Şimdi Ara

Yokmu Dikkat Eksikliği İçin Çözümü Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gidiyorum gidip bana antidepresan yazıyor ulan yazacağın bi ritalin yazmamak için binbir türlü şeyler söylüyor , antidepresanda fayda görmeyince b12 düşük dedi ulan 4. iğneyi vurdurdum halen aynısı dersin başına oturamıyorum doktor da devam et diyor söylemesi kolay tabi ygs ye 80 küsür gün kalmış ben halen dikkat dağınıklı yüzünden ders çalışamıyorum doktorlar bile birşey yapmıyor varmı çözümü olan veya parayla ritalin satacak ???

• Bende ritalin var,öyle seni oturtup 3827161616161 saat çalıştırdığı yok özellikle yeni başlayacaksan küçük dozlarla başlatıyor o da etki etmiyor gibi bir şey en azından bana öyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce kullandım daha doğrusu bir arkadaşımın elinde fazladan vardı çok aman aman bir etkisi olmasada faydasını gördüm
  • Hocam doktor izni olmadan kullanmanız çok yanlış...
  • olum siz ritalini ne sanıyonuz süper bişey olsa herkez kullanır ygsde full çeker zararlı şeyler onlar yapmayın kendinize yazık edersiniz
  • kendini ilaca şartlarsan vücüdun zarar görür bunun yerine sabah çok sağlam kahvaltı yap üstüne bir supradyn iç zımba gibi olursun usta.

ilk başlarda 1 saat çalış ara ver sonra bunu 2-3 saate çıkarırsın
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Supradyn de kullandım ilk başlarda iyi geliyor sabahları çok dinç kalkıyordum 4. aydan sonra oda faydasız oldu , sağlam kahvaltı yaparım maalesef ondan da hayır gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lonelyboy_59 kullanıcısına yanıt
    ritalin forumda çok abartılıyor zararı falan yok hap olduğu için böbreklere karaciğere zarar verir ama öyle burda anlatıldığı gibi yok intihar ettiriyor yok bilek kestiriyor olayları yok concerta ritalinden de ağır benim 14 yaşında kuzenim concerta kullanıyor çocuk eskisinden kat kat daha mutlu yani bünyeden bünyeye göre etkisi değişir kimisi cidden çok faydasını görüyor
  • doktor verdiyse kullansın zaten ama doktor tabsiyesi olmadan sırf daha fazla ders çalışmak için bunu kullanmak aptallık kısa vadede faydası olur ama uzun vadede kaybettirir böyle ilaçların bir çıkışı var birde inişi var eskisinden kötü hale gelebilir insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.