|
|
binance de listelenecek proje
#Binance üzerinde Önsatışı yapılacak @HookedProtocol'ü araştırırken proje tarafından geliştirilen Wild Cash Learn & Earn kopseptli uygulamayı keşfettim. Uygulama üzerinde Quizleri çözerek projenin $HGT tokenini ve $BUSD kazanmak mümkün. Kısaca nasıl olduğunu anlatalim 👇 👇
Uygulama şuanda yalnızca Android versiyonu mevcut. Linkini bırakıyorum. Google hesabınız ile giriş yapabilirsiniz
Quiz to Earn kısmında 2 adet bölüm mevcut. Burada Quizleri çözerek sorulara doğru cevap vererek Gold kazanabilirsiniz
(sorulara genellikle A şıkkını seçseniz bile soruların büyük kısmını çözmüş olursunuz:))
Mining kısmında size bir adet kazma ve bir adet maden arabası verilir. Madenciliği başlattığınızda otomatik saniyede 1 Gold kazanırsınız. Maden arabasının kotası 10.000 Gold. Kota dolunca madencilik durur
Kazandığınız Gold ile kazmanın hızını ve maden arabasının kotasını yükseltebilirsiniz. Günde 1 kere mint yapabilirsiniz.
Selam dostlar, potansiyel ve basit bir #Airdrop floodu bırakıyorum. Umarım hepimiz için kazançlı olur.
Proje ismi: WeSendit
1-)Siteye giriş yaptığımızda görseldeki şekilde bir sayfayla karşılaşıyoruz.
2-)Enter your email kısmına mail adresimizi yazıp "Join The Waitlist" butonuna basıyoruz.
Artık katılımı tamamlamış olduk. Şimdi yapmamız gereken mevcut görevleri yaparak puan kazanmak.
3-)Tabi katılım sağladığınız mail adresinize gelen doğrulama mailinde bulunan "Verify me" butonuna basarak mailinizi doğrulamayı unutmayın.
Mail 5 dk içinde geliyor. Gelen kutunuza düşmemesi durumunda Spam klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederim
4-)Görevler sıradan sosyal medya görevleri olduğu için çok zaman almıyor ama ben görevlerin çoğunu yapmadım 🙃 ancak yine de puan verdi. Artık yapıp yapmamak size kalmış. Benden söylemesi 😅
Son olarak sayfanın altında ref linkiniz olacak onu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Selam dostlar, potansiyel ve basit bir #Airdrop floodu bırakıyorum. Umarım hepimiz için kazançlı olur.
Proje ismi: WeSendit
1-)Siteye giriş yaptığımızda görseldeki şekilde bir sayfayla karşılaşıyoruz.
2-)Enter your email kısmına mail adresimizi yazıp "Join The Waitlist" butonuna basıyoruz.
Artık katılımı tamamlamış olduk. Şimdi yapmamız gereken mevcut görevleri yaparak puan kazanmak.
3-)Tabi katılım sağladığınız mail adresinize gelen doğrulama mailinde bulunan "Verify me" butonuna basarak mailinizi doğrulamayı unutmayın.
Mail 5 dk içinde geliyor. Gelen kutunuza düşmemesi durumunda Spam klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederim
4-)Görevler sıradan sosyal medya görevleri olduğu için çok zaman almıyor ama ben görevlerin çoğunu yapmadım 🙃 ancak yine de puan verdi. Artık yapıp yapmamak size kalmış. Benden söylemesi 😅
Son olarak sayfanın altında ref linkiniz olacak onu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Projelerin şahı geliyor... bluezilla'nın şu aralar en önemli akım olan move to earn projesi katılım linki aşağıda veriyorum arkadaşlar minimum 100x bekliyorum...
https://swee.ps/duCFOY_VJUXUTa
FLAG NETWORK hediye coin
arkadaşlar FLAG NETWORK gelecekte çok değer kazanacak bir projeye benziyor. (youtube-twitterda araştırabilirsiniz)
size ekte airdrop ( hediye coin) linki veriyorum.Basit twitter-telegram takip -paylaşım görevleri ile alacağınız 10.000 adet coin gelecekte büyük para edebilir...
Bol şans...
100X olacak yeni çıkacak coin
şu düşen piyasada çarşamba günü minimum 100x beklediğim proje linkini isteyenlere gönderiyorum. 100x olmazsa özelden yazabilirsiniz.... buradayım.. bilgi isteyen özele... (özelden yazan çok oldu, evet projeden eminim 100 katı! olacak)
not :link isteyenler metamask kullanmayı bilmeli..
not : mevcut coin değil, yeni coin katılım linki atıyorum.
https://app.viralsweep.com/rin/95091/2384218
100x olacak Gem coin
şu d,
şu düşen piyasada çarşamba günü minimum 100x beklediğim proje linkini isteyenlere gönderiyorum. 100x olmazsa özelden yazabilirsiniz.... buradayım.. bilgi isteyen özele... (özelden yazan çok oldu, evet projeden eminim 100 katı! olacak)
not :link isteyenler metamask kullanmayı bilmeli..
not : mevcut coin değil, yeni coin katılım linki atıyorum.
https://app.viralsweep.com/rin/95091/2384218
5000-6000 bütçe tv tavsiyesi
merhaba,
50 ekran 5000-6000 TL bütçe ile tv tavsiyenizi bekliyorum.
kablotv kanalları + usb den film izliyorum. Bunun yanında youtube-netflix pratik kullanımı önemli.
Mibox sahibi olduğum için androidtv ye gerek yok..
Tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler...
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 658
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 25.634 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar