Bildirim
BU PROGRAM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
thunderbird outlook express'in alternatifidir..nasıl ki firefox internet explorer rakibi thunderbird de outlook express gibi bir mail istemcisidir..
saygılar.. -
tşkredrm
kanımca ev kullanıcısı için çokda gerekli birşey değil diğimi -
outlook express kullanmıyorsan ( ben kullanana hiç rastlamadım ) gerekli değil. -
eyvallah saol -
gereklilik diye birşey kıstas olamaz ama daha çok tercih diyelim buna..kimi internet explorer kullanmayı tercih eder kimi opera,firefox yada başkası..kimi bmw otomobilleri beğenir kimi mercedes..aynı hizmeti sağlayan başka marka ürünler..tüketici olarak artılarını eksilerini değerlendirir istediğini kullanırsın...eğer evinde maillerle çok haşır neşir isen ve web mail arayüzlerini kullanmayı sevmiyorsan..posta istemcisi kullanmak isteyebilirsin..ha, thunderbird kullanırsın outlook kullanırsın sana kalmış..bu gereklilik kişiden kişiye değişir..umarım aydınlatabilmişimdir seni..
saygılar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
gereklilik diye birşey kıstas olamaz ama daha çok tercih diyelim buna..kimi internet explorer kullanmayı tercih eder kimi opera,firefox yada başkası..kimi bmw otomobilleri beğenir kimi mercedes..aynı hizmeti sağlayan başka marka ürünler..tüketici olarak artılarını eksilerini değerlendirir istediğini kullanırsın...eğer evinde maillerle çok haşır neşir isen ve web mail arayüzlerini kullanmayı sevmiyorsan..posta istemcisi kullanmak isteyebilirsin..ha, thunderbird kullanırsın outlook kullanırsın sana kalmış..bu gereklilik kişiden kişiye değişir..umarım aydınlatabilmişimdir seni..
saygılar..
eyvallah aydınlattın tabi çok saol.
birşey daha sorucam arkadaşlar işlemci ile ilgili bir program duydum yardımcı gibi bişeymiş tam olarak ne işe yarar ne kadar gereklidir bilmiyorum bu konudada bana tavsiye edebileceğiniz programlar varmı yeni bir bilgisayar var evimde ve bu tür program lar hakkında pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ctrl tuşu çalışmıyor
- ekran parlaklığı değişmiyor
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- monitör açılmıyor ışığı yanmıyor
- hp bilgisayar açılmıyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X