Şimdi Ara

Bu psp kırılırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar fat psplerin hepsi kırılıyor gibi anladım ben bu tablodan dogrumudur? mesela psp-1004 icinde bu gecerlimidir fw:3.90
  • quote:

Orjinalden alıntı: hOOligy

arkadaslar fat psplerin hepsi kırılıyor gibi anladım ben bu tablodan dogrumudur? mesela psp-1004 icinde bu gecerlimidir fw:3.90

Evet kırılmayan fat yok
  • Oğluma sınavda gösterdiği başarıyı ödüllendirmek için PSP almak istiyorum.
    Mavi Bilgisayarda 348.02 TL fiyatla satışa sunulan PSP Slim & Lite Piano Black aldığımda custom firmware yapabilecekmiyim?
    Mağazada kutusunu açtırabildiğimi varsayarsak, mağazadayken board sürümüne ( 3,95 (ta88v01) / 4.01(ta88v02) / 4.01(ta88v03) vb.) hızlı bir şekilde nasıl bakarım?

Meret ;)

NOT:Nalet Olsun, Mavi Bilgisayar benim alacağımı duymuş, öğleden sonra fiyat artırdı. Yeni fiyat 434.25 TL. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 2 Nisan 2009; 22:02:53 >
  • meret haftasonu kampanyasında yıne 329 ama sakın alma ta88 v3 yanı kırılamayanlardan oyuzden ucuz zaten
  • br yerde buldum fakat kutuyu açamayız diyorlar yazılanlar bunlar

2004s

barkod:71171941025 6 dedi ama sondaki b sanırım onun dışında cihazı açtırırsan nasıl öğrenebiliriz acaba
  • Mavi Bilgisayar 4 Nisan Cumartesi indirim yapmış. 329 TLye Slim & Lite 2006 (version 4.01) aldım. Anakartın TA-088 v2 mü, TA-088 v3 mü, yoksa TA-090 mı bilgisini nereden öğreneceğimi henüz bilmiyorum. Ama Mavi Bilgisayarda custom firmware yapılamadığını söylediler.
    Board bilgilerine yani TA-088v2, TA-88v3, TA-090 vb. hangisi olduğunu, nereden bakıp anlayacağız. Settingsde sadece 4.01 bilgisini ve MAC adresini görebildim. Bilen arkadaşlar açıklama yaparsa sevineceğim.
    Ankara Kızılay'da Japon Oyuncakcısında sorduğumda piyasada artık custom firmware yapılabilecek modelleri bulmanın çok zor olduğunu söylediler.
    Şimdilik PSP bilgim bu kadar.

Meret :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 5 Nisan 2009; 22:47:51 >
  • arkadaşlar 3000 ler kırılamıyor daha haberiniz olsun mavi bilgisayar ve hepsi burada daki psp ler 3000 modeli.psp 3000 alacağınıza temiz ikinci el bir slim 2000 almanız tavsiyemdir.kopya oyun oynuyamazsınız yoksa.sıfır psp 2000lerin fiyatlarıda piyasa da bulunamadığından( kırılabilen modellerin)500-600tl fiyat çekiyorlar haberiniz olsun.2000 ve 3000 arasında da fazla bir fark yok zaten.
  • meret arkadaşım psp vadisine bir bak istersen internetten.ben ordan alışverişte yaptım sorun yok orda psp yle ilgili her şeyi görebilirsin.
  • Hepsiburadadn psp almak istiyorum.Kırılmış olanını nasıl anlayacaz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.