunda 800*600de 30 fps ile oynuom driverdendir kartdanda olabilir
oyunun cd sinden olabilir mi arkadasımdada videolarda takılıyor oyunda sorun yok bendede tam tersi oluyo bide 9550 mi x550 mi hangisinde daha iyi oyun oynananır?
quote:
Orjinalden alıntı: katilxxx
oyunun cd sinden olabilir mi arkadasımdada videolarda takılıyor oyunda sorun yok bendede tam tersi oluyo bide 9550 mi x550 mi hangisinde daha iyi oyun oynananır?
hiçbiriyle
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34 hiçbiriyle
bu tür yaklaşımlar insanları forumdan soğutur arkadaşım. hala fx5200 le oyun oynamak zorunda olan arkadaşlar var. bu arkadaş bu kadar basit bir cevabı donanımhaber de alamazsa başka hiçbir yerde alamaz
quote:
Orjinalden alıntı: katilxxx
o iki kart performansları birbirine çok yakın kartlar arkadaşım. sadece biri eski biri yeni. elbette oyun oynarsın fakat düşük çözünürlüklerde. yeni nesil oyunlarinin görsel güzelliklerinden mahrum kalmak istemiyorsan kartını forumda satıp daha iyi bir ekran kartı alabilirsin. takılmalar için yine birşey diyemiyeceğim. başka oyunlarda tekrar denemelisin. kolay gelsin
test test bir ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme