Şimdi Ara

Bu programlar güvenlik için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Avast Home Free, Malwarebytes Anti-Malware Home Free ve Spybot Search & Destroy 1.6.2 yüklü. Avastı oyun modundayken reklam tacizi yapmadığı için tercih ettim. Popup, banner gibi şeylere zerre tahammülüm yok. Bu 3 program bilgisayarımın güvenliğini sağlamakta yeterli mi sizce?

Dediğim gibi 1 bannera bile tahammülüm yok direkt silerim programı ona göre tavsiye verin lütfen. Yıllar önce Zone Alarm diye bir firewall kullanıyordum. Geçenlerde Tiny Firewall diye bir program denedim ama java oyunlarda sunucu açınca (örneğin minecraft sunucusu) firewall aradan çekilmedi. (işleme, pencereye ve listeye göre javayı seçtiğimde de sonuç değişmedi. Tek çözüm firewall'ı komple kapatmak oluyordu.) Ayrıca başka oyunlarda da problem yarattığını görünce windows firewall'a geçtim. Program silinirken Windows Firewall'ı sakatladı program sapıtmış durumda bilgisayarın her açılışında tekrar tekrar skype, steam gibi programlara internet erişimi vereyim mi diye soruyor. Her sefer program erişimi ayarlamaktan gına geldi artık. Düzeltmenin yolunu da bulamadığımdan yeni bir firewall yükleyip bunu tekrar kapatmak daha pratik olacak.

Bu 3 program (ve 1 firewall) yeterli mi dersiniz güvenlik için? Birde firewall olarak ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 8 Temmuz 2016; 17:38:21 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    Tek antivürüs kur yeter. Kaspersky. Tam koruma sağlayan hiç bir antivirüs yoktur. Mevcut olan virüsler tespit edilip virüs kategorisine dahil edilir.
    Adam yeni bir şey bulur hiç bir antivirüs bu virüs diye uyarı vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 9 Temmuz 2016; 23:53:34 >
  • Avast'ın gerçek zamanlı koruması yeterli olacaktır. Malwarebytes antivirüsü'de ara sıra taramak amaçlıda kullanabilirsin eğer Malwarebytes Anti Malware'nin gerçek zamanlı korumasını açmışsanız kapatmanızı tavsiye ederim birden çok antivirüs aynı anda açıksa problemler ortaya çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.