Bildirim
BU POWER KAC-WATT KALDIRIRMI?(RESİMLİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
celeron bile kullansam o psu ile kullanmam,380 watt imkansızsistemindede fazla güç çekecek bişey yok ama bence 300-350 watt 2. el kaliteli birşey almalısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 20 Mayıs 2008; 23:45:20 > -
380 watt yazmış ama 250 watt güç ancak verir -
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
380 watt yazmış ama 250 watt güç ancak verir
250 wattmı onuda vermez 250w olan resimdeki power skyhawk
artık senin power kaç watt sen düşün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin -- 21 Mayıs 2008; 0:02:46 >
-
bende aynı markanın 300 watt olanı var 12v den 14A veriyo e7200 p35ds3l hd3850 2*1 gb ram ve hard disk i rahat çalıştırıyo overclock yaparsam oyunlarda bikaç saat sonra reset atıyo ama yapmazsam hiçbi sorun yok senide göturur ama daha kaliteli bi psu alma imkanın varsa kesinlikle al -
Aynı marka ve modeli yaklaşık iki sene kullandım...Denildiği kadar adi değildi...Hiç sorun yaşamadım ama yeni ve daha güçlü sisteme geçtiğim için güvenemeyip kaliteli bir psu aldım...Bununla kullandığım sistem;
S754 Anakart
Sempron 2800
Ati 128 mb 9550
2*512MB DDR400
400gb sata
Skystar 2
Cd-rom
Dvd-rw
Hatta şimdi bu parçaların bir kısmını satıyorum...
http://forum.donanimhaber.com/m_19978030/tm.htm
http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine burdan hesapladım 205W çekiyormuş benim eski sistem, yani bu psu 205W verebiliyor...Daha üst donanımlar ile kullananda vardır belki... -
valla bende asus un 300watlık power ı var senin pegasusun içindekilerin 3 katı var bendeki power ın içinde o power o gücü hayatta vermez bencede -
Bilgileriniz için tesekkür ederim olmadı bişiler ayarlarım. -
arkadasım hiç gerek yok
arkadas 200W eski psu ile
p4 cift cekirdek cihaz calıstırdı hala calısıyor tık yok
cok paran varsa o baska tabiquote:
Orjinalden alıntı: Cakal53
Bilgileriniz için tesekkür ederim olmadı bişiler ayarlarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X