Şimdi Ara

Bu ps3 kaça gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz 320 gb slim. 2yıl sony garantili cihazı alalı 5 gün oldu. Cihaz ....lı ve içinde 13 oyun yüklü oyunların listesi:
    Gof of war collection
    God of war 3
    Castlevenia lords of shadow
    Devil may cry 4
    Crysis 2
    Uncharted
    Uncharted 2
    Killzone 2
    Killzone 3
    Assassins Creed 2
    Assassins Creed Brotherhood
    Red dead redemption
    Mortal Kombat 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anne Boleyn -- 2 Mayıs 2011; 22:21:16 >

• Hocam şu konuya attığın 24.04.2011 tarihi mesaja göre 600-tl'ye almışssın. Yanında da bir oyunla birlikte http://forum.donanimhaber.com/m_48532167/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48535937 Forumdan bir saf arkadaşı bulup 700'e satarsın.
  • Satmayacağım sadece ne kadar ettiğini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozbuta

Hocam şu konuya attığın 24.04.2011 tarihi mesaja göre 600-tl'ye almışssın. Yanında da bir oyunla birlikte http://forum.donanimhaber.com/m_48532167/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48535937 Forumdan bir saf arkadaşı bulup 700'e satarsın.

/>

• Milleti kandirmanin alemi yok, degeri neyse ona satin. Bazen 2. elde kazikcilar ve eksik bilgi verenlerin konusuna girip gercekleri gün yüzüne cikariyorum. Mesela gecenlerde biri Amerika dan 3DS almis satiyordu. Bölge kodu hakkinda bilgi vermemisti (Cihaz Amerika dan alindigi icin oyunlarinda Amerika dan alinmasi sart ve bu herkesin elinde degil) Girdim konuya ne eksik varsa hepsini yazdim. Birde milleti kaziklayanlar, fazladan aldiginiz para nasil bogazinizdan iniyor? Allah a cok sükür simdiye dek hickimsenin hakki üstümde kalmadi, haram para yemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anne Boleyn

Satmayacağım sadece ne kadar ettiğini merak ettim

Neden böyle celallendin ki? Satmayacaksan satma, fikrini söylemiş arkadaş.

Zamanında jb ci değilim de demiştin. Hangisine inanalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48483494/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_48488254

quote:

kim dedi jbci oldugumu bu oyunları satın alacagım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Milleti kandirmanin alemi yok, degeri neyse ona satin. Bazen 2. elde kazikcilar ve eksik bilgi verenlerin konusuna girip gercekleri gün yüzüne cikariyorum. Mesela gecenlerde biri Amerika dan 3DS almis satiyordu. Bölge kodu hakkinda bilgi vermemisti (Cihaz Amerika dan alindigi icin oyunlarinda Amerika dan alinmasi sart ve bu herkesin elinde degil) Girdim konuya ne eksik varsa hepsini yazdim. Birde milleti kaziklayanlar, fazladan aldiginiz para nasil bogazinizdan iniyor? Allah a cok sükür simdiye dek hickimsenin hakki üstümde kalmadi, haram para yemedim...

hocam şimdi amerikadan ps3 getirttik diyelim. türkiyede hiç bir şekilde amerikadan gelen oyun harici oynanamıyormu. yoksa illegal yollar kullanılarak oynamak mümkünmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contaci -- 3 Mayıs 2011; 9:21:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: contaci
    quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Milleti kandirmanin alemi yok, degeri neyse ona satin. Bazen 2. elde kazikcilar ve eksik bilgi verenlerin konusuna girip gercekleri gün yüzüne cikariyorum. Mesela gecenlerde biri Amerika dan 3DS almis satiyordu. Bölge kodu hakkinda bilgi vermemisti (Cihaz Amerika dan alindigi icin oyunlarinda Amerika dan alinmasi sart ve bu herkesin elinde degil) Girdim konuya ne eksik varsa hepsini yazdim. Birde milleti kaziklayanlar, fazladan aldiginiz para nasil bogazinizdan iniyor? Allah a cok sükür simdiye dek hickimsenin hakki üstümde kalmadi, haram para yemedim...

hocam şimdi amerikadan ps3 getirttik diyelim. türkiyede hiç bir şekilde amerikadan gelen oyun harici oynanamıyormu. yoksa illegal yollar kullanılarak oynamak mümkünmü ?

Arkadaş nintendo 3ds için yazmış. PS3 te oyun oynamakta sıkıntı yok. Sadece DLC (eklenti) ve bazı oyunlarda online da sıkıntı olabiliyor. Siz 2. bölge almaya özen gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Orijinalden alıntı: Anne Boleyn

Satmayacağım sadece ne kadar ettiğini merak ettim

Neden böyle celallendin ki? Satmayacaksan satma, fikrini söylemiş arkadaş.

Zamanında jb ci değilim de demiştin. Hangisine inanalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48483494/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_48488254

quote:

kim dedi jbci oldugumu bu oyunları satın alacagım ben

Yükleyeceğim 12 oyun için tavsiye istemiştim yükleyeceğim desem konu anında kilitlenirde alacağım dedimde 24 mesaja kadar dayandı konu öle kilitlendi

• contaci: Ps3 oyunlarinda bölge kodu sorunu yok, icin rahat olsun. Ps3 te sadece Bluray filmlerde bölge kodu sorunu var. Film izlemiyorsan oda sorun olmaz. Mesela Amerikadan Ps3 alsan Türkiyeden ve Avrupadan aldigin Bluray filmleri izleyemezsin.
  • yalnız diğer konudaki olay ilginçmiş :D

jb ci diye öldürecekler adamı resmen
  • amerikada best buy firmasında 160 gb 239 usd yaklaşık 360 tl gibi fiyata gelme şansı var bakalım eğer gelecek arkadaşa getirtebilirsem süper olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.