Şimdi Ara

BU PROGRAM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu program ne işe yarar yahu
    banada biri önerdi ama ne işe yarar anlamadım bilen biri varsa anlatırsa sevinirim
    tavsiye edip etmediğinide sölerse iyi olur tşkedrm...

• thunderbird outlook express'in alternatifidir..nasıl ki firefox internet explorer rakibi thunderbird de outlook express gibi bir mail istemcisidir..

saygılar..
  • tşkredrm
    kanımca ev kullanıcısı için çokda gerekli birşey değil diğimi
  • outlook express kullanmıyorsan ( ben kullanana hiç rastlamadım ) gerekli değil.
  • eyvallah saol
  • gereklilik diye birşey kıstas olamaz ama daha çok tercih diyelim buna..kimi internet explorer kullanmayı tercih eder kimi opera,firefox yada başkası..kimi bmw otomobilleri beğenir kimi mercedes..aynı hizmeti sağlayan başka marka ürünler..tüketici olarak artılarını eksilerini değerlendirir istediğini kullanırsın...eğer evinde maillerle çok haşır neşir isen ve web mail arayüzlerini kullanmayı sevmiyorsan..posta istemcisi kullanmak isteyebilirsin..ha, thunderbird kullanırsın outlook kullanırsın sana kalmış..bu gereklilik kişiden kişiye değişir..umarım aydınlatabilmişimdir seni..

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

gereklilik diye birşey kıstas olamaz ama daha çok tercih diyelim buna..kimi internet explorer kullanmayı tercih eder kimi opera,firefox yada başkası..kimi bmw otomobilleri beğenir kimi mercedes..aynı hizmeti sağlayan başka marka ürünler..tüketici olarak artılarını eksilerini değerlendirir istediğini kullanırsın...eğer evinde maillerle çok haşır neşir isen ve web mail arayüzlerini kullanmayı sevmiyorsan..posta istemcisi kullanmak isteyebilirsin..ha, thunderbird kullanırsın outlook kullanırsın sana kalmış..bu gereklilik kişiden kişiye değişir..umarım aydınlatabilmişimdir seni..

saygılar..

eyvallah aydınlattın tabi çok saol.

birşey daha sorucam arkadaşlar işlemci ile ilgili bir program duydum yardımcı gibi bişeymiş tam olarak ne işe yarar ne kadar gereklidir bilmiyorum bu konudada bana tavsiye edebileceğiniz programlar varmı yeni bir bilgisayar var evimde ve bu tür program lar hakkında pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.