Şimdi Ara

Kör nokta uyarı sistemi hakkında bilgisi olan varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen ay 2017 Kuga titanium aldım. Sağ aynanın çerçevesi kırıktı zaten. Biraz önce de haysiyetsizin biri ben park halinde aracın içinde otururken sol aynanın çerçevesini kırdı kaçtı. İnternetten aynalara baktığımda kör nokta uyarı sistemli aynalar var. Sorum şu. Arabada ön arka sensörler ve 360 derece uyarı sistemi var. Ben bu aynalardan alıp taktırsam kör nokta uyarı sistemini kullanabilirmiyim. Muhtemelen bu kadar kolay değildir ama konuyla ilgili bilgisi olan varmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bildiğim kadarıyla arka tamponun içerisinde köşelerinde park sensörü gibi mesafe algılayan bir sistem var onu da taktırmanız ve muhtemelen kodlatmanız gerekebilir. Yapılmayacak bir şey değil bence ama yalnızca ledli bir ayna ile kullanamayacağınızı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeyim ama detayını bilemiyorum. Belki vardır bir bilen diye şansımı deniyorum. Madem 2 aynada değişecek basit birşeyse kör noktayıda ekleteyim diye düşünüyorum.

• aynada sadece isik var, pahali kismi tampondaki radarlar.

• sadece radar/sensör ile iş bitmez, önemli olan araçta ona uygun beyin modülü varmı? sizin aracinizdaki park sensörü beyni kör nokta sistemini destekliyor mu bunları bilmeniz lazım.

• https://cetingaraj06.com/ford-kuga

Bunu yapan yerler var. Yukarıda örneği var ve başka yerler. Nerede oturuyorsuynuz bilmiyorum ama en azından olup olmayacağı konusunda bilgi alırsınız.

• Aliexpresste aynaya takılan modüller var ama ne kadar çalışıyor bilemiyorum

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Araçta şuan 360 derece uyarı sistemi var zaten. Bahsettiğiniz radar sistemi mevcut olabilir yani

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bu araçlarda kör nokta sistemi opsiyonel olarak alınabiliyordu zamanında. O yüzden beyin uyumludur diye tahmin ediyorum.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Fikir almak için görüşülebilir. Belki yardımcı olabilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.