Şimdi Ara

Bu Psp Kırılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üst konuya yazdım mesaj gelmedi bu pspyi bugün alıyorum

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081068&CS_Category=_PSP_KONSOL803&CS_Catalog=_OYUN___HOBI#

kirilir mi? simdiden tesekkürler.

• yuksek ihtimalle kirilmaz
  • tesekkürler kırılabilen psp bulmak cok zor :(
  • o büyük ihtimalle kırılmıyordur ve teknosaysa teşhir ürünü de olabilir.

ama bak bu linkteki cihaz kırılıyor 90 ytl daha pahalı oyun hediyeli olduğu için +sıfır cihaz + sony eurasia garantili:
    http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=PSP%20FINAL%20FANTASY

bundan her yerde bulamazsın ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 11 Nisan 2009; 12:16:45 >
  • internetten almayı düsünmüyorum bulamayacagım galiba :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

o büyük ihtimalle kırılmıyordur ve teknosaysa teşhir ürünü de olabilir.

ama bak bu linkteki cihaz kırılıyor 90 ytl daha pahalı oyun hediyeli olduğu için +sıfır cihaz + sony eurasia garantili:
    http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=PSP%20FINAL%20FANTASY

bundan her yerde bulamazsın ayrıca.

bunun kesin kırıldıgına eminmisiniz teknosaya mavi bilgisayara gidecegim bulamazsam bunu almayi düsünüyorum.

edit:site güvenilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 11 Nisan 2009; 12:48:55 >

• hocam pm atacaktım ama kapatmışsın, her neyse

burası ankaradaki bir sony shop un internet sitesi, erişim bilgileri sitede mevcut.

Şunu söylemekte fayda var kırılma konusunda bundaki şansın Teknosa veya Mavi dekilere göre oldukça yüksek.

bu psp ler sınırlı üretim olduğu için seri olarak üretilmiş yani hepsinde aynı anakart kullanılmıştır.
    Linkteki dayılar ise mağazalarına bu psp leri 2008 in temmuz ayında getirtmişler.bu da cihazın çok daha önce üretildiğini gösterir.bu tarihten önce üretilen psp ler kırılabiliyordu bildiğim kadarıyla.
    cihazın versiyonu 3.90 olarak geliyor.

Eğer buradan almaya karar verirsen, vereceğin siparişin hemen ardından telefonla arayıp ısrarla "kutu içeriğini kontrol etmelerini,şayet kullanılmış veya ayıplı ürün gelmesi durumunda direk geri göndereceğini" söylersen hiçbir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

(not: kapıda ödeme yaparsan fiyat yaklaşık 15 tl daha artıyor)

Tavsiyem adres olarak bulunduğun yere en yakın kargo şubesine göndermelerini istemen,bu sayede ürünü kargo şubesinde ve kargo çalışanlarının yanında açarsın ve eğer bir sorun görürsen ürünü alıcı ödemeli olarak geri göndermeleri için hemen orada bırakabilirsin.

Bunun dışında (faturayı sakladığın takdirde) cihaz aldığın tarihten itibaren 2 yıl Sony Eurasia garantili.

• quote:

hocam pm atacaktım ama kapatmışsın, her neyse

burası ankaradaki bir sony shop un internet sitesi, erişim bilgileri sitede mevcut.

Şunu söylemekte fayda var kırılma konusunda bundaki şansın Teknosa veya Mavi dekilere göre oldukça yüksek.

bu psp ler sınırlı üretim olduğu için seri olarak üretilmiş yani hepsinde aynı anakart kullanılmıştır.
    Linkteki dayılar ise mağazalarına bu psp leri 2008 in temmuz ayında getirtmişler.bu da cihazın çok daha önce üretildiğini gösterir.bu tarihten önce üretilen psp ler kırılabiliyordu bildiğim kadarıyla.
    cihazın versiyonu 3.90 olarak geliyor.

Eğer buradan almaya karar verirsen, vereceğin siparişin hemen ardından telefonla arayıp ısrarla "kutu içeriğini kontrol etmelerini,şayet kullanılmış veya ayıplı ürün gelmesi durumunda direk geri göndereceğini" söylersen hiçbir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

(not: kapıda ödeme yaparsan fiyat yaklaşık 15 tl daha artıyor)

Tavsiyem adres olarak bulunduğun yere en yakın kargo şubesine göndermelerini istemen,bu sayede ürünü kargo şubesinde ve kargo çalışanlarının yanında açarsın ve eğer bir sorun görürsen ürünü alıcı ödemeli olarak geri göndermeleri için hemen orada bırakabilirsin.

Bunun dışında (faturayı sakladığın takdirde) cihaz aldığın tarihten itibaren 2 yıl Sony Eurasia garantili.

gsm no girmedigim icin kapandı.
    az önce teknosa ve maviye gittim kırılabilecek psp yok sadece bi tane 2000 buldum icinde 8c yaziyordu bu da kirilamayan model olmasi gerek. verdigin siteden almaya karar verdim.yardımlarin icin cok tesekkür ederim

• hocam ürünü aldıktan sonra bana yorumlarını yazar mısın? almayı düşnüyorumda
    birde bu ürünün oyun hediyesiz olanı yok mu? birde özel üretim demişsiniz diğerlerinden ne farkı var acaba bunda kızılötesi var mı?
  • digerlerinden farki arkasindaki crisis core sekilleri :D simdi siparis veriyorum

edit: siparis verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 11 Nisan 2009; 20:29:47 >
  • evet farklı birisi normal gümüş renkli psp slim
    diğeri avrupa bölgesi için üretilmiş olan Crisis Core Bundle Pack resimlerden görüneceği üzere cihazın arka yanaklarında dövmeler var ve Crisis Core UMD si de pakete dahil.

edit: hocam umarım crisis core paketini sipariş vermişsindir,güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 11 Nisan 2009; 23:22:15 >
  • quote:

evet farklı birisi normal gümüş renkli psp slim
    diğeri avrupa bölgesi için üretilmiş olan Crisis Core Bundle Pack resimlerden görüneceği üzere cihazın arka yanaklarında dövmeler var ve Crisis Core UMD si de pakete dahil.

edit: hocam umarım crisis core paketini sipariş vermişsindir,güle güle kullan.

evet onu siparis verdim.cok tesekkürler.
  • izmitte mi oturuyorsun :)
    şimdiden güle güle kullan
  • evet teşekkürler
  • Hayırlı olsun hocam aldığın gibi kırdırmayı unutma
  • kırırmaz.hayırlı olsun artık hoş geldkırırmaz.hayırlı olsun artık hoş geldin psp dünyasınan psp dünyasına
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

kırırmaz.hayırlı olsun artık hoş geldkırırmaz.hayırlı olsun artık hoş geldin psp dünyasınan psp dünyasına

Are you from Turkey?
  • herkese teşekkürler

edit: galiba son psp yi ben aldim stokta degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 12 Nisan 2009; 13:50:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.