Selam dostlar, potansiyel ve basit bir #Airdrop floodu bırakıyorum. Umarım hepimiz için kazançlı olur. Proje ismi: WeSendit 1-)Siteye giriş yaptığımızda görseldeki şekilde bir sayfayla karşılaşıyoruz. 2-)Enter your email kısmına mail adresimizi yazıp "Join The Waitlist" butonuna basıyoruz. Artık katılımı tamamlamış olduk. Şimdi yapmamız gereken mevcut görevleri yaparak puan kazanmak. 3-)Tabi katılım sağladığınız mail adresinize gelen doğrulama mailinde bulunan "Verify me" butonuna basarak mailinizi doğrulamayı unutmayın. Mail 5 dk içinde geliyor. Gelen kutunuza düşmemesi durumunda Spam klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederim 4-)Görevler sıradan sosyal medya görevleri olduğu için çok zaman almıyor ama ben görevlerin çoğunu yapmadım 🙃 ancak yine de puan verdi. Artık yapıp yapmamak size kalmış. Benden söylemesi 😅 Son olarak sayfanın altında ref linkiniz olacak onu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. wesendit.io Waitlist – WeSendit is the 1st. Gateway to the world of decentralised Storage Networks – WeSendit Token https://wesendit.io/waitlist/?kid=2DN1R7< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 30 Temmuz 2022; 13:22:15 > |
Bildirim