Msi ge-60 bilgisayarım var win 7 X64 yüklü w3 de alttab yapınca parlaklık((oyunun parlaklığı)masaüstünde bir değişiklik olmuyor)azalıyor. Ayrıca kasmayan oyun kasmaya başlıyor. İşin ilginci mesela alttab yaptım geri oyuna girdim video ayarlarındaki parlaklık ayarı değişmemiş gözüküyor ama daha karanlık. Parlaklığın ayarlandığı çubukta bir değişiklik yapmadan yine üstüne tıklıyorum hiçbir şey değiştirmeden, parlaklık artıyor. Aynı problem mw3de de var.İki oyunda setupsuz kuruldu acaba ondanmıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: mab4ever
Msi ge-60 bilgisayarım var win 7 X64 yüklü w3 de alttab yapınca parlaklık((oyunun parlaklığı)masaüstünde bir değişiklik olmuyor)azalıyor. Ayrıca kasmayan oyun kasmaya başlıyor. İşin ilginci mesela alttab yaptım geri oyuna girdim video ayarlarındaki parlaklık ayarı değişmemiş gözüküyor ama daha karanlık. Parlaklığın ayarlandığı çubukta bir değişiklik yapmadan yine üstüne tıklıyorum hiçbir şey değiştirmeden, parlaklık artıyor. Aynı problem mw3de de var.İki oyunda setupsuz kuruldu acaba ondanmıdır.
Acaba Alt+Tab ekran kartıyla veya güç seçenekleriyle ilgili bir şeyin kısayolu mu düşüncesi uyandı bende. Biliyorsunuz ki internete girince düşük seviye, oyuna girince yüksek seviye ekran kartı devreye giriyor. Ekran parlaklığının azalması ve performans düşmesi bu durumla açıklanabilir.
Ben oyumu kısayol tuşu çakışması yönünde kullanıyorum.
Teşekkürler fakat dediğiniz gibi olsaydı masaüstününde parlaklığının azalması gerekirdi. Bende ise sadece oyunun parlaklığı düşüyor.
notebookun güç ayarlarını yüksek performansdan dengeliye alınca düzeldi